Merhabalar.. Günlük yaşamınızda topuklu ayakkabı tercih ediyor musunuz yoksa spor ayakkabıdan vazgeçmem mi diyorsunuz? Keyifli günler.. 😎👠
#smellsmoke
#smellsmoke

Evet çokça tercih ediyorum, arkadaşlarımla gezmeye giderken, işe giderken, kafeye giderken hatta şehirler arası yolculuk yapacaksam bile topuklu kullanırım. Estetik ve güzel görünmek hoşuma gidiyor markete bile topuklu terliklerimle gidiyorum. Çok yoğun bir gün geçireceksem ancak spor ayakkabı tercih ederim ya da egzersiz yapacaksam.🌸
@Canerik17 valla hiç saymadım ama o kadar fazla değil 10-15 olabilir 😅
İmkansız babetlerim var onu tercih ederim.
Çok özel bir davet için kombinime uyması için tercih edebilirim 😃
Harbiden sanki zorunluluk var gibi eksiliyorlar 😂 gereksizler boşver canım sen 🖤🥂
Ayıpsın giymediğim gün kendimi eksik hissediyorum.
https://www.youtube.com/embed/eqaRGA2vVWkStilettosuz bakkala gitmem 😎
😂😂 yakışır 44 numaraysa bide düşünemiyorum
😂😂 evet evet baya minicik maşallah e erkeksiniz ya o kadar olur tabi ki
ahsha 😂😂 rica ederim
Cevap
30Cevap
Günlük yaşamda spor ayakkabı ve sandalet vazgeçilmezimdir.
Sadece davetlerde orda burda bayramda falan giyerim o da fazla topuklu olmaz zaten.
Malum boy uzun çok büyük topukları sevmiyorum.
Günlük yaşamım da topuklu ayakkabı sevmiyorum.
Moda ve şıklık anlayışım en rahat olanı giy git şeklinde 😂😂
En son saygın bir yakınımızın düğününde giyeyim dedim ki beş dakika duramadım üstünde. Topluklu ayakkabı her ne kadar güzel gözükse de gerçekten çok eziyetli.
Yerine göre. Her kıyafete uygun giyiniyorum bazı kıyafetlere düz taban ayakkabı yakışmıyor o zaman giyerim ama öyle çok yüksek topuk değil ya da çok ince topuk değil
Topuklu giymeyi çok severim hatta almayı da. Acil işim yoksa eğer giymeyi seviyorum. Koşturma olmadığı sürece giyerim böyle daha iyi hissediyorum.
İşim gereği çalışırken çok tercih ederdim. Rahat hissediyorum topuklularla.
Şu adna gerek yok giymeye ama arada hasret gideriyorum özel gecelerde
Topuklu kullanmayı seviyorum. Günlük olarakta çok kullanırım ama topuk seviyesi daha makul olanlarını tercih ediyorum
Değişiyor..
Genelde klasik giyinirim ama. Haliyle topuklu oluyor..
Tabi stiletto değil :))
😄🤦🏼♀️
Okul ve gezme durumlarında hep tercihim topukludan yana ama şu an ayakta çalıştığım ve yorulduğum için mecbur spor kullanıyorum
Kadınlara yakışıyor topuklu ayakkabı bakımlı ayaklar ile güzel durur ayak numara ortalamasi otuzsekiz en fazla.
Hayir ya çok rahatım ben... topuklu ayakkabı koleksiyonum var ama günlük hayatta kullanmam
Bu aksam yemeğe çıkacağım şimdiden uyuz oldum yine giyeceğim diye 😏
hayır günlük hep spor ayakkabıyım ben ancak düğün bayram vs özel bişey olması lazım ama o zaman topuklu giyiyorum hatta en yükseklerini bile 😀
Kesinlikle tercih edilmeli kadını daha asil kadınsı ve etkileyici gösteriyor.. özellikle iş kadınları
Günlük yaşamda da özel günlerde de tercih etmiyorum kendisini. Rahatıma düşkünüm. Topuklu ayakkabı pek rahata benzemiyor :/
Hayır topuklu ayakkabı hiç bir şekilde tercih etmem. Hep spor ayakkabı giyerim.
Mahallede topukluyla dolaştığımı düşündüm de ne komik olurdu😂
hayır asla giymem her yere spor ayakkabı ve eşofmanlen giderim dügün olsa bile çok ta umrumda
İnce topuk giymem. Ama kalın topuklular bazen yerine göre giyiyorum genelde spor ama
Ofiste giyiyorum. Dışarı çıkarken sporları çekiyorum.
Eskiden aşırı kullanırdım sonra spora ayakkabıya alıştım öyle gitti
Severim fakat yürüme yolum uzun işe gidip gelirken zor oluyor giymiyorum.
Hayır tercih etmiyorum. Spor ayakkabı candır. Rahatımdan taviz vermem.
Hayır. Özel günlerde veya davetlerde bile giyemiyorum.
Tercih etmiyorum ama topuklu ayakkabıya bayılıyorum girdiğim mağazada denemeden çıkmam mesela.
Yok ne spor ayakkabının gözünün yağını yiyeyim. Geçen hafta 3 gün düğünümüz vardı. Topuklu ayakkabı giydim. Allah'ım O NE! Ayaklarım pert bir ağrıyor bir ağrıyor. Allatan şişmedi ayak
Hayır tercih etmiyorum. Genelde spor ayakkabı giyiyorum. İşe giderken siyah spor ayakkabı sosyal hayatta da beyaz spor ayakkabı giyiyorum.
Çok yakışan bir ayakkabı fakat günlük hayatta tercih etmiyorum
bi dönem ben artık büyüdüm tribine girip giyiyordum su an elbisenin altına bile sneaker giyiyorum
İkisinide kullanırım yerine göre. Ama rahatına düşkün biri olarak spor ayakkabıyı tercih ederim.😊
Spor ayakkabı tutkunuyum ama topuklu da tercih ediyorum yerine göre..
Hayır, topuklu giyince boyum fazla uzun oluyor.
Ben de 1.72 yim ama devam 😃
Hayir canim babetlerim
Genelde tercihim topuklu oluyor
Kadınlara en çok yakışan ayakkabı türü kesinlikle.
Hayır tercih etmem hiç de sevmem.
Edin kızlar. Güzel duruyor.
Kısayım tercih ederim
tırnak ve topuk bakımı şart tabii
Evet tercih ediyorum fakat 10cm üstü giyemiyorum
Spor ayakkabı giyiyorum
Rahatıma düşkünüm ben spor ayakkabı tercihim
Hayır spor ayakkabı tercih ediyorum.
Hayır tercih etmiyorum 😅
Tabi canim sciletto giymezsem asla disari cikamam
Bir de yazabilse ayakkabıyı😂
@senaişteyaaa o ayakkabiyi bi turlu yazamiyirum bakabaka yazsam bile yanlis oluyor ne bicim bir ismi varmis onun 🤣🤣
Benim pek tercih ettiğim model değiller.
Hiç tercih etmiyorum en fazla kuzenin düğünü falan
Topuklu nadir giyerim rahatıma düşkünüm
boylu kadın gitmemeli..
Spor ayakkabı tercih ediyorum.
Hayır, tercih etmiyorum.
Boyumu daha uzun gösteriyor 🤣 hep giyerim
Evet sevgilim yanımda kısa kalıyor
Hayır spor ayakkabı tercih ediyorum ben
Uzun boylu olduğum için pek kullanmıyorum
Kadin degilim malesef cevab veremiyecegim
Hergün tercih ediyorum
Gerçekten bazı kadınlara çok yakışıyor