Moda & Stil Sizce hangi model çantayı almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızlaarrr sizce hangi modeli ve hangi rengi almalıyım (bu modellerin birde siyahı var) Hangi model mor mu siyah mi? #aşkk💜 Sizce hangi model çantayı almalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gulxdx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl canım ben bu renkten aldım her şeyle patlatabiliyorsun tavsiyem siyah alma renkli olsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hmm hangi model sence Yorumla gulxdx +1 yıl ikinci resimdeki daha güzel Yorumla Soran +1 yıl Bencede birde ikinci modelin kroko modeli var o da aklımda kaldı Yorumla gulxdx +1 yıl o da olabilir yani renk konusunda ve model konusunda daha modern Yorumla Soran +1 yıl Sağoll 💜 Yorumla gulxdx +1 yıl ne demekkk Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Mor herşeye gitmez siyah gider. Ama mor çok tatlı☹️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi her şeyle gitmez ama rengi çok güzel 🥺 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Evet☹️☹️ Yorumla
Cottoncndy Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Size hangi model çantayı almalıyım okudum.😂2 kesinlikle 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 1. Modeli al bende 3 renk var o kadar kullanışlı ki diğeri çok küçük içi. 0 0 Yorumla
silasoruyorr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Üsttekinin siyahı var bende gayet hoş duruyor her şeyle💜 0 0 Yorumla
Katriematem_571 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 2. Çok güzel ama renk siyah olsa daha kullanışlı olur 0 0 Yorumla
iremd02 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kıyafete bağlı mor her kıyafetle olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani çok renkli giyen bir insan değilim ama doğru diyorsun 🥺 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kesinlikle 2. Ve renk olarak da bu renk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyle olmaz rengi ama çok güzel 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle maalesef ama harika görünüyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
canım ben bu renkten aldım her şeyle patlatabiliyorsun tavsiyem siyah alma renkli olsun
Hmm hangi model sence
ikinci resimdeki daha güzel
Bencede birde ikinci modelin kroko modeli var o da aklımda kaldı
o da olabilir yani renk konusunda ve model konusunda daha modern
Sağoll 💜
ne demekkk
Mor herşeye gitmez siyah gider. Ama mor çok tatlı☹️
Dimi her şeyle gitmez ama rengi çok güzel 🥺
Evet☹️☹️
Size hangi model çantayı almalıyım okudum.😂
2 kesinlikle
1. Modeli al bende 3 renk var o kadar kullanışlı ki diğeri çok küçük içi.
Üsttekinin siyahı var bende gayet hoş duruyor her şeyle💜
2. Çok güzel ama renk siyah olsa daha kullanışlı olur
Kıyafete bağlı mor her kıyafetle olmaz
Yani çok renkli giyen bir insan değilim ama doğru diyorsun 🥺
ikincisi çok güzel 👌👌
İkinci model ve mor al çok güzel.
Kesinlikle 2. Ve renk olarak da bu renk
Her şeyle olmaz rengi ama çok güzel 🥺
Evet öyle maalesef ama harika görünüyor
İkiside tarzım değil
2 bence
ikincisi kesinlikle