Ciao
Okuldan okula farklılık gösterse de üç aşağı beş yukarı hepsi aynı sayılır. Siz giyerken memnun muydunuz?

#okul
Okuldan okula farklılık gösterse de üç aşağı beş yukarı hepsi aynı sayılır. Siz giyerken memnun muydunuz?

Okul eteklerini asla sevmem. İlkokulda eteğin altına eşofman giyip giden insanım ben🤦♀️
Pantolon ve düz abartısız okul tişörtleri daha hoş ya da gömlek kravat falan
Kumaş pantolonlarda kötü seçen zevksiz olunca kedimi ve tarzı her türlü kötüleşiyor.
Erkek pantolonu ya onlar. Kızlara giydiriyorlar hangi akla dayanarak acaba. Keten pantolon güzel daha hoş
Olur mu hiç öyle şey kız olduğumuz belli olmasın sonuçta kıyafetin cinsiyeti olmaz. (!)
beğeniyorum severim
Cevap
7Cevap
Ortaokulda limon sarısı gömleğe bordo ceket bordo kıravat giyiyorduk böyle rezil bir kombin görmedim ben. Pantolon da gri.
Hayır.. hem çirkinler hem de pahalı ayrıca fırsatçıların ekmek teknesi
Benim okul formam Baya iyiydi Ya siyah bi pantolon okulun özel yaptırdığı oversize bi sweatshirt yazın da aynı şekilde oversize tshirt giyiyorduk
Biz mavi önlük giyerdik şimdiki kıyafetleri beğenmiyorum milleti palyaço ettiler la
Allah'tan sadece kumaş lacivert pantolon üstteki lakosun üstüne istediğimi giyebiliyorum fena değil yani.
Mavi önlükler güzeldi sonradan çıkanları sevmezdim
İğrenç buluyorum. Estetik hiç yok
Hayır tabiki çok saçmalar.
Daha aptal bir kombin olamaz
Beğenmiyom cnmm
İdare eder
Mavi önlük:(
Neyini beğenelim berbat ya
Hayır
eski mavi beyazlar iyidi be
Hayır asla.
Hayır