Moda & Stil Nişanda çanta takmadan olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Param yok çanta alacak elim boş boş mu olur Güncellemeler+1 yıl Nişan benim değil Nişanda çanta takmadan olur mu? Cevapla Nişan Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pentin Takip Et Master Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur tabii ki çanta zaten napacaksın birileri taşır eşyalarını merak etme sen keyfini çıkartmaya bak. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :(( benim nişanım değil Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl olur tabi ki zaten bu tip özel günlerde çanta gereksiz bence 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Zaten çanta olmaz ki nişanda çiçek olur 0 0 Yorumla
supercck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Olmaz çanta almalisin 0 3 Yorumla supercck +1 yıl Beğendiğin bir çanta var mı Yorumla Soran +1 yıl Var tabi Yorumla supercck +1 yıl Ne kadar Yorumla
Âłœvëßtoreÿ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Çanta gereksiz ztn bn kendi nişanım olsa takmam 0 0 Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl Sevgilin alsin 0 1 Yorumla spitzbub +1 yıl Kac paradir canta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olur tabii ki çanta zaten napacaksın birileri taşır eşyalarını merak etme sen keyfini çıkartmaya bak.
:(( benim nişanım değil
olur tabi ki zaten bu tip özel günlerde çanta gereksiz bence
Zaten çanta olmaz ki nişanda çiçek olur
Olmaz çanta almalisin
Beğendiğin bir çanta var mı
Var tabi
Ne kadar
Askon alsın
Çanta gereksiz ztn bn kendi nişanım olsa takmam
Neden olmasın
olur gayet
Sevgilin alsin