İslamiyet üzerine yaşıyosanız, inci de altın ve ipek gibi kadın ziyneti olduğu için kullanmamanız gerekir. Bunun dışındaki tüm cevaplar sizin ve çevrenizdeki kişilerin ikili ilişkilerinizle ve bulunduğunuz/yaşadığınız ortamdaki yaşam tarzıyla alakalı. Anadoludaysanız ayrı, ege/akdenizdeyseniz ayrı yaşam tarzları var.
tabiki takabilir. neden takamasın ki? sadece kadınlar kullansın diye kesin bir söz mü var ben sanmıyorum :) ne istersen onu takarsın kımseyı umursama sen ne ıstersen onu yap ve saçmalaşmış kalıpları yık. Kıyafetıne uygunsa takabılırsın, uygun degılse de takabılırsın. Kime ne :)
Tam erkek takmaz, topsa o ayri, o da s. kine taksin yine kımse görmesin, göz kanatmaya gerek yok
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açıkçası bu fotoda gördüğün kişi büyük ihtimal senin hakettigin 100 katına eşit ve böyle birine göz kanatıyor diyorsun çok cesursun çünkü böyle diyorsan senin hiç bir zaman toplum içine cikmaman lazim^^ lütfen yorumlarınızı ilk kendinize baktıktan sonra yapın
Cevap sahibi
+1 yıl
Kendime bakmama gerek yok, bu erkek işi değil tabi gy takar o ayri, ob da zaten erkek değil, neden gocundun ki
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrica benim toplum içine çıkamayacak bir ayıbım ya da Absürtlugum zaten yok, bunlar bile çıkıyorsa benim için zaten sorun yok
Soran
+1 yıl
Bunlar bile wtf? şu an cidden bunu diyen kişiyi merak ettim