Nasil yaptiriyosunuz. Memnun musunuz? Bacak falan hikaye de bikini bölgesi olayi nasil? Ben cok utanirim yaa sirf bu yüzden binbir türlü iskenceyle kendim yapiyorum ya da jilet :/
Cevabın nedir?
Tatlım genital bölgeni evde kendin ağdayla almaya çalışsan nereden baksan 2-3 saat ama kuaföre gitsen en fazla 15 dakikada tertemiz. Ayrıca kuaförlerin jelleri var hijyen için , alerji için bir kere kendim yapayım dedim alerji olmuş her yerim sivilce dolmuştu küçük küçük iğrenç duruyordu :/ Utanma konusuna da gelince bir sen değilsin ki ayrıca kuaför seni konuşmaya tutuyor daha önce hiç aldırmadın mı ne kullandın falan bakıyorsun bitmiş geçmiş olsun diyor :) Hem jilet çok çıkarıyor alışman lazım kolay gelsin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBunlari bende düsünüyorum bir tek ben degilim tabi de felajet utanirim yapamam :)
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk baslarda biraz utaniyosun ama sonra alisıyosun o agda bitene kadar canından can gidiyo ama
00 Yorumla
sevgilim bana ilk anlattığında çok şaşırmıştım. acıyo mu kızardı mı falan gibi epey bir süre soru yağmuruna tutmuştum. gidiyorum açıyorum kuaförüm temizliyor sonra kapatıyorum çıkıyorum demişti de şok geçirmiştim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbende önce sasirdim ama cok normal bisey olarak karsilaniyo artik :)
Kadın kuaförlerinin %90 ı erkek kaynıyor bide. Nasıl yapıyonuz ki?
02 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki kalan %10 u buluyorlar :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
28Cevap
+1 yılHiç utanma ben çok rahat biriyim ben bile oturup açınca hafif bir çekiniyorum ama kadının muhabbeti falan görmen lazım. Cidden 6 ay öncesine kadar çile çekiyomuş resmen. Acıtmıyolar öyle çok fazlada git alsınlar bişi olmaz ☺
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden cok acimiyor mu? Ben felaket bir aci cekiyorum cünki. Sanirim ne yönde filan cekecegimi bilmiyorum :/
- +1 yıl
aynen doğru çekemiyo olabilirsin çok uzun ve yoğun değilse kılların 5 dakka sürüyo yoğun ama kısaysada 5 dakka sürüyo. yani acımaması için kısa olması gerekiyo :D
Moda & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. Bn eplasyon yaptryorum tum vcut :) basta baya utanyrm ama zorundayimmm kadn her tarafmi gruyor hatta baya bldgn su kalcaya bak bagrrsan saplak atarm falan dyor anlycan onlarda pek saglam degil. d kadinlardan da korkmak lzmmmm. d
18 Yorumla
Soran+1 yılvallaha. Allah korusun niyeti bozsa n'olacak? :D
Soran+1 yılelimden geldigince jilet vurmuyorum zaten.
Soran+1 yılay kim dedi öyle gezdigimi kendim aliyorum didim -,-?
