evet ama şu markaların göze sokulma olayından hoşlanmıyorum. marka ismini göstere göstere giyinmeyi. marka giyinsem dahi marka logosunun belli olmamasına özen gösteririm. ayrıca Louis, Gucci gibi markalardan tiksiniyorum. ciddi anlamda marka ismini göze sokan insanlardan tiksiniyorum. bana ucuz karakterde geliyorlar.
Ben saçma sapan laflara inanmıyorum, sırf markaya para veriyorlar felan, yalan abi, ben marka giyen birisiyim evet çok kazanıyorum alıyorum ama 10 yıl önceki t-shirt ümü dün giydim, kaç bin kere yıkanmıştır halen yeni gibi, marka vermeyeyim ama bunu görmek lazım, yani düşünüyorum eskiyen veya çöpe attığım kıyafetim yok, hele ki benim gibi sportif ve sabit bir vücuda sahipseniz. Yoksa marka değil abi kaliteye para veriyorum ve memnunum.
Az kıyafetim var genelde kaliteli giyinirim mesela 2 kot pantolonum var biri siyah diğeri lacivert onlar mavi Sonra klasik pantolon var siyah. Beymen Gömlek çeket Beymen Tişört -Sweatshirt mavi-Beymen Genelde hep bu şekildedir :D toplasan en fazla 10 tane kıyafetim var
Valla ben marka giyinirim ama markasında giyinirim illa o etiketi taşıyacak değil benim beğenmeme bağlı etiketine değil ayakkabı konusunda biraz markaciyim