Normal insanda nasıl duruyorsa yaşı büyük bireylerde de normal duruyor. Bizi alakadar eden bir konu değil. Kimseyi rahatsız etmemeli böyle bir durum. Bana normal de başörtülü olması tuhaf geldi tabii ki istediğini yapabilir ama biraz ironik bir durum. Kısacası kırışıklıkları olan bir birey isterse çıplak dolaşsın beni ilgilendirmez ve rahatsız etmez.
ya öyle kırışıklıkları falan yok, dolgun da vücudu var
Başı örtülü olduğu için sana garip geliyodur benim annemin başı açık giyiyo hiç garip gelmiyo hele kaynanamla denize gittik insanlar gelip geçerken bana bakiyolar kaynanam da tutturdu burda herkes bana bakiyo çok rahatsız oldum ben burdan diyip duruyo saniyo ki kendi mükemmel fiziğine bakiyolar anne sana kim niye baksın dedi durdu eşim ama bı turlu inanmadı😅
hah ha ha :)
Yalnız bu altta görselini koyduğun kadının fiziği seninkinden güzel. Sen giysen aynısını o giyse millet ona bakar 😀 Soruna gelince bence gayet doğal, benim annem de giyiyor. Ne giysinler ki başka denize girmek için?
senin annen normalde açık mı kapalı mı?
Cevap
14Cevap
Beni alakadar etmiyor kim nasıl mutlu ise öyle giyinmeli. Insanlar ne der diye düşünmeyi bir kenara bırakalım mutlu olalım.
Mayo giyinmesini garipsemedim ama kapalı olduğu halde mayo giymesi tuhaf geldi. Ya hep kapalı olacak ya da hiç.. Bu çocuk oyuncağı değil
ben de öyle diyorum
Ne giysin yaşlılar tabiki mayo giyecekler denize girmek için tuhaf birşey yok ki bunda anneniz garip geldi ama kapalı olup mayo giyen duymadım hiç
benim için de garip zaten
söyledim de kaçamak cevaplar verdi
Plajda mayo giyenleri tabi ki yadırgamıyorum. Haşemo giyenleri de yadırgamıyorum. Bikini giyenleri de yadırgamıyorum. Normal geliyor bana.
Isteyen istedigini giysin. Kim nasil mutluysa oyle giyinsin ✌🏼
Yaşlı kadınlar tabii ki mayo giyebilir ama kapalıysa giyemez. Bence uyarmalısın kendi kapalı sanmasın. Iyimis valla hahahah. Hic uygun değil hic.
Cidden Türkler bi tuhaf yani. Ama yaşlı kadın da tabi mayo giyebilir. Sadece senin annene yakıştıramadım bu davranışını. (Kusura bakma böyle dediğime)
Kadinlar plajinda mayo giyiyor hoş. Biraz ufak at bidahakine
karma plajda giyiyor
Arkadas sende su annenle kardeşine takmışsın ensest misin nesin anlamadım ki fotodakinin sen olduğundan bile şüpheliyim. Devamlı hesap açıp kapatıyorsun
Bikini giyseler daha mı hoş olurdu
tabi haklısın
Kadın kapalı ve mayo giyiyor kafam karıştı
benimki çoktan karıştı bile
Biraz tuhaf bir görüntü estetik açısından ama giymek onlarında hakkı.
aldı başını gidiyor yar beni terkediyor
nasıl yani?
Diyor ki anan bekarsa yakın zamanda cici baba gelebilir diyor 😂 😂 ya da anana sahip çık kocaya kaçabilir.
Giyebilir de gözlerimiz kanıyo
Alttaki giyebilir ona bir şey diyemem jcjsjx
Ya açık giy da kapalı
İğrenç bi görüntü oluşuyo ama kendi bilecekleri iş
ya vucüdunda bir sıkıntı yok, güzel de taşıyor aslında.
Hayır neden tuhaf olsun
59 yaşında zaten artık namahrem değildir o
Ne giysinler mk denize girerken kürk mü giysinler
ya normalde kapalı olduğundan çelişkili
Annen demek mahalle baskısından kapanmış
olabilir
Kanalıyla nasıl mayo giyiyor?
Kapalıysa*
işte ben de ona şaşırıyorum
Tuhaf değil nasıl istiyorsa öyle giysin
ya bana öyle geliyor
Bazen bende bakınca gülesim geliyor ama yakışana da yakışıyor bilemedim şimdi
yakışıyor, üstünde güzel duruyor ama normalde kapalı giyindiği için tuhaf.
Ne giysinler denize giriyolar sonuçta
Giysin kadın niye müdahale edeceksin ki
Kapalı olup giymesi tuhaf
yoo tuhaf değildir
Normal giyer
Seksi olur
senin de gözlerin bayram eder, değil mi?
Evet
Bana da garip geldi
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?