Moda & Stil Kayseri evlilerde tayt giymeye mini giymeye başlamış neden? Kayserilitıpacı Takip Et Xper 2 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Artık burada böyleyse ben biseu diyemiom Güncellemeler+1 yıl Tayt konusunda bölünmeler var fikriniz nedir Güncellemeler+1 yıl Kayseri görmüs kimseler var mı Kayseri evlilerde tayt giymeye mini giymeye başlamış neden? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yani kendilerine yakıştırmalar giymişler. Bize pek laf söz düşmüyor. 0 1 Yorumla Kayserilitıpacı +1 yıl Yakis. asinda sorun yok zate Yorumla
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl tesetturluler tayt tubik giymeye baslamis kayseri de ne ki? 😂😂 1 0 Yorumla
Alasmii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Deme zaten. Kimin ne giydiğiyle ilgileneceğinize kendi hayatınıza bakın 3 0 Yorumla
mihrsitare Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kitabını okudum Firdevs'ten şeytanı Behlül'den pisliği , Nihal'drn kanseri , Bihter'den mazlumu yok. 0 2 Yorumla Kayserilitıpacı +1 yıl Aleykum selam Yorumla mihrsitare +1 yıl Sanada Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. ne olmuş ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani kendilerine yakıştırmalar giymişler. Bize pek laf söz düşmüyor.
Yakis. asinda sorun yok zate
tesetturluler tayt tubik giymeye baslamis kayseri de ne ki? 😂😂
Deme zaten. Kimin ne giydiğiyle ilgileneceğinize kendi hayatınıza bakın
Kitabını okudum Firdevs'ten şeytanı Behlül'den pisliği , Nihal'drn kanseri , Bihter'den mazlumu yok.
Aleykum selam
Sanada
Neden giymesinler ki bunun şehri mi olur?
ne olmuş ki
sanane