Moda & Stil Ayakkabılarım nasıl sizce? Vinditina Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok beğendim ben kendimi Güncellemeler+1 yıl Son abaza büken ben geldim ulaaann abazalar nerde kaldınız siz Güncellemeler+1 yıl Ayakkabı gitmemis diyenlere cevabım : tek sorun ayakkabı mı 😐👀 Ayakkabılarım nasıl sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Kız buna benzettim sory 1 1 Yorumla Vinditina +1 yıl Benziyor ki 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yazmıcam yazmıcam yazmıcamm, tuttum kendimi hadi kaçtım ben KLŞJDASLFŞKLDSAFDSAF 2 8 Yorumla Vinditina +1 yıl Kalktı Yorumla Vinditina +1 yıl Ya KOAĞAĞSPDPSPSPDPCPPD Yorumla afdafasfafa +1 yıl ya yorumu niye şikayet ettiler awq sadflksdgşasgsagayorumuma da kalkmaz ya :d Yorumla Vinditina +1 yıl Büyük harfle yazmışsın ondandır Yorumla afdafasfafa +1 yıl çok mantıklı konuştun karşılık veremiyorum şu an lşkSJFŞLKGSFDGDFHSHD Yorumla Vinditina +1 yıl Senin profildeki yakışıklı ile bu görseldeki kızı acil evlendirmemiz lazım. Doğan cocugu alıp müzeye koyup ibreti alem yaparız aghssnşvşbf Yorumla afdafasfafa +1 yıl Prezervatif reklamı gibi çocuk çıkar ortaya kanka mükemmel olur LJKSHDSLJDJLALŞKFJAKLŞSDFAF Yorumla Vinditina +1 yıl Habahahhaha o doğan çocukla harbi kondom reklamı çeksek güzel para kırarız Hıqdpeklfğwğfpv Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne agda yapilir simdi buna varyaa 2 3 Yorumla Vinditina +1 yıl HWİEPDLWĞGPKDFKELCĞĞSGKLECPLFKFKF Askım cim bicme makinesi daha kolay olur gibi Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Acitmaz mi o ya shdjsjdn Yorumla Vinditina +1 yıl Bu bacakta tek sorun o olmaz bence vssbwlgşldc Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Spiderman tren sahnesi gibi 1 1 Yorumla Vinditina +1 yıl Yaaaa ufff sen neden aşırı iyi cevaplar veriyorsun KALPDDKWJFJDJFJDJDJDJDJKSF Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. Güzel de mevsimi değil 1 1 Yorumla Vinditina +1 yıl nE Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 20 numara JSBDBSJDJSIA 1 1 Yorumla Vinditina +1 yıl Hahahahahhaab az oldu bu askım Mİwğepdpvlekdpfc Yorumla
VELİTTİNANZO Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Ajksjamdmhahahzhahhah bu ne mk 2 3 Yorumla Vinditina +1 yıl Deve tabanı ahhshajd Yorumla VELİTTİNANZO +1 yıl HWJDJWNVKMDJVAHSHSH Yorumla Vinditina +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Güzel 1 4 Yorumla Vinditina +1 yıl nE Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Uza Yorumla Vinditina +1 yıl Uzayamam ki boyum uzun zaten Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Ok Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalın 1 1 Yorumla Vinditina +1 yıl Sherlock Yorumla
Efelitkeko Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ayak mı toynak mı o aq kasdjkasd 1 4 Yorumla Vinditina +1 yıl Pençe ahhshhshqjdkwwojf Yorumla Efelitkeko +1 yıl Töbest oaskasd hayatımda daha kötüsünü görmemiştim Yorumla Vinditina +1 yıl Dimi aghshahdd daha kötüsü gelene kadar en kötüsü bu Yorumla Efelitkeko +1 yıl Aynen şu an top 1 de kjasjhasd Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kim ona söylemek ister... 0 8 Yorumla Vinditina +1 yıl Hahshahshhdhdd söyle gitsin be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anlama da kilona vücut yapına bu model gitmemiş. Ayakkabı hoş genel anlaöda ama farklı şeyler tercih etmelisin daha toplu gösterecek kapalı şeyler olabilir 🌸 Yorumla Vinditina +1 yıl Aşkım fotoğraf bana ait değil ama güzel tavsiyeler vermişsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trol müydü allah seni akdjwjdkd Yorumla lady_di +1 yıl Ne trollüyon insanları😁 Yorumla Vinditina +1 yıl @lady_di abazaları sinir etmek için hahshdhd Yorumla lady_di +1 yıl Ben de üzülme diye guzel diyorum ya😁😁😁 Yorumla Vinditina +1 yıl 😁😁😁😁😁😁😁 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. Bu ayağa gitmemiş 1 0 Yorumla
