Moda & Stil Kaç tane pijama takımınız var 🙄🥸? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor ben bu soruyu sormuştum sanki ama olsundu :/ benim gibi pijama delilerini görmek isterim 😂 Kaç tane pijama takımınız var 🙄🥸? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 875 cevap paylaştı. Takım değilde ayrı ayrı aldığım alt üst var eşofman tshit swit baya var saymadım 2 günde bir değiştiririm 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ama merak ettim işte :/ Yorumla Attalos +1 yıl Neyi rakamımı Yorumla Soran +1 yıl evet 😒 Yorumla Attalos +1 yıl Yaz Kış 15 e yakındır sanırım bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl hmm 🤔 çok Yorumla Attalos +1 yıl Sık değiştiriyorum az olunca yıpranma oluyor Yorumla Soran +1 yıl ama benimde çok ferahla 😂😂😂 Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Var bı 9-10tane 😂😂 Sorun komiğime gitti, ama pijama bende sevdiğim için es geçemedim sorunu 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aman ciddi olasım yok şu an :/ Yorumla ALevLeriNiçinde58 +1 yıl En güzeli. Hayatı doğal akışından çıkarıp deli dolu yasabilmek en muazzam şey 🌺 Yorumla
dark_night_judge Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 87% +1 yıl 2 tane, onlarda kışlık.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl erkek işte Yorumla dark_night_judge +1 yıl Kadın işte.. Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı. İki kışlık bir yazlık 😅 0 5 Yorumla Soran +1 yıl erkekler azla yetiniyor 😀 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Yazın bişey giyilmiyor zaten ondan galiba 😅 Yorumla Soran +1 yıl yoo erkeklerin genel durumu bu 😂 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Hadi ya 😅 Yorumla Soran +1 yıl yeap Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Pjama var ama takım yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 488 cevap paylaştı. Saymadım takım olarak değil şort tshirt olarak 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl niye öyle erkeklerde :/ Yorumla Ayhan67 +1 yıl Erkekler olarak bakmamak lazım olaya kişiden kişiye değişir Yorumla Soran +1 yıl niye 😒 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Genelleme yapılması mantıksız olur bu konu için değil her konu için öyle Yorumla
Sertvuruşlu Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Pijama yerine don atlet olur mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok kabul edemeyiz Yorumla Sertvuruşlu +1 yıl Sıcak yanıyoruz ama Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Hiç tane :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nasıl ya Yorumla OnuR3916 +1 yıl Pijama diyince benim aklıma küçükken giydiğimiz ve ya evlenirken alınan geliyor. Pijama yerine kullandığım tişörtler, şortlar veya sweetshirt, eşofman altı var. Sanırım şimdi cevap daha doğru oldu. 🤓 Yorumla Soran +1 yıl hmm Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 9 neden 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 9 mu 🙄 Yorumla kaancan_7 +1 yıl Evet saydım 😐😅 Yorumla Soran +1 yıl fazla değil mi bi erkeğe göre Yorumla kaancan_7 +1 yıl Benimki günlük özel yatak için yok o yüzden 😅 Yorumla Soran +1 yıl nasıl hiş bişey anlamadım Yorumla kaancan_7 +1 yıl Anltıym dur 😂 Yorumla Soran +1 yıl anlat Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3 :( 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yeterli ise sorun yok :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya herkesin bir çok kıyafeti ve donu olur benimki kısıtlı az sürekli aynı şeyi giyiyorum Yorumla Soran +1 yıl ah canım kıyamam 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :(:( Yorumla Soran +1 yıl üzülme ya 😔 sağlık olsun Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı. Yok benim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Takım değilde ayrı ayrı aldığım alt üst var eşofman tshit swit baya var saymadım 2 günde bir değiştiririm
ama merak ettim işte :/
Neyi rakamımı
evet 😒
Yaz Kış 15 e yakındır sanırım bilmiyorum
hmm 🤔 çok
Sık değiştiriyorum az olunca yıpranma oluyor
ama benimde çok ferahla 😂😂😂
Var bı 9-10tane 😂😂
Sorun komiğime gitti, ama pijama bende sevdiğim için es geçemedim sorunu 😊
aman ciddi olasım yok şu an :/
En güzeli. Hayatı doğal akışından çıkarıp deli dolu yasabilmek en muazzam şey 🌺
2 tane, onlarda kışlık..
erkek işte
Kadın işte..
İki kışlık bir yazlık 😅
erkekler azla yetiniyor 😀
Yazın bişey giyilmiyor zaten ondan galiba 😅
yoo erkeklerin genel durumu bu 😂
Hadi ya 😅
yeap
Pjama var ama takım yok
nasıl yani
Saymadım takım olarak değil şort tshirt olarak 😂
niye öyle erkeklerde :/
Erkekler olarak bakmamak lazım olaya kişiden kişiye değişir
niye 😒
Genelleme yapılması mantıksız olur bu konu için değil her konu için öyle
Pijama yerine don atlet olur mu
yok kabul edemeyiz
Sıcak yanıyoruz ama
Mavi, siyah, lacivert, kırmızı
Takım sevmiyorum alt alıyorum sadece
Hiç tane :D
nasıl ya
Pijama diyince benim aklıma küçükken giydiğimiz ve ya evlenirken alınan geliyor. Pijama yerine kullandığım tişörtler, şortlar veya sweetshirt, eşofman altı var. Sanırım şimdi cevap daha doğru oldu. 🤓
hmm
9 neden 😂
9 mu 🙄
Evet saydım 😐😅
fazla değil mi bi erkeğe göre
Benimki günlük özel yatak için yok o yüzden 😅
nasıl hiş bişey anlamadım
Anltıym dur 😂
anlat
Pijama takımım hiç yok
Yaz kış şort
3 :(
yeterli ise sorun yok :)
ya herkesin bir çok kıyafeti ve donu olur benimki kısıtlı az sürekli aynı şeyi giyiyorum
ah canım kıyamam 😔
:(:(
üzülme ya 😔 sağlık olsun
Yok benim
3 galiba :)