elbise çok abartı ama yukarıdaki idare eder üniversite içinse
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet gunluk kullanim icin uygun degil. Ama elbise guzelmis.
10 Yorumla
+1 yılüstteki zaten tesettüre aykırı alttaki de tartışılır.
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet o biraz kisa olmaz
- +1 yıl
hem kısa hem çamaşırı belli ediyor.
Soran+1 yılAa evet farketmemistim sagolun ben daha yeni kapandim da o yuzden soruyorum
- +1 yıl
Rica ederim. Çok ince ayrıntılara dikkat etmen lazım. Zaten kötülüyorlar kapalılığı onlara fırsat vermeyin.
Soran+1 yılKendi kapansin carsaflara burunsun ancak o zaman beni elestirirlerse eyvallah derim haklisiniz dikkat etmek gerekiyor bir de internetten siparis edecektim daha zor olurdu geri gondermesi falan sagolun iyi aksamlar.
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ya
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılBirincisi çkm muhteşem bir hava yaratır sana ama ikincisini hiç deneme derim
10 Yorumlayaşın 40 tan çoksa giy
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka gordugun gibi kiz 20li yaslarda
+1 yılBence fazla abartılı olur :) ama çok şıklar..
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😊
+1 yılşakacıktan sordun kesin : )))
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo cok begendim ama olmaz sanirim
sizde moda yaptiniz tesettürü
115 Yorumla
Soran+1 yılKapanmamaktan iyidir modayla alakasi yok duzgun giyinmek moda degildir
- +1 yıl
Asla kapalilara karsi degilim hatta cokca arkadasimda var. Fakat siz dikkat cekmemek icin kapaniyorsunuz. Siz dikkat cekmedende duzgun giyinebilirsiniz. Topuklu ayakkabi giyilmemesi gerekiyor mesela tesetturlu kadinlarin. Gidin okuyun. Eskiden boylemiydi tesettur? Şu an dar pantolonlar dar cok renkli elbiseler topuklu ayakkabilar makyajlar? süslüman olmayin lütfen. Bende müslümanım olayı moda ya cevirmeyin bence
Soran+1 yılBen makyaj yapmiyorum topuklu ayakkabi zaten giymek istesem de giyemiyorum bunlar dikkat cekmiyor neresi dikkat cekiyor acaba tek renk ve asagidaki de soluk renkler iceriyor siz kapanin carsafa burunun sonra beni elestirin ben eyvallah derim zaten oki? Daha yeni kapandim ve nasil giyinecegimi hic arastirmadan falan kapandim birden oldu acilmayi da dusunmuyorum insallah ama sizin gibiler seytanalr malesef insani cileden cikartiyor istegi olsa da kayboluyor ne kadar kotu birsey yaptiginizin farkinda degilsiniz benim kalbim kapali basim da kapali siz herkesi konya kapalisi makyajli kolunda sevgilisi olanalrdan saniyorsunuz asla oyle degil onlar bizi kotu gosteriyor siz de destekliyorsunuz onlari gercekten cok uzdunuz beni ben kendim icin kapaniuorum farz oldugu icin ve eger bakarsaniz ya elbise giyebilirsiniz ya tunik ya da carsaf illa carsaf mi giyeyim bunlardan daha az dikkat cekeni yok
- +1 yıl
Seytanmi? ben sana saygisizlik yaptim mi? Ben sana kotu bir niyetle yazmadim. Kendimde dedim dar pantolonlar dar elbiseler var diye. Insanlari sömürerek bunlara tesvik ediyorlar. Ben kimseyi kolunda sevgilisi olanlardan sanmiyorum. Kimseyede o sekilde destek vermiyorum. Bak simdi sen bilmeden yazdin. Bende biliyorum seceneklerin neler oldugunu. Mesela Şu an ki fotograflar abiye gibi. Nikah vb yerlerde giyilebilecek kiyafetler. Mesela siyah ya da kot pantolon giyebilirsiniz. Ustte gordugunuz tulum kumasindan kaynakli abartili gorunuyor. Mesela o daha koyu olsaydi toprak tonlarinda daha gunluk olabilirdi diye dusunuyorum. ya da dedigim gibi kot olabilir. Uzerine beyaz uzun bluz. Yani bu tarz. Elbiseler mesela tek renk olabilir. Siz gunluk asagidaki elbiseyi giyip gidebilirmisinizki? mesela Kot elbise daha günlük geliyor bana?