Soran+1 yıl:)))
Erkek kuaförünü erkekler olarak bu iş için gittiğimizi düşündüm bir an. Laynnn noluyor :D Hayatta olmaz :D
44 Yorumla
Soran+1 yılahha yok kanka :D bayanlar yapiyor genelde.;) :)
Soran+1 yılbosver dostum :)
Moda & Stil konusunda 695 cevap paylaştı. Tanıdık ve rahat edebileceğin kuaför olursa sorun olmaz, kendin yaparsan çok uğraşırsın ve kuaför kadar sorunsuz yapamazsın. Zaten o akşama kadar kaç kişiye yapıyor, senin biyerine bakmaz merak etme. 10 dakkada bitiyor zaten
00 YorumlaKuafor oraya senin dusundugun gibi bakmiyo zaten onun derdi kil o sadece kili goruyo. Benim kuaforum ben yaptirmicam vazgectim dedigimde zorla sokuyo :)
03 Yorumla
Soran+1 yılahaha o da iyiymis :))
Hayir cok yanlis biliyosunuz kuafore gidiyosunuz sizi agda odasina sokuyor siz soyunuyorsunuz tabietekinizi cikartiyosununuz ardindan orda. Ozel vajina kapatici donlar var onu yiyiyosun cagiriyon kadini agda yapiyo ve sadece a*ini kapatiyo utanmiyosun
00 Yorumla
+1 yılSadece bir tane kuafore gidersin gitikce alisirsin hem agda daha temiz olur acisi da azaliyor jiletten sonra agdaya gidersen acir tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılben gitmedim yalniz :) gitmeyi d pek düsünmüyorum. Merak ettim sadece nasil oluyor diye
- +1 yıl
Agda daha temiz oluyor 1 ayda uzuyor ve kisa kisa da cikmiyo puruzsuz gitmelisin bence hem kendi kendine agda yapmak daha cok acitir insan kendi canina kiyamaz kuaforde 5-10 dkda bitiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun yıllardır yaptırıyorum. öyle herkese değil birine çok alıştım o şekilde muhabbet ede ede geçiyor. zaten 10-15 dkda bitiyor. bir kaç kere git alışırsın bir daha kendin gitmek istersin. çok uzun süre de çıkmıyor jilet seni mahveder.
00 Yorumla
+1 yılKendine yakın hissettiğin bir kuaföre yap inan bir kaç ağdadan sonra kendin uğraştığına pişman olacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılhic tanidigim kuaför yok ne yazik ki :/
- +1 yıl
Evine yakın bir tanesine git ve sürekli ona git yası yasına yakın olursa daha rahat edersin canım.
Utaniyosan her zaman alma aci cekme her zaman zaten kimse gormuyor 2-3ayda bir al amadanda makas ile kisaltip agdaya gec. Tabi kuaforu istemiyosan
07 Yorumla
Soran+1 yılkimse görmüyor ama ben görüyorum. kendime saygim var. bakimli biriyim öyle durmak hosuma gitmiyor ;)
Soran+1 yılgiymiyorum bikini falan :)
Soran+1 yılgünlük degilde her ay.
Soran+1 yılbakicaz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kuaförde yaptıramazsın zaten canım, güven önemli. Ben güvendiğim insana yaptırıyorum ve de rahatım. İlk zamanlar da utanma oluyor ama zamanla geçiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılanladim canim vala belli bir kuaförümde yok haliyle güvendigim biri de yok :/
Cevap sahibi+1 yılCanım belli bir kuaförünün olması her zaman iyidir ama muhakkak vardır kendine yakın bulduğun bir yer, oraya git. Evde kendi kendine işkence edeceğine kadın hemencecik alıversin, azalıyor zaten.
Valla cok rahat oluyo hemde batiklarida aliyolar tavsiye ederim evde saatlerce ugrasma git kuafore 15 dk mukemmel sonuc :))
03 Yorumla
Soran+1 yılmecnun ! at mi o? :D :D
Soran+1 yıl:D :D
Zaten oradakiler bu işi her gün yaptıkları için umurlarında olmuyorsun. Ne utanıcan...
