Arkadaslar bir ay sonra dis teli takacagım. Keske daha kücükten taksaymısım ama napalım. Dislerim de bozuk degil zaten neyse. Sizce dis teli kızlara yakısıyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yılvalla yakışmazsa da yaptırın canım saplık sonuçta bu. ben geçtiğimiz yıl hallettim şükürler olsun ki ama bu yıl ablam için araştırırken fark ettik ki yeni yöntemler var hızlıca sürecin sonuna gelebileceğiniz. benim size tavsiyem biraz araştırıp fastbraces hakkında bilgi toplamanız. malum, diş teli tedavisinin en büyük sıkıntısı neredeyse 2 yıl boyunca sürecin devam etmesi. Fastbraces tedavisindeyse süreç 5-6 ay gibi kısa bir dönemde hallediliyor. benim bulduğum en açıklayıcı yazı bu distelitedavi. com/fastbraces-dis-teli-tedavisi. html belki yardımcı olur düşünenlere
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzele herşey yakışır.https://www.capaortodonti.com/images/dis_teli.gif demek ki sende mükemmel durucak
21 Yorumla
+1 yılDis teli dis sagligi icin takilir. Aksesuar degildir. Nasilim gozluk yakismis mi ya da nasilim lenslerim guzel mi cinsinden bisi degil... Onun icin takmakafana. Ayricaelbette normal bir goruntu degil. Telsiz dis dahaggzeldir. Telli guzel olsa yaratan öyle yaratirdi.
11 Yorumla
Kucukken takmak daha mantikli olurdu. Zira yuzde 30 oraninda erken duzelme yapiyormus. Her ne ise. Neden yakismasin? Disletjnin arasindaki mineralleri surekli hesaplamak mi iyi, yoksa hic hesaplamamak mi. Bitince opus, anlarsin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
74Cevap
Güzele ne yakışmaz :D
Bendede var :) ilk hafta cok alisman gerekecek. Hatta ilk yemek yediginde cok farkli olacak :)
Hey kontolden sonra bir kac gun dislerde sızma olacak :) ama sonuc super olacak :D hdi hayırlısı :)12 Yorumla
+1 yılHatun olsaydın belkiiiii oda belki yakışabilirdi. Ama birşeylerin yakışıp yakışmıycağını düşünceğine sağlığınla alakasıyla ne gerek var yakışıp yakışmadığı :
13 Yorumla- +1 yıl
Seni diş tellerinle bile sevecek insanlar varsa etrafında sorun etmene gerek :D 1sen boyunca fotoğraflarda gülmezsin olur biter :D:D
ilk taktırdığında hayat biraz zor olucak onu haber vereyim önceden :) öpüşme sorunları yaşayabilirsin :)
11 YorumlaSenin soruda biraz kargaşa varda neyse.. Bende 2 senedir var ve inci gibi oldu.. son aşamada.. Çok sempatik duruyor. Tabi temiz bakarsan..
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir 3-4 yıl önce arkadaş takmıştı herkes dalga geçmeye başlamıştı telli baba diye. Yakışıp yakışmaması için takılmaz diş teli. Gerekiyosa taktır kimseyi dert etme. Yakışmasa bile çıkardıktan sonra dişlerin gayet güzel olacak
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO yüzden yakışıp yakışmayacağı konusunda sıkıntı etme :) Hem ne kadar erken yaparsan o kadar iyi. Bende takmayı düşünüyorum ama benim alttan 1 diâ tek sıkıntılı :(
Cevap sahibi+1 yılEn son dişçide temizletmiştim ondan sonra oldu öyle :(
Cevap sahibi+1 yılneyse sen yaptır kurtul seni kurtaralım bari bu dertten :D
+1 yılBiz insan güzelse yani tipii iyise ayakkabı yerine nal giyse yakışır.
