adriana olmasi sartmi :D? cevaplari aliyim ama sacma sapan yorumlar değil hakarette karsiyim !
Cevabın nedir?
Erkeğin beklentilerine göre karşıdakinin fiziğini belirleyebilecek konumda olmasına göre değişir. Bazı erkekler balık etli hatun sever bazıları ise ideal kiloda kadınları sever. İllaki Adriana olmana gerek yok . Bazısı oa kabiliyette ve kapasitede değildir zayıf hatun sevdiği halde balık etlilerle birlikte olur. Yapacak bir şeyi yoktur çünkü. Şimdi Türkiye'Deki kızların balık eti kavramı çok farklı. Ben Türkiye'de balık etliyim diyen kızların balina olduğunun gördüğüm için inanmıyorum. Balık etli hatun Nayer dir ve benzerler. Bir de yok ilişkide iyi olurmuş yok bilmem ne yok poponun büyük olması iyiymiş demeyin popo büyük olacak ama www.kozmetikcerrahi.com/resimler4/lipovaka.jpg burada taralı olan kısım yani kalça küçük olacak.
211 Yorumla
Soran+1 yılfazlasiylaaaa venuslerim benimde var hihhhh aciklayici saol :D men
Soran+1 yılne ictin sen 5 dk once bayanlarin bir cogunda venus gamzeleri vardir ;) okey anladin
Soran+1 yılsporcu oldum icin esneklik sart tabi :)
- +1 yıl
www.mantarbariyer.cc/.../BARI_GUARD.jpg
Tamam sana laf yok sen geçebilirsin :)
Soran+1 yıl:D gizel kocum bisey bildimiz varki cirpiniyoz hamsi kibi
Soran+1 yılaynennn :) cirpindikta nolduuuuuu hii nolllduu :D iyi saol yorum icin
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı. sıkma canını;) her topal satıcının kör bir alıcısı vardır;))
01 Yorumla
Ya ben bir balık etliyim mesela. 1.65 boyum var, 53 kiloyum. benim 47-48 olmam lazım. ama 1.65 boya göre 60 kilo olsam kendime şişman derdim. Ayrıca erkeklerin hepsi ince kızı tercih etmiyor ki. Her ne kadar evet ince kızı tercih eden daha çok gibi görünsede balık et seven de var.
00 Yorumla
Zaten siz balık etliler daha çok tercih ediliyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yıleminmisin :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
63Cevap
+1 yıledilmiyormu? deli gibi balık etki hatun arıyorum uzun zamandır onu güçlü kollarımla havalara uçurmak.. zayıf kızlardan igrenirim tek parmağımla oynutuyorum zevk vermiyor balık etli olması şart biraz zorlucak şöyle etli butlu totosu avuçlarımda kaybolcak tamam sakinim :D
38 Yorumla
Soran+1 yılnaptin be evladim :D yazikkk sen araya dur ya valla bir doktora git durumun hic iyi grmedim :D
- +1 yıl
2 tane beğeni gelmiş bak balık etlimisiniz ben burdayım :D
Soran+1 yıltamm orda kal :D
- +1 yıl
3 oldu bak :D sakin olamıyorum ya balık etliyse onlar ve kendilerini belli etmeye çekiniyorlarsa utanılcak bişey yok burada ucu evliliğe kadar dayanır bak çok samimi söylüyorum balık etli hatuna aşık olursam evlenirim..
Soran+1 yılmasallah hadi ins kocumm :D
Soran+1 yılnaptin bulabildinmi :D
- +1 yıl
tık yok :D
Soran+1 yılabuww :D
+1 yılAllah Allah nerden çıkarıyorsunuz bu düşünceleri ya insan yeterki insan olsın ruh iyi olsun yeter beden kabuktur bu faklı olabilir kimi şişman kimi zayıf kimi zenci kimi beyaz bedenler değil ruhun uyumudur aslolan gerisi teferuattan başka birşey değildir yeterki özgüveninizi kaybetmeyin herkesin bir sevdiği vardır sevenide vardır Allah ın selameti üzerinize olsun en içten en iyi dileklerimle herkese gönlüne göre hayırlısıysa versin diyorum her zaman
