Pantolon giyen kadınları gördükçe bana ayrı daralma geliyor
ben direk şort giyip çıkıyorum, utanmasam atletle çıkıcamda , gerçi gri atlet var yarın öyle çıkarım
ben direk şort giyip çıkıyorum, utanmasam atletle çıkıcamda , gerçi gri atlet var yarın öyle çıkarım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
şort giymeme sebebi sözlü tacize uğramak ve rahatsız edici bakışlara maruz kalmak istememeleri olabilir :)) tahmin yürütebildin mi acaba
iyide yanlış mantık yürütüyorsunuz
pantolon daha fazla tahrik ediyor bu mantıkla, misal bir araştırmaya göre kadının vucut hatları gizlendiğinde çok tahrik ediyor açıldığınse ise etkisini yitiriyormuş sanırım bi ülkede kadınlar hiç kıyafet giymiyor ve hiç bisi hissetmiyorlar iyice alışmış oluyorlar
kadınlardan tam olarak ne istiyorsunuz acaba :d bu ülkede bir kadın açık giyindiği için tacizi hak görenler, or*spu muamelesi yapanlar kimler o zaman? nasıl tacize uğramayız diye efor harcıyoruz şaka gibi
bunu diyen sensin ben değilim erkeklere göre giyimini belirleme çabasında olan sen olduğu için bende buna göre öneride bulundum
kendim veya senin adına değil genelr konuştum 🙂
bende genel konuştum, aşırı sıcaklarda pantolon giymenin sebebi erkekse bunu ciddiye almamalısınız
Yok darlanmiyoruz da güneş boşa yaniyor hissi oluşuyor bazen bacaklar güneşten mahrum kalinca
bikiniyleyim akşama kadar deniz havuz girip çıkıyorum
deniz havuz mu ya denize yakın yerde sitedesin ya da zenginsin abla
dedemin sitesindeyim yazın kalıyorum denizde yakın 19 yaşındayım gören 25-26 diyor boy uzun filan diye
erken yaşlılık mı başladı yoksa aman dikkat
hayır 1.83 boyum lisanslı yüzücüyüm göğüslerde büyük zayıfta değilim kaslı az iriyim istemeye geleceklerdi teyzeler beni iki üç defa 19 deyince sustular
olgun gibi görünmek yinede iyi değil sağlık kontrolünden geç derim
yüzüm güzel onlar fiziğe bakıyor
cano konu güzel görünüp görünmediğin değil, yaşından büyük görünüp görünmediğin
bu iyi bisi değil 30 una gelirsin vucut hatların bi anda sarkmaya başladığını görürsün
Ben kottan başka şey giyemiyorum o yüzden sıkıntı olmuyor çok sıcak olsa bile hava
şu an resmen bunaldım
Herkes sort giyinemiyor/sevmiyor asiri bos bi soru olmus
aman KS çok dolu sorularla ünlü bi yer ya gelmis bide tepki gösteriyor çok umrumdaydı
Hoşt ilgi delisi
evet ilgi delisi olduğum doğrudur çevrem fazlaca ilgi gösteren insanlarla dolu, azalınca çatıyorum onlara ve dengeliyorum
Kafayı yemissinJSNXBDNDNDJDNCKC
bence sen kafayı yemişsin yalnızsın mutsuzsun acısını insanlardan çıkarma peşindesin git bulaşma bana
HARBI YEMISSIN KAFAYI AKXNSJXBSJXBJECBJENCJSNC
söyleyecek hiçbir şeyin yok tek yaptığın papağanlık üzülüyorum adına
😂 şort candır ya
kesinlikle
iyiyim sen nasilsin