11 Yorumladiş teli kullanıyorum arkadaşlarımdan yakıştırmayan 1 kişi var sadece onun dşında beğeniyorlar
11 Yorumla
+1 yılBu bir saglık olayı moda tasarımı değil ki yakışıp yakışmaması cokta önemli değil. Amac senin dişlerinin sağlıklı olması geçmiş olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Yok takılmasın bence yersiz bir düşünce
Sarışınlara yakışıyor sempatik duruyor. yani çevrendekiler beğenmese bile sen tedavi sonunu düşünerek motive et kendini. kolay gelsin^^
11 YorumlaBu daha çok dişlerinin gelecekteki durumuyla alakalı bir durum.
Ama bazı kızlara harbiden diş teli yakışıyor. Ne farklı fantazilerimiz varmış arkadaş. Ettiğimiz muhabbete bak. :D10 Yorumla
+1 yılYa Rabbim sağlık bu tel güzel gözükse ne olur gözükmese ne olur anlamadım ki
12 Yorumla- +1 yıl
Yorum yok.
Zamanla yakışıp yakışmamasına bakmayacaksın. Yemek yerken çok büyük bir sıkıntı. Allah sabır versin. Ben 2 sene taktım çok sıkıntı çektim
11 YorumlaAğzı büyükse ve ağzını 2 metre açarak gülüyorsa yakışmaz. Öyle bir arkadaşım vardı.
Ama genelde yakışır10 YorumlaSana her şey yakışır :) . 2 yıl boyunca bende taktım, görüntü olarak sorun olmuyor.
11 YorumlaBazılarına yakışıyor ya dert etme sen o bazılarından olamıcaksın :D
13 Yorumla
+1 yılkız erkek ayrımı mı varmış bu diş tellerinin.. çok tuhaf..
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizliğini yapman lazım sık sık. lisede bir arkadaşım vardı yediği yemekler tellerde duruyordu hep :((((
11 Yorumlabakımını iyi yapman lazım yoksa kötü olur söyliyim dedim :)
112 YorumlaMerak etme güzel olana herşey yakısır sevgilimin diş teli vardı farketmemiştim bile
13 Yorumla
+1 yılYakısmıyor ama senı seven bırı ıcın sorun olmaz bu benım sahsi düsüncem
14 Yorumla- +1 yıl
Takma kafana bence sen her halde güzelsin ;) umarım iyi hissettirmiştir sana :)
- +1 yıl
Rica ederim :))
Yakışacağını sanmıyorum ama yakışıp yakışmayacağından çok çekiceğin zorlukları düşün.
15 Yorumla
+1 yılyakışır yakışır sıkma canını nasılsa geçici bir dönem
11 YorumlaEğer yakışması için yani süs objesi olarak takarsan yakışmaz. Ama sağlık sorunları nedeniyle takarsan herhangi bir etkisi olmaz.
10 YorumlaBen küçükken taktım kurtuldum pek yakışmıyor ama :)
11 Yorumla- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılçenesel bozukluğun var mı -_- yakışırmıyı geç ben 2 sene taktım -_- ağrılı günler bekliyor seni
117 Yorumla- +1 yıl
takıldığında sorun yok zaman geçtikce dişlerinizdeki bozukluk düzeliyor oda ağrı yapıyor geceleri filan baya ağırıyor tabi hep değil -_- birşey yiyemiyorsun -_- kilo bile verirsinki ben vermiştim
- +1 yıl
valla asitli şeyler yasak sert şeyler yemen yasak olucak -_- bilemiyorum
- +1 yıl
vay arkadaş aklıma edim 2 sene taktım nasıl akıl edemedim ben onu azıma sürmemiştim asitli şey -_- ceviz fındık vs yani sert şeylerde yemiyeen -_-
- +1 yıl
korkutma kızı birader, ağrı kısmı ilk 2 hafta sürecek ondan sonra pek bir ağrı sızı olmaz. böyle olumsuz şeyler söyleyip milletin aklını bulandırmayın keyfinden takmayacak sağlıkla ilgili birşey
- +1 yıl
1 kimseyi korkuttuğum yok zaten sağlığı için takması şart 2 haftamı sürücek valla bu kadar eminsin ne mutlu sana dediğim gibi ben 2 sene taktım ne kadar sürdüğünü ben kendim biliyorum ha dişlerdeki bozukluğa görede değişe bilir onu bilemem
- +1 yıl
neyse arkadaş daha bilgili gibi vardır elbet bildiği kısacası hayırlısı dilerim rahat bir dönem olur senin için
- +1 yıl
birader soruya dikkat edersen diş bozukluğuyla ilgili bir not düşmüş zaten, ben daha bilgiliyim çabasında değilim ki? öyle bir yazdın ki tecrübem olduğu halde ben bile korktum, kaldı ki takmayan biri ne düşünmüştür anlıyorsun beni umarım?
- +1 yıl
@Hasnicktiryav öyle bir yazdınki dediklerimin neresinde yanlış tarafı var merak ettim? eğer tecrüben varsa dediklerimi sende biliyor olmalısın ağrı olucak kesinlikle istesende istemesende asitli şey içmeyecekki doğru yasak ayriyetten sert şeylerde yemeside yasak bunları en az sende biliyorsundur sanırım? yani yazdıklarım gayet normal şeyler
- +1 yıl
sen beni anlamıyorsun ki, ya canın tartışmak istiyor ya da söylediğim laf zoruna gitmiş üste çıkmaya çalışıyorsun, ben sana yanlış birşey söylüyorsun demedim, sürekli olumsuz yönlerini söyleyip abartıyorsun. öyle olsa bile öyle dememen gerekiyor mesele burada, zaten yaşayıp görecek, senin benim yapacağımız şeyler moral anlamında güç verip tedaviye teşvik etmek,
- +1 yıl
@Hasnicktiryav ağırıma niye gitsin? bence senin canın tartışmak istiyor ^^ ki zıplamışsın cevabıma onuda geçtim olumsuz yönleri gerçek olan yönleri bunuda kimse inkar edemiyeceği için sıkıntı yok ben gerçekci bir insanım kimseyi pof poflayıp kandırıcak değilim hiç birimiz ne kadar ağrı çekeceğni bilemeyiz ha sağlığı için tabiki takmak zorunda sırf bunları yazdım diye değişicek değil neyse mümkünse yazıpda daha fazla uzatma gerçekten canımı sıkmaya başladın
- +1 yıl
resmen kız gibi trip atıyorsun dostum kusura bakma. tamam sen iyisin ben kötü, sen doğrusun ben yanlış diyeyim de gece rahat uyu bari iyi geceler.
- +1 yıl
@Hasnicktiryav tirp atmakmı :D valla karı gibi konuşan carcar eden sensin bir sus artık sen süpersin yeterki sus ^^ iyi geceler
Yahu neden böyle saçma şeylere takılıyorsun ki. 4 Yıl tel tedavisi gördüm. Hem ön hem arka sanada aynısını yaparlar. Takılmayın böyle aptal saptal şeylere
Yok boy, yok kilo yok göz, bunlar için gelen gelmesin. Biraz olgun olun ya01 Yorumlailk başta pek iyi durmaz fakat kullandıktan sonra dişleriyle beni etkileyen çok kız var
10 Yorumlaben hiç yakıştırmazdım :D
taki çenem kırılıncaya kadar :d
yakısır ablası öpüşmeside güzel olur10 YorumlaSen insanlara ne bakıyosun boşversene herşeyden önce sağlık bakım
11 Yorumlanormalde yakışmaz ama sana her şey yakışır rahat ol ;)
10 Yorumla
+1 yılYakışma durumu yok bence ama öncekinden güzel duruyorsa değer.