Alisaa07 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl ne ne 1 2 Yorumla Vinditina +1 yıl 🦶 Yorumla Alisaa07 +1 yıl iyy Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yalancı sen degılsın 0 1 Yorumla Vinditina +1 yıl Oha sherlock Yorumla
severimmmseniiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl fake duruyor yalan saçma ne yaptın öyle ya sen 0 1 Yorumla Vinditina +1 yıl Fake zaten kanzi Yorumla
xksjdjd Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Satyrle insan ciftlesmis gibi xksks 0 5 Yorumla Vinditina +1 yıl Hhahshqhehshhdhdhjf Yorumla Vinditina +1 yıl Hani hulk gerçek değildi Yorumla Vinditina +1 yıl Son Abaza savar feminist mi feminist hulkiye Yorumla xksjdjd +1 yıl Shrek'in fiona bu xjsj Yorumla Vinditina +1 yıl Gahsğwıdhwıdıwjjdıdjdjs Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Kaç numara o 0 10 Yorumla Vinditina +1 yıl 36.5 Yorumla Theseussz +1 yıl Ulan burdan bakınca 12-13 gibi Yorumla Vinditina +1 yıl Ya bebe ayağı Yorumla Theseussz +1 yıl Salliyon gibi bak bu ayak 36 değil Yorumla Vinditina +1 yıl Hahshahhd 35 numara ayaj Yorumla Theseussz +1 yıl Sovecem şimdi zaten sovecek birini ariyorukn Yorumla Vinditina +1 yıl Yok bana sövme Yorumla Theseussz +1 yıl Emir mi veriyon lan bana Yorumla Vinditina +1 yıl Sigara ic Yorumla Theseussz +1 yıl Tamam knk içeyim yoksa sovecem sana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Guzel 0 3 Yorumla Vinditina +1 yıl Yaaa kıskandın dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok😅 Yorumla Vinditina +1 yıl Hahahahahhdhdd Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne ayağı bu 0 4 Yorumla Vinditina +1 yıl Deve tabanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli Yorumla Vinditina +1 yıl Ya KAĞWĞAĞQĞWPSDP Yorumla Vinditina +1 yıl 🧀 koktu buralar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kız buna benzettim sory
Benziyor ki 😂😂😂😂😂😂
Yazmıcam yazmıcam yazmıcamm, tuttum kendimi hadi kaçtım ben KLŞJDASLFŞKLDSAFDSAF
Kalktı
Ya KOAĞAĞSPDPSPSPDPCPPD
ya yorumu niye şikayet ettiler awq sadflksdgşasgsaga
yorumuma da kalkmaz ya :d
Büyük harfle yazmışsın ondandır
çok mantıklı konuştun karşılık veremiyorum şu an lşkSJFŞLKGSFDGDFHSHD
Senin profildeki yakışıklı ile bu görseldeki kızı acil evlendirmemiz lazım. Doğan cocugu alıp müzeye koyup ibreti alem yaparız aghssnşvşbf
Prezervatif reklamı gibi çocuk çıkar ortaya kanka mükemmel olur LJKSHDSLJDJLALŞKFJAKLŞSDFAF
Habahahhaha o doğan çocukla harbi kondom reklamı çeksek güzel para kırarız Hıqdpeklfğwğfpv
Ne agda yapilir simdi buna varyaa
HWİEPDLWĞGPKDFKELCĞĞSGKLECPLFKFKF Askım cim bicme makinesi daha kolay olur gibi
Acitmaz mi o ya shdjsjdn
Bu bacakta tek sorun o olmaz bence vssbwlgşldc
Spiderman tren sahnesi gibi
Yaaaa ufff sen neden aşırı iyi cevaplar veriyorsun KALPDDKWJFJDJFJDJDJDJDJKSF
Güzel de mevsimi değil
nE
20 numara JSBDBSJDJSIA
Hahahahahhaab az oldu bu askım Mİwğepdpvlekdpfc
Kelime bulamadım😄
Ajksjamdmhahahzhahhah bu ne mk
Deve tabanı ahhshajd
HWJDJWNVKMDJVAHSHSH
😂😂😂😂😂
Güzel
nE
Uza
Uzayamam ki boyum uzun zaten
Ok
Kalın
Sherlock
Ayak mı toynak mı o aq kasdjkasd
Pençe ahhshhshqjdkwwojf
Töbest oaskasd hayatımda daha kötüsünü görmemiştim
Dimi aghshahdd daha kötüsü gelene kadar en kötüsü bu
Aynen şu an top 1 de kjasjhasd
Kim ona söylemek ister...
Hahshahshhdhdd söyle gitsin be
Yanlış anlama da kilona vücut yapına bu model gitmemiş. Ayakkabı hoş genel anlaöda ama farklı şeyler tercih etmelisin daha toplu gösterecek kapalı şeyler olabilir 🌸
Aşkım fotoğraf bana ait değil ama güzel tavsiyeler vermişsin
Trol müydü allah seni akdjwjdkd
Ne trollüyon insanları😁
@lady_di abazaları sinir etmek için hahshdhd
Ben de üzülme diye guzel diyorum ya😁😁😁
😁😁😁😁😁😁😁
Bu ayağa gitmemiş
Normal
ne ne
🦶
iyy
Yalancı sen degılsın