Soran+1 yılKot elbiseleri acikken de sevmiyordum ama herkes abarti buldu uygun degil evet ilk bastakinin siyahi olsaydi olabilirdi tesekkur ederim anlayisin icin😊
Soran+1 yılOlabilir😊
Soran+1 yılBu sitede biraz zor aslinda hizliresim diye bir site var oraya yukluyorsunuz linkini buraya yapistiriyorsunuz
Soran+1 yılOlmaz herhalde benim koydugum resimlerde de var alt tarafinda bilmiyorum ki
Soran+1 yılOf sinirlendim bir kiz sorumu alip baska sekilde sormus ben sanki oyle demek istedim😔ne kadar kaba insanlar var tesekkur ederim yine de sagolun ugrastiniz
+1 yılBiraz absrtili okul ortaminda takilie dusersin yani
20 Yorumla
+1 yıl1 belki az olmaz ama 2 olur
11 Yorumla
Soran+1 yıl1belki giyilebilir diyorsun yani tesekkurler
giymek istiyorsan giy, kime ne
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle de bilemedim baskalarina gosterdim o ne oyle dugune gider gibi dedi
+1 yılKiz hangi okul neresi😄
112 Yorumla
Soran+1 yılSelcuk😄
- +1 yıl
Konyada bu kadar suslu giyinme be ferace alalim sana ya da carsaf😂
Soran+1 yılSuriyeli miyim ben carsafmis
- +1 yıl
Sen kapali bir kiz oldugundan emin misin boyle. tepki verilir mi carsaf giyende kapali sen gibi suslu giyende fark ne hayirdir suriyelilere mi siyah giymek farz sadece anlamadim
Soran+1 yılSus uzerime hicbir kapali kiyafet olmuyor zaten cok zayifim valla ben konyada sadece suriyelilerde carsaf gordum tamam konyanin yuzde 95i kapali ama oyle konyayi kapkara sanmayin herkes istedigi gibi kapanir bu kimseyi ilgilendirmez ben de kendimi boyle iyi hissediyorum kadinlar kendileri icin suslenir sonucta
- +1 yıl
Biraz bol giyersin olur iste ustune hem heryerin bellj olmaz dert ettigin seye bak
Soran+1 yılZaten bunlar yeterince bol ama denediklerim fazla bol oluyor minyonum kollari da cok uzun oluyor bildigin buyuk yani
- +1 yıl
Him bayan icin minyonluk iyidir ya ama zayif olma az. kilo. al kiyafetlerde yakisie bu arada hangi bolum okuyosun
Soran+1 yılAlmaya calisiyorum ilaclarla midem cok sorunlu bir bolum iste😄
- +1 yıl
Ilac kullanma ya dogal yoldan al gece yatarken aburcubur yee 😃bolumunu sorduuum 😃
Soran+1 yılAburcuburlardan alamiyorum zaten ne farkeder bir bolum
- +1 yıl
Merak ettim ozelden yaz burdan demek istemiyosan belki ayni bolumdur😃
+1 yılEvet fazla abartı olur
10 Yorumla
+1 yılSim dökmeyi unutmuşsun diye dalga geçerler.
10 Yorumla
+1 yıl1. si biraz abartı olur
10 Yorumla
+1 yılÇok abartı olur bunlar ya
10 YorumlaUstteki hayir alttaki evet
10 Yorumla
+1 yılGündelik için fazla abiye
10 YorumlaAşırılık seviyesini jüpitere çıkarırsın
10 Yorumlaİkincisi nişanda giyilecek gibi.
10 Yorumla
+1 yılEvet baya abartı kaçar dalga bile geçwnilirler
10 Yorumla
+1 yılAbiye giy sen direk.
