Bikinilerin üzerine takılan zincirler, halhallar, kolyeler plajlarda dikkat çekiyor mu ve güzel duruyor mu? Ben takmasını çok seviyorum ama erkek arkadaşım podyuma mı gidiyorsun dikkat çekeceksin diyerek taktırmadı.
Bikinilerin üzerine takılan takılar dikkat çekici duruyor mu?
Bikini denize girmek için giyilir, denize takı ile girmek dünyanın en saçma işidir.
Henüz çok küçükken hatırlıyorum, Ölüdeniz'de bazı insanlar akşam üzeri kıyılarda dalış yapıp düşmüş takıları topluyorlardı, hatta ganimet diye de gülüp eğleniyorlardı :)
Bikini üzerine taktığınız takılar büyük ihtimalle akşam üzeri dalgıçlarının ganimeti olacak :)))
Sadelikten yanayım bu arada yüzmek değil mi amaç ya da güneşlenmek ne bu fazladan takı takmak eğer ki bir aksesuar takacaksanız o da güneş gözlüğü yeterli bir aksesuar bence
"podyuma mı gidiyorsun dikkat çekeceksin" cümlesi zaten başlı başına beğeni cümlesi. Şair burada demek istiyor ki "Bak, çok güzel görünüyor, göz alıyor, milletin bakışlarını üzerine toplayıp da kıskançlık krizine sokma beni!"
Enişte bey haklı. Çok güzel görünüyorlar ancak fazla dikkat çekiciler :)
Valla hiç de tercih etmem. Kafama şapka, gözüme gözlük, hiç de plaj şıklığı filan diye kafamı yormam. Mis gibi denizime girer, şezlongda dinlenirim. Meşguliyet yoksa, kitabımı okurum, ohhh mis. Tatil yapamadım da bi ben, sinirliyim biraz! Ne takısı ne takısı be! 😂
Zincir hariç. Kolye ve halhal şık duranlar var. Bende hoşlanırım, gözlük ile hoş durur. Ee güneş te de parlar... Kıskançlık biraz var. Ve buram buram kokusu ta ki buralara geldi... :) Sinyal verilmiş size zaten arkadaşınız tarafından... Bu nedenle bu denli, çekici olma herkese denmiş. :)
Ben baya bronzlaşıyorum. Hoş duruyor ama kullanmam. Zaten yüzücü mayosu tercih ediyorum bende olmaz. Olsa bile mayonun izi çıkıyor birde onun izi çıkmasın. Ayrıca takı da pek sevmiyorum beni boğuyor. Taksam direk bana sinir basar. 🙂
Herkese selam denizde hangi erkek normal gunluk yasantida da olsun karsi cinsin takisina baktigini hic dusun muyorum. !!! dogal takilarina bakmak tan!!!,,😀
Saçma. bikini , mayo, şort, mini etek, dar kıyafet, sıfır kol kıyafet tarzı açıklığı sevmiyorum bayanlar da. Erkekler bön bön bakacak ben rahat duracam ha