00 YorumlaModa & Stil konusunda 665 cevap paylaştı. herkesin tecihi farklı...
https://www.youtube.com/watch?v=Lui6MqEOBqU01 YorumlaKız dediğin tuttum mu ele gelecek arkadaş. Yerim onları çok tatlılar bence:)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D yeme yeme bogazinda kalcak hemen herseye atlama
Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Balık tercih edilir.. Sizin balık derin ve soğuk sularda yaşayan türlerden galiba :)
14 Yorumla
Soran+1 yılyok biz karada yasiyoruz :D 60 kg kastim
Soran+1 yılyok iste neymis kiz dedin 50 kg olmasi gerekirmis zayif olcakmis bunlarin istekleri hic btmez neyse
+1 yıladriana çok da balık etli değilki kardiş. onun sevilmesinin sebebi gerçekten güzel kadın olması. gerçi o sadece hayal. yoksa dışarda nice güzel balık etli balık etsiz kızlar var. şahsen ince kızlar daha çok ilgimi çekiyor :)
00 Yorumlabiz balık etlilerden hoşlanmıyor değiliz. Sorun şişman kızların kendini balık etli sanması
10 Yorumla
+1 yılArtik sismanlar da kendine balik etlo dediği içindir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın dediğin ele gelecek derler canım, balık etli kadın iyidir. Bunlar moda diye sıfır beden, tahta gibi kızların türemesinden oluşan bir algı, balık etli candır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhelalll sana :D ila 0 bedeb olmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılYa ben 34-36 beden kızları çok çirkin buluyorum, bildiğin tahta. Ha demiyoruz tabi şişman olsun ama 38-40 idealdir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkim nasıl tercih etmiyo ya... BAYILIRIIMMM... şimdiye kadar zayıf bir kızla hiç çıkmadım hiçte etkilenmem... görmek isterdim seni.
014 Yorumla
Soran+1 yılvalla 1,68 boyumuz 60 kg var diye elestirildik aceba omuzlardnmi sporcu olmak zor iti kildi bizi hayatan sogutu be ne cektik be :D
Cevap sahibi+1 yılhangi sporla ilgileniyosun sen. bu arada bu kiloyla pekte balık etli sayılmazsın yani. eşik değerine yakınsın. balık etli olmak için bikaç kilo daha var bence.
Soran+1 yılbasketbolcuyummm :) kasli etiler bizi genc yasta simdide durduramiyoruz
Cevap sahibi+1 yılbence balık etli sayılmazsın... ama atletik olman güzel severim yani.. hem azcık kilolu hem atletik olmalı.
Soran+1 yılsaol be allah razi olsun :)
Cevap sahibi+1 yıltercihimi belirttim ama senden bir atılımm göremedim ben:)
Soran+1 yılya ben yeniyim sisteme alisamadim daha :D
Cevap sahibi+1 yıltabi tabi:):):) gizlilikten çıkta mesaj atayım sana.
Soran+1 yılsen cik seni takip ediyim olmazmi cikamadim bir turlu
Cevap sahibi+1 yılgizlilik tikini kaldırcaksın hepsi bu ama ya
Soran+1 yılsen kaldr:)
Cevap sahibi+1 yıloldumuuu
Soran+1 yılolmadi gizli hala
Cevap sahibi+1 yılaçtım ama senden bir hareket göremedim... ordamısın?
+1 yılbalık etliden kastın nedir balina'da bir balık cinsi sonuçta
06 Yorumla
Soran+1 yıl60 kg yeterli
- +1 yıl
boy?
Soran+1 yıl1,68
- +1 yıl
herkesin tercihleri farklıdır bu yüzden balık etli sevende vardır zayıf sevende vardır çok zayıf sevende vardır bence takılma böyle şeylere dediğin gibi balıketlisin tercih sebebi olabilirsin bazı erkekler için
- +1 yıl
Dip not : Balinalar memelidir balık değil :)
- +1 yıl
bende yumurtluyor demedim zaten :)) @TruthBeTold
+1 yılKim diyo ya balik etli kiz sevilmez diye. Asil zayif kizi nasil seviyolar anlamiyom ben. Böyle cirpi cubuk gibi kiz sevilir mi ya azicik etli butlu olacak :)
00 Yorumlabalık etli sevgilisi olan insanlar çok var ama bence önemli olan ruhi güzellik..
00 Yorumla
+1 yılbende senin gibi birini istiyorum ama yok karşıma çıkmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılserdar ortactan sarki arman ediyorum benim gibi olmayacak mennn :D
- +1 yıl
senin gibisi olmaması içinde sen olsun istiyorum, başkası sana benzemesin :)
Moda & Stil konusunda 691 cevap paylaştı. şimdi bizim kızlar balık eti ile kilolu kızları karıştırıyor. çok rastladım buna. ben balık etliyim diyor. oysaki kilolu. sonuç olarak balık eti tabiri ölçülü kızı severim.
00 YorumlaÜlke çok kalabalık ve seçenekler de fazla olunca begenmezlik oluyor.
00 Yorumla
+1 yılTürk kızının balık etli anlayışı genelde balina ya da fok olduğu için olmasın?
10 Yorumlabence tercih ediliyorda pek konuşkan biri değilsin. iletişim kanallarını kapatmış kimseyi begenmeyen tiplerden birisinsir. ondan öyle geliyordur...
00 YorumlaUzun sarı saçlı ve boyu 1.75 den yukarıysa her türlü gider o tabi göğüslerininde vücuduyla orantılı olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHafif balik etliyse begenirim ama kilolu sevmem, zayif oncelikli tercihim olmak uzere hafif balik etliyi de guzel buluyorum.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapılan araştırmaya göre balık etliler tercih ediliyormuş. Çok zayıflar değil..