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
+1 yılBen düğünde bile gitmem bu kadar abartılı
10 Yorumla
+1 yılMakyajın böyle olmayacaksa abartı kaçmaz
10 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düğünlük okula olmaz bence
10 YorumlaOkula giderken abartı
10 Yorumla
+1 yılTabiki abartı kaçar oha.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartının abartısı bence düğüne gidiyomus gibi
10 Yorumla
+1 yılDüğüne gider gibi 😕
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi herkes oyle dedi tesekkurler
Abartı tabi.
10 Yorumla
+1 yıl1 abartı 2 olabilir
10 YorumlaAbarti gorunuyor
10 YorumlaE yani
10 Yorumlaikincisi evet :)
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılHangi okul
18 Yorumla
Soran+1 yılSelcuk
- +1 yıl
Duygulandirdin 😀
Cok giyen var boyle orada
Soran+1 yılYani suslu degilim makyaj falan kesinlikle olmaz taki da takmam oyle herkes gibi ama sadece sordum abarti mi kacar diye ve herkes evet abarti kacar dedi o yuzden vazgectim
- +1 yıl
Sacmalamislar
Ben orada okudum ve cok dogaldi yani herkez boyle yani genelde kapalilar boyle
Soran+1 yılPeki tesekkurler ilk defa birisinden olumlu yanit aldim😊
- +1 yıl
Yani goreceksin zaten sende bu sekilde giyinenlerin cok oldugunu ve tebrik ederim guzel bir yer sevimi yapmissin
Cok seveceksin
Soran+1 yılYa zaten 2. senem ama daha yeni kapandigim icin kimseyi incelememistim seviyorum guzel yer😄kampusumuz😊
- +1 yıl
Kampus, bosna tadini cikarana harika
+1 yılEvet
10 YorumlaAbartılı evet
10 YorumlaAbarti.
10 YorumlaAbarti bunlar
10 Yorumlaevet abartı
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılBaya abartı
10 Yorumlaelbıse cok guzel
10 Yorumla
+1 yılFazla abartılı olur
10 Yorumla- Diğer konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılTabi abartı hem kapalılığa uygun değil
022 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünkü çok dikkat çekiyor kardeşim eğer kapalıysan Allahın verdiği örtünün sorumluluğuna giriyorsun ve Allahın el ve yüz dışında dikkat çekmeyecek şekilde demesine uymuyor bu yüzden kapalılığa uygun değil
Soran+1 yılKapanmayan biri soylemesin bunu ben kendim icin giyiyorum bence gayet sade ve dikkat cekmiyor
- +1 yıl
Şunu soru olarak sorsana dikkat çekmiyor ne demek ya bal gibide çekiyor sen benim açık olmamı eleştirebilirsin ama kısa kollu giydiğimde eleştiremezsin çünkü ben kapalı biri değilim anlayın artık kendin için değil böyle bir sorumluluğa giriyorsan Allah için giyineceksin yoksa sana şeffaf başörtülü denilince etrafa kızma
Soran+1 yılSen bir kapan ve kapanacagin zaman gercekten carsafa burunmus derecesinde kapan o zaman laf et yoksa simdi bunlari konusmaya hakkin yok ben bir soru sordum abarti olur mu diye sorum bu degildi beni elestirmek kimseye kalmamis Allah herkesein niyetini bilir benim de niyetim kotu degil ben acik olani elestirmiyorm yeni kapandim ve nasil giyinecegimi de bilmiyorum o yuzden size soruyorum ama senin gibilere degil cunku sorumun cevabini alamadim senden
Soran+1 yılKendine bakmak guzel giyinmek ne zama gunah olmus ayrica evet dikkat cekici degil gordugun gibi tek renk yularidaki asagidaki de soluk renkler iceriyor
- +1 yıl
