Moda & Stil Siyah püskullu çanta 18 yaşindaki bi kiza yakisir mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biraz daha çocuklarin takabilecegi tarzda bi çanta mi bu çanta? Görseli var. Siyah püskullu çanta 18 yaşindaki bi kiza yakisir mi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MORPHİA Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Merhaba.Bence demode ve yaşlı işi duruyor. Tavsiue etmem. Daha sevimli modellere yönelebilirsiniz. 1 0 Yorumla
aşka_lanetlenmiş_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Modası geçti bebeğim.5 yıl önce modaydı hatta benim püsküllü botum vardı 0 0 Yorumla
Akira-kiki Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl kanka zcık basit gibi çocuksu bişey gibi aldınmıda 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl 18 yaş zaten çocuk değil mi o yüzden takılır 0 0 Yorumla
Gizlimsibiruyee Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Demode geldi açıkçası daha minnoş şeyler olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba.
Bence demode ve yaşlı işi duruyor. Tavsiue etmem. Daha sevimli modellere yönelebilirsiniz.
Bana kalırsa daha çok bu tarzlar iyi
Modası geçti bebeğim.5 yıl önce modaydı hatta benim püsküllü botum vardı
kanka zcık basit gibi çocuksu bişey gibi aldınmıda
18 yaş zaten çocuk değil mi o yüzden takılır
olabilir genç işi bir çanta
Demode geldi açıkçası daha minnoş şeyler olabilir
Çok çirkin bir çanta
teyze isi
Kötü