Moda & Stil Kına gecesine gideceğim hangi kombin daha iyi? Zziiiyneppp Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kınada hangi kombini yapsam acabaa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kına gecesine gideceğim hangi kombin daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ilymelek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 68% +1 yıl Alttaki kıyafetler ile üstteki çanta ve ayakkabıyı birleştir bence öyle daha iyi. 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Üstteki daha iyi.Alttaki daha günlük kombin gibi bence. 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 329 cevap paylaştı. 1. si daha iyi galiba ama bilemedim sen ortama göre seç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadınlarda ayak parmağını gösteren ayakkabıdan nefret ediyorum bence bok gibi gözüküyor o o tarz ayakkabılar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üstte ki çok resmi altta ki de günlük giyim.. İkisi de kınaya uygun değil 0 0 Yorumla
Mahidoo Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl İkisinde de çok güzelsini... aman pardon üstteki kombin daha iyi 😂 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 807 cevap paylaştı. Üsttekini git bı dahaki kina gecesi senin olsun 😊 1 0 Yorumla
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Alttaki daha çok piknik elbisesine benziyor 1 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 2'side iyi bence ama üsttekini daha çok beğendim. 0 0 Yorumla
UndRaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Birinci olabilir ama 2. De daha şeker görünüyorsun 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kız ikinci iyi senin bir sevgilin vardı noldu 0 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ayy ne kadar zayıfsınız bir diyorum. 0 0 Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Resimdeki sen isen bu daha çok yakışıyor 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. oy ceen buyudunde kınayı getır aneymı dıcen oy oy 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Üsteki 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1 numara hoş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Alttaki kıyafetler ile üstteki çanta ve ayakkabıyı birleştir bence öyle daha iyi.
Üstteki daha iyi.
Alttaki daha günlük kombin gibi bence.
1. si daha iyi galiba ama bilemedim sen ortama göre seç
Kadınlarda ayak parmağını gösteren ayakkabıdan nefret ediyorum bence bok gibi gözüküyor o o tarz ayakkabılar
Üstte ki çok resmi altta ki de günlük giyim.. İkisi de kınaya uygun değil
İkisinde de çok güzelsini... aman pardon üstteki kombin daha iyi 😂
Üsttekini git bı dahaki kina gecesi senin olsun 😊
Alttaki daha çok piknik elbisesine benziyor
2'side iyi bence ama üsttekini daha çok beğendim.
Alt resim iyi biraz daha hanım duruyor
Birinci olabilir ama 2. De daha şeker görünüyorsun
Birincisi çok güzel bence birinci 🤷🤷
Kız ikinci iyi senin bir sevgilin vardı noldu
Ayy ne kadar zayıfsınız bir diyorum.
Resimdeki sen isen bu daha çok yakışıyor
Alttaki tabiki üsteki çok resmi.
B şıkkı derim. kınadan sonra da çay içebiliriz :)
Bence en üstteki sence
oy ceen buyudunde kınayı getır aneymı dıcen oy oy
Yatmak için atlet giymişsin :)
A hos duruyor sencr
Bunlar kınada olmaz.
Kesin buu
çok tatlısın bebeğim ikiside olur
Sağda ki
Üsteki
1 . Biraz daha uygun
Üst, alttaki spor olmuş. Üstteki şık duruyor
Bence ikisi de değil