Nasıl