10 Yorumla
+1 yılBeyler demek ki ağdacı olmus olsak parayı kırarmışız. kızlar kılda erkekleri geçmiş aşağıya bakılırsa :D
00 Yorumlabayan bayandan utanır mı hiç ya. sen hamama gitmedinmi hiç
05 Yorumla
Soran+1 yılgitmedim :) ayrica orasi senin mahremin oldugu icin tanimadigin byanlara göstermen de günah oluyo :)
Soran+1 yılgitmistir tabi :))
Rahat insan cok. Zaten gundelik hayatta hemen hemen dekoltesiz gezmez cogu :) onun icin vajinal bolgeye agda yapmaktan neden utasin ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılo da dogru :)
Soran+1 yılarkadasin amac belli zaten. töbest -,-
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın günde on yirmi tane vvajina görüyo sana mı dikkat edicek işini yapıyor. kendiniz yaparken işkence çekiyosunuz kızlardan biliyorum. git on beş dakikada aldır kurtul ama yinede güvenilir bir yer olması lazım arkadaşlarından tavsiye al
08 Yorumla
Soran+1 yılmutlaka öyle de yapamiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@nem_fo vajina görme konusunda da tecrübeliyim
Cevap sahibi+1 yılne kuaförü ya :D izmirde yaşıyorum bir çok kız arkadaşım oldu @nem_fo
Cevap sahibi+1 yıliçine girdiğim şeyi bırakta bileyim :) @nem_fo
Gizli Üye(30-35)+1 yılbikini bölgesi için bence de gitme canım sonuçta bayan bile olsa haram yani bir başkasının görmesi utanmanda normal utanmayanlrda sorun var
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen sonunda beni anlayan biri cikti. ben merak edip sormustum zaten. utanmayi gecsem bile haram
Cevap sahibi+1 yılevet aynen yola devam zahmetli olsa bile bir şekilde yapılıyor yani burada sana neden çekiniyon diyenler de bir tuhaflar doğrusu..
Soran+1 yılherkesin düsüncesi farkli iste napalim :)
Cevap sahibi+1 yıldüşünce mevzusu değil ki bu olması gerekn bir şey yani her insan da utanma duygusu vardır ve insanlar bazı şeyleri yaşayarak bunu kaybederler..
Soran+1 yılöyle evet. ama görüyosun yorumlari oturup hepsini yargilayamam ahlak dersi veremem. Utanma duygusu muhafaza edilmesi gereken bisey :)
Cevap sahibi+1 yılben yargıla demedim ki zaten kendi fikrimi söyledim..
vajinanmı var derdin var bune ya , derdi bitmiyo arkadaş :))
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma valla :/ sıkıntılardayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuaförün neresi temiz yapıyo ya saçımı kestirmeye bile gittiğimde bir tane kadına pedikür yapıyodu onun ayağına sürdüğü tarağı geldi benim saçıma sürdü bişey de diyemedim:(
03 Yorumla
Soran+1 yılkuaförüne göre degisiyor demek ki ;)
Cevap sahibi+1 yılneresi olursa olsun kaç kişi geliyor hiçbiri hijyenik değil tam anlamıyla bence
Soran+1 yılhaklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugun agdaya gttim kız la ben odadayız atkadası kapıyı actı yardım lazımmı diyor noluyor dedim kurbanmıyım ben iki yel kıl için ne yardımı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi kuaför lezse? :D
Cevap sahibi+1 yılOlabilir danaya gircrk hibi girmesibler :p
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaram ayıp tamam ama sonucu bir bilsen. Her defasında utanıp her defasında mutlu kalkıyorum ordan :DD sonuç mükemmeeeeeel ama naber?
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla ne diyim :) ben gidemem...
Cevap sahibi+1 yılBende gidemiyodum ama şunu düşün. O kadar çok görüyolar ki kolunu göster daha fazla şaşırır :D bakmıyo bile en fazla 10dk
Soran+1 yılanladim. ben kendi kendime ugrasirim yaa yapacak bisey yok :)
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin bu bir tavsiye :D
Soran+1 yıltavsiyeniz icin tesekkürler bayan ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuaföre git derim ama işini iyi yapan eğitimli biri hem çok azalır hemde acısız olur
00 Yorumlaondan sonra da bikini bölgeniz sarkıyor bir acayip oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl* jiilet de cok sıklastiriyor :/
Soran+1 yılyok yok detaya gerek yok ;)
+1 yılkuaförde yaptır kesinlikle zaten gidıp soyunuyorsun 10 dakikada hızlı hızlı yaptırıp tüylerinden kurtuluyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaw kılınız tuyunuz ne bitmezmiş arkadas ortalama bir erkege göre daha tuylu kıllıymıssınız )))
12 Yorumla
Soran+1 yılne alakasi var yahu :) biz sadece cok detayciyiz
Cevap sahibi+1 yılPeki öyle olsun bakalım ))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuaföre git aç işte zaten kadın hergün görüyor bıkmış seninkine mi takılacak ne utanıyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla eski kız arkadaşım aldırıyordu ama acıyor felan diyordu bilemicem :)
02 Yorumla
Soran+1 yılacimaksa evde de aciyor sorun utanmak :)
Cevap sahibi+1 yılbir defa gittin mi tahminim alışırsın ya... sonuçta bayan kuaförü ilğilenende bayan sıkıntı yok yanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılorayı aldırırken boşalan kız arkadaşım var manyak her seferinde bana anlatır. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadas biraz sey galiba :) atesli ;) ve de sana anlatacak kadar rahat :)
Cevap sahibi+1 yıl''Kız Arkadaşım'' Yani neyse loo anlatıyor işte
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek kuaforune sakın gitme, ispirtoyla yakıyolar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuaför senin vajinanı ne yapsın ya? Kendin uğraş dur.