00 Yorumla Yoo aslında tercih ediliyor yeter ki gideri olsun :D
00 Yorumlakim demiş ya benim genelde tercihim balık etli kızlardır
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol cansin :D
Ben balık etliyim ama çevremde balık etli seven görmedim :((
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen pislukcum hamsiyukta benilmiyoz :D
Soran+1 yılkatiliyirum saa cunum :) iyizz
+1 yılÇevremde kaç kişi varsa balık etli ister nerden çıktı bu :D
03 Yorumla
Soran+1 yıleminmisin :D
- +1 yıl
Fazlasıyla.. Zayıf isteyen bir ben varım :D
Soran+1 yılhii anladim
Balık etli kızları itici bulmam, orantılı ise seksi bulurum.
00 Yorumlaşimdi balık etli kızlar candır ama balina etli olanlarda balık etli sanıyor kendini :(
00 YorumlaYo öyle bir kanı yok. Herkesin zevkleri farklıdır. Kimisi sever kimisi sevmez.
00 YorumlaŞişmanlıkla balık etli olmayı karıştırmıyorsan şayet orta ciddi bir sıkıntı var demektir
03 Yorumla
Soran+1 yılsismanlik ayri balik etlilikten bahsediyorum cita ariyor bu erkekler :D
Soran+1 yıloy o safinazlar varya kismetlerimi hep onlar yedi kim bilir şu an nerde ve hangi safinazla :D saol guzel yorumun icin teskr ederim
+1 yılsanırım herkesin balık et anlayışı v, farklı günümüzde balinalar bile balık et katogorisinde değerlendirliyor :)
10 YorumlaBalık et mubahtir elini Attın mi et gelecek ama ole çok degil
03 Yorumla- +1 yıl
"Adam kasap cıktı Rıza Baba" :(
Soran+1 yıl:D meslek icabi napppsin ne cektin be aytoli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun gibiysen ömrümü yollarına serebilirm baayan !
https://hizliresim.com/9vPOrk00 Yorumla
+1 yılyoo balık etli seviyoruz hatta bıl balık etli olsun :D
00 Yorumla
+1 yılbalık burcuyum ve balık yemekleri en sevdiğim yemeklerdir
00 YorumlaSeverim ben :) Ya sevdiğim birine o gözle bakmam, zayıf olabilir, balık etli ya da fazlası olabilir. Sevmek böyle bişey :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıladriana lima olması şart değil ama zayıf olsa kötü olmaz -_-
00 Yorumla
+1 yılkim dmeiş peki balık etlilr sevilmiyor die tam tersine ben balık etli hastasıyım
00 Yorumla
+1 yılKim ya da nasil tiplrEr tarafindan tercih edilmiyor sorusuna odaklAn bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası benimde hoşuma daha çok balık etli kızlar gidiyo yani ilgimi çekiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık var balık var ne tarz balık et? ama ben severim kız dediğin kara kuru olmucak ele gelcek
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim demiş onu el attınmı kemik değil et gelcekki zevkli olsun :)
00 Yorumla
+1 yıldal yutmuşlardan hoşlanıyolar genellikle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle be tugce :D ne cektk be bu erkeklerden
- +1 yıl
begenen boyle beğensin kimse için sekilden sekile girmeye gerek yok
Kim beğenmiyormuş ya (: gelsin buraya
00 YorumlaModa & Stil konusunda 309 cevap paylaştı. Kıskanıyorlar bizi :3 :ddd
00 YorumlaTercih edilmediğini nereden çıkardın ki?
00 Yorumla
+1 yıllanett oslun nedennn:D
02 Yorumla
Soran+1 yılne cektij be cerenn :D
- +1 yıl
:d allahtan boy var SAFS
- Moda & Stil konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılasıl onlar tercih ediliyor
00 Yorumla
+1 yılbalıketli seven erkek çok
00 Yorumlagüzel bakan güzel görür
00 YorumlaIlla herkes 45 kılo olmak zorunda mı
00 YorumlaBenim için önemli değil :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 498 cevap paylaştı. bence balık etlı kızlar daha cekıcı
04 Yorumla
Soran+1 yıladammmsin heemannn :D
Soran+1 yıl:)))
kim demiş balıklar sevilmez diye :)
03 Yorumla
Soran+1 yıloyle ama toplum adriana diyor hatceden hayir olmazmis :D
Soran+1 yılhemdine hamsi :D kibi olmaliyi
Aksine balık etlileri tercih ederiz :D
00 YorumlaBalık etli olması önemli her bayana yakışır
02 Yorumlaçok zayıfta olmuycak çok kiloluda olmuycak
00 YorumlaDediğinin tersini biliyorum ama
00 Yorumla