Annem 60 yaşında, normalde başı örtülü ve kapalı giyinir. Geçen deniz kenarına serinlemek için gittiğimizde o da mayo giyip plajda güneşlenmeye başladı. Bana garip geliyor ama müdahale etmek bana düşmez. Sizin görüşünüz nasıl olur?

Annem 60 yaşında, normalde başı örtülü ve kapalı giyinir. Geçen deniz kenarına serinlemek için gittiğimizde o da mayo giyip plajda güneşlenmeye başladı. Bana garip geliyor ama müdahale etmek bana düşmez. Sizin görüşünüz nasıl olur?
İlla ki bu konuya karışmak bize de düşmez dilediği gibi yaşamakta özgür.
İslami açıdan yorumlayacak olursak diğer insanların görebileceği bir ortamda mayo giymesi doğru olmaz. İslam inancına sahip biri ise bu konuya dikkat etmesi doğru olur kendi bileceği bir iş.
normalde de kapalı değiller gerçi ama benim anneannem mayo giyerdi denize gittiğimiz zamanlar
Normal
@Meltem543575ii yani (:
Yaşları kaç
@Meltem543575ii anneannemin en son denize gidip mayo giydiğini hatırladığım yaşı sanırım 78 idi
Anladım
Bikini bile giyeni var
Yani :))
Annen giyermi
O da giyerdi, o bikini giyerdi
Kaç yaşında..
@Meltem543575ii 1958'li. ama bu dediğim kaç sene önce. şimdi mayo :D
Anladım..
Fiziği iyise giyer
boyu kilosu nasıl?
Fiziği güzel se giyer
Cevap
8Cevap
Vücudu sarkık olanların kötü gözüküyor, hem anneniz kapalı ama mayo giyiyor diyorsunuz. Bence haşema giymeli.
fiziği yaşını göstermiyor ise güzel olur ama hem yaşını gösteriyor hem kilolu ise yakışmaz
Fiziği iyise bikini de giyer
Kapalıya bak be. Çekirdeksiz üzüm
Normal giyer bikini bile
Mantıksız
epirrrme
Mature severizzzz
Güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar