Moda & Stil Bu tarz bi sandalet okula giderken giyilirmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu tarz bir sandalet Güncellemeler+1 yıl Yasak degil bizim okulda Bu tarz bi sandalet okula giderken giyilirmi? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MORPHİA Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Merhaba.Elbette giyilebilir. Zaten şu an yaz ayındayız ve sandaletin tam mevsimi. Okula giderkem hem rahat olur, hemde güzel görünür. 1 0 Yorumla
Ad1mb1l1nm1yor Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Okuldan atılabilirsin lise azcık resmi ve disiplinli bi okul. Okul müdürün malın tekiyse makyaj yaparak bile gidersin sivilde gidersin saçınıda boyatırsın ojede sürersin 💆 1 0 Yorumla
afferrinsana Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ah bi de sandaleti gorebilseydik :) bunlsr lise de sorun cikarabilecek seyler. 0 0 Yorumla
Donuk_çilek34 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Liseden bahsediyorsan tercihim değil Üniversite neden olmasın :) 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha net bir foto yok mu 0 4 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Bana yazana kutumdan seni bekliyorum @İzmirliPrenses00 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Yazmam ki Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Yazarsın merak etme cinsel yazmıycam bir kaç soru sorcam @İzmirliPrenses00 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl Yazmanı bekliyorum Yorumla
electraheart__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl bu nasıl bir kalite gözlerim kamaştı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba.
Elbette giyilebilir. Zaten şu an yaz ayındayız ve sandaletin tam mevsimi. Okula giderkem hem rahat olur, hemde güzel görünür.
Okuldan atılabilirsin lise azcık resmi ve disiplinli bi okul. Okul müdürün malın tekiyse makyaj yaparak bile gidersin sivilde gidersin saçınıda boyatırsın ojede sürersin 💆
Ah bi de sandaleti gorebilseydik :) bunlsr lise de sorun cikarabilecek seyler.
Liseden bahsediyorsan tercihim değil
Üniversite neden olmasın :)
Daha net bir foto yok mu
Bana yazana kutumdan seni bekliyorum @İzmirliPrenses00
Yazmam ki
Yazarsın merak etme cinsel yazmıycam bir kaç soru sorcam @İzmirliPrenses00
Yazmanı bekliyorum
Müdürün insiyatifine bağlı
yasak böyle seyler bildim kadarıyla
bu nasıl bir kalite gözlerim kamaştı
Ne alaka
Güzel hanımefendi