00 Yorumla
+1 yılKizlar orayi kuafordemi aldiriyonuz la o.0
02 Yorumla
Soran+1 yılUtangacligi ezip gecen arkadaslar aldiriyor evet :D
- +1 yıl
Dogrudur :))
+1 yılkapıdan girer girmz indircen ağdaaa dicen.
21 Yorumla
Soran+1 yılyok artik :D
+1 yılBişey olmaz gözlerini kaparsın pamps
04 Yorumla
Soran+1 yılKapayinca görünmüyo mu pamps :D gerceklerden kacamam -,-
- +1 yıl
Utanıyorum bakmadna yap ayol de pamps
Soran+1 yıltavsiyelerin icin tesekkürler pamps ^.^
- +1 yıl
Önemli değil pamps
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuaforler pis olur yahu gitmem ben.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende gitmiyorum dostum ^^
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılJilet kullanmayın yaaaa
00 Yorumla Merhaba
Bence Kuaforde Yaptır Bosuna Acı Cekme06 Yorumla
Soran+1 yılmerhabaaa
utaniyorum coook :/
Soran+1 yılne biliyim utaniyorum isde :)
Soran+1 yıl:))) saol
Kuaför olmak var dedirtti
01 Yorumla
Soran+1 yılhahhah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuaförde ağdayı erkeklermi yapıyo?
13 Yorumla
Soran+1 yılyok canim kadinlar yapiyo o kadar da degil.
Cevap sahibi+1 yılO zaman kuförde yaptır bişey olmaz. Hemcinsinden utanma bence eğer evde yapması zahmetli oluyorsa.
Soran+1 yılzahmetli ama katlanicam artik :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBikini bölgeni mi gösterecen? bence yapma bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmiyorum zaten :)
Cevap sahibi+1 yılhelal
+1 yılbence jileti bırak çok siyah olur
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten arada jilet kullaniyorum cok mecbur kalirsam
- +1 yıl
hmm o zaman sıkıntı yok
Sen bu işi bırak kezban
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye kezban oldum simdi durduk yere?
Soran+1 yılpekala.
Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. iğrençler ya
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılJilet mi? Yapma ya :/
06 Yorumla
Soran+1 yılarada sirada :/
Cevap sahibi+1 yılSertleştiriyor ya canısı :/
Soran+1 yılfarkindayim ama canimin yanmasina tahammül edemezsem mecbur :/
Cevap sahibi+1 yılKuaföre git bebitom.
Soran+1 yılama utaniyorum isde :D kısır döngü resmen :D
Cevap sahibi+1 yılNiye utanıyorsun? Gel ben yapayım hahaha.
O kuaförler günde kaç tane görüyor, utanma.
Haram hatta boko haram :-D
02 YorumlaModa & Stil konusunda 309 cevap paylaştı. Kesinlikle memnunum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazer daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılSu an ögrenciyim param yok agdaya mecburum yani :/
Süper memnunum.
00 Yorumlautanabılmek ne guzel
03 Yorumla
Soran+1 yılfazlasiyla utaniyorum ben :)
Soran+1 yıl:)) :))
Her yerini görüyo :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhos degil yaa :D