hahahaha yok yaaaa az soğuk böyle zehir gibi soğuk değil. klimanın da altta koruyucusu var, rüzgarı yukarı verdiriyorum. dondurmayı hüplettim ama bişey olmaz
eşim evde kaldı. sitenin işi varmış biri gelecek dedi. ben çocukları aldım işe geldim. çocukların kursu var bugün. eşim de geleceğim ama gecikirim dedi
güzel.. yani ben doğma büyüme izmirliyim. farklı şehirlere iş için gidiyorum. burada nefes aldığımı hissediyorum. sonuçta herkes memleketine ait hisseder. sen kayseriyi seviyor musun
Kızlar Ne Diyor
klima ve dondurma ile çekilir hale getirdim günü
Oooo iyisin sen
üstüne soğuk su :)))
Yarında hastene diyorsun
hahahaha yok yaaaa az soğuk böyle zehir gibi soğuk değil. klimanın da altta koruyucusu var, rüzgarı yukarı verdiriyorum. dondurmayı hüplettim ama bişey olmaz
İnşallah olmaz dikkat et sen yinede serinliyecegim diye hasta olma da
eyvallah
İşte misin evde mi
işteyim. çalışmaya gönlüm yok. ne bileyim içimde bir sıkıntı.. böyle takılıp az sonra işe başlayacağım
Hafta başı ya ondandır
her halde...
Esin nerde beraber çalışıyorsunuz heralde
eşim evde kaldı. sitenin işi varmış biri gelecek dedi. ben çocukları aldım işe geldim. çocukların kursu var bugün. eşim de geleceğim ama gecikirim dedi
Sana kitledi desene işleri 😂😂😂
yok zaten bu işi ben yapıyorum. kendiliğinden gelişen bir iş bölümü var.. biraz karışık
İyi bakalım nerede yaşıyorsunuz
İzmir . sen?
Kayseri ben
ne iş yapıyorsun?
Isciyim ben ya
ne güzel, çalışıp para kazanacak bir işin var.
Şükür bu günümüze
kesinlikle
İzmir de yaşamak nasıl
güzel.. yani ben doğma büyüme izmirliyim. farklı şehirlere iş için gidiyorum. burada nefes aldığımı hissediyorum. sonuçta herkes memleketine ait hisseder. sen kayseriyi seviyor musun
İzmir kadar olmasa da kayseri de güzel binyer seviyorum yaşamayı başka şehirde yapamazdım heralde
Biraz yürüdüm geldim çok sıcak hafif bir rüzgâr esiyor o kadar
Baya sıcak bişey yapasım gelmiyor 😒
Bütün gün uzaniyorum
Fazla sıcak