10 Yorumla
+1 yılbır kız goruntu olarak guzel ve sırınse ona hersey yakısır ^.^
10 Yorumla
+1 yılben de myle dedim 1.5 yıl kaldı ki gezen sosyal biriyim çıkalı da 1 yıl oldu geçşyo zaman
10 Yorumla
+1 yılYani bana sorarsan yakışanı var daha bir sempatik oluyolar ama tipsiz biri isen bantla ağzını :D
10 Yorumlacok güzel oluyor kanki bide kırmızı ruj ben bile etkileniyorum :ddd
10 Yorumla
+1 yılBazılarında çok tatlı duruyor bazılarında çok kötü :)
10 Yorumla- Sağlık konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılİtici durduğu kesin, ama yakışana da tam yakışıyo. Keşke küçükken takdıraydınız be.
10 Yorumla
+1 yılTabiki yakışır ama bu kişisel birşey sonuçta. Mesela ben diş teli olan kızları çok tatlı buluyorum ^_^
10 Yorumla
+1 yılYakışır hele bir de simit yediyse bakmalara doyamazsın
17 Yorumla- +1 yıl
ne :D kötü bir şey mi dedim
- +1 yıl
aman bakma sen millete sağlığın için önemli belli süre katlanı ver insanların ne düşündüğü kimin umurunda
- +1 yıl
Önemli değil sen bakma millete yarın çenende ya da dişlerin bozuluğunda hiç biri ağrısını dindirmek için yardımcı olmayacak ya da düzeltmek için görüntünü... sen sağlığına yoluna kararlarına bak
Benim çalıştığım yerde ki kiz taktirdi cok tatlı oluyo :-)
10 Yorumla
+1 yılSağlık için yapılan birşeyi yakışmayla bağdaştıracak kadar boş biri olmadığını söyle bana!
03 Yorumla- +1 yıl
Diş telleri bana sevimli geliyor neden bilmem :)
+1 yılKesinlikle olmaz.. Ama sağlığın söz konusuysa sabretmelisin ve takmalısın ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaglık ile ilgili biseye bile takı muamelesi yapan zihniyete bak hıammına sizin yaa
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesizlik yapmaaaaa soru sorduysan elestirilere acık ol lütfenn
- Sağlık konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılbozuk değilse neden takıyosun anlamadım
13 Yorumla- +1 yıl
anladım çok şirin durur takma kafana
+1 yılProfildeki sen isen dişlerin olmasa bile olur :):)
25 Yorumla- +1 yıl
:) aşırı saglamsin takma böyle şeylere
- +1 yıl
Eic yap bari xper kazanayım. Cinsel sorulardan mahrumum :(((
- +1 yıl
Kardeşini yesinler senin :))
+1 yılsana yakısmaz bence ama hemen üzülme :)
12 Yorumla- +1 yıl
eğer üzüldüysen üzmek istemezdim ama acık konusuyorum ben maalesef :(
rica ederim.
+1 yılyakışan bayanlar var ^^
10 Yorumla
+1 yılbenim hosuma gidiyo :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldişlerin mükemmel olacak bunun için değer
11 Yorumla
+1 yılhatuna yakışır da haruna yakışmaz
10 Yorumla
+1 yılyakışır diyelim diş teli taktrıacaksın anlaşılan
12 Yorumla- +1 yıl
:)))))))))))
+1 yılsenin tipe her şey yakışır
10 YorumlaSanmıyorum yakışmıyor
10 Yorumla
+1 yılyakışmaz ama sende fazla etkisi olmaz gibi
10 Yorumla
+1 yılSana yakışır :)
11 Yorumla
+1 yılYakışanı da var yakışmayanı da
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakışması için değil sağlık için takıcaksın bırak bu işleri
00 Yorumlaseksi buluyorum o kizlari
10 Yorumlabence yakışmasından önce sağlık önemli kanka
10 Yorumlahatun güzelse yakışır :D
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?