Selam millet, Dantelli kısa çorapları çocukluktan beri hep sevmişimdir. Kombinlerimde tercih etmek istediğimi söylediğim arkadaşım çok çocukça dedi. Sizce bunun neresi çocukça, bakar mısınız şu güzelliğe?
Bugün ölsen; hayatın boyunca hep birilerinin fikirleriyle yaşamış ve kendi istediği gibi yaşayamamış biri olarak mı ölürsün yoksa istediği hayatı yaşamış canı ne isterse onu giymiş, onu yemiş içmiş, canının istediği yerleri gezmiş biri olarak mı ölürsün? Eğer insanların fikirleri senin kararını etkiliyor, istediğini giymek istiyorsun ama giyemiyorsan kimsenin fikrini alma canım benim. Benim mesela önceden özgüvenim yoktu ve sürekli birilerinin fikirlerini alıp onların dediğini yapardım hep. Ama sonra bi baktım ki ben kendi hayatımı değil onların şekillendirdiği hayatı yaşıyorum. Kendime dur dedim. Ve artık ailemin bile fikrini almıyorum bir çok konuda. Çünkü onların fikirleriyle kendi fikirlerim ters düşerse kendi istediğimi yapmakta çok kararsız kalıyordum ve cesaret edemiyordum insanlar hakkımda ne düşünecekler diye. O yüzden eğer sen o çorapları giymek istiyorsan o çorapları giy. Bu yazdıklarımı hayatında genel olarak aklında bulundurman için tavsiye etmek istedim çünkü anlaşılan o ki hayatında genel olarak birilerinin düşünceleri senin fikirlerinle ters düşerse kendi istediğini yapmakta tereddüt ediyorsun. Unutma hayatının her gününü; bugün ölürsem hayatı doya doya kendi istediğim gibi yaşadım mı diye düşün, öyle yaşa her dakikanı. Sana mutluluk veren ne ise onu yap. Kimseyi dinleme boşver. O onun fikri bu senin fikrin. Hayat senin hayatın unutma😊🌸💜