Var mısın ben bu soruyu soracağım dikkat çekiyor mu diye ayrıca ben seni eleştirmedim kapalılığa uygun değil derken ne kızdım ne de sitem ettim sen bianda celallendin bak kıızm ben bu soruyu soracağım ve net diyorum %90 ı hayır kapalılığa uygun değil diyecek bilmiyorsan da internet var hem kafan basmıyor mu el yüz hariç dikkat çekmeyecek diyor sen kendini kandırıyorsun
Soran+1 yılVok kaba konusuyorsunuz sikayet edecegim
- +1 yıl
Hiçde bile soruyu sordum bile gel bak erkekler neler diyor ben senin için diyorum
Soran+1 yılBu kadari da tuhaf birisiniz gercekten diyecek birsey bulamiyorum usenmemis sormus😄erkekler carsaf giyenleri daha cok merak ediyor ve emin ol onlara karsi o dedikleri sehvet falan daha fazla oluyor cunku merak ediyorlar ben Allaha biraktim erkek milleti umrumda olsaydi kapanmazdim
- +1 yıl
Sen Allaha bırakmamışsın sen modaya bırakmışsın canım benim
Soran+1 yılAllah askina bana dogru duzgun bir kiyafet bul ya kadinin giyebilecegi etek vardir gomlek vardir onda da vucut hatlari belli dersiniz tunik giyse pantolon giymis dersiniz elbisede bile vucut hattindan bahsediyorsunuz sadece gulup geciyorum bir de o kiza anlattim falan diyor bu kadar gulunc olmayin bu kadar alcalmayin bence sen kapan carsaflara burun tamam eyvallah ben susarim ama Şu an hakkin yok bunlari demeye
- +1 yıl
E sende yorumlarımı üşenmeyip okumuşsun kardeşim seni eleştirmedim hatanı dedim çok sitem ettin çünkü hata olduğunu modaya kurban gittiğini sende biliyorsun müslüman müslümana hatasını der sende anlat bana kapalılığı güzelce dinlerim seni ben hazır hissetmiyorum içimde değil ama kapanacağım buna adım kadar eminim ve Allahın dediği gibi kapanacağım aç bak nasıl olur izle sadece 5 dakikanı alır bittiğinde içinde sızlayan bir şey olur belki
https://m.youtube.com/watch?v=fK7sDp-ileE
Soran+1 yılBen cok dinledim bunları ama kimsenin de aklina ihtiyacim yok Allaha bin sukur benim aklim var Allah razi olsun yine de.
- +1 yıl
Peki ben uyardım yinede senin sınavın
Soran+1 yılSenin sinavin farkli tabi😄ben bari kapandim
- +1 yıl
Sen kapanmadın ki senin kapalılığın kabul mü sanıyorsun bu işe ben kapalıyım diyerek hem Allahın süslerinizi örtün kuralına uymuyor hemde ben kapalıyım deyip bu tarz şeyler giyebilecek düşüncedesin emin ol sen benden daha fazla günahtasın kendini kandırıyorsun bide Allahı kandırdığını sanıyorsun
Soran+1 yılAllahima sukur 5vakit namazimi da kilarim orucumu da tutarim 1kere Kuran okudun mu ki sen ne bileceksin beni iftiracisiniz hepiniz ama caydirmak o kadar kolay degil imanimda kuvvetli Elhamdulillah
- +1 yıl
Evet okudum namazda kılıyorum orucumuda tutuyorum o imam değil stilisttir stilist
Soran+1 yılAllahim sen akil fikir ver az buyuyun de gelin nolur ya bu kadar ergen olmayin ne bu atarlar ben anlamiyorum
- +1 yıl
Sitemi ilk eden sensin büyümekde olsaydı mesele sen benden akıllı olurdun ama mesele büyümekte değil mantıkta nefiste kalpte Allahtan millete akıl isterken bide kendine iste neyse uzatmayacağım cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır ya da ağzını bozar tam sana uymuş bu laf iyi geceler.
Soran+1 yılHayirli geceler.
Sanirim biraz
10 Yorumla
+1 yılEvet abartı giyme
10 Yorumla
+1 yılCok abarti bence
10 Yorumla
+1 yılOlabilir...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet biraz
10 Yorumla
+1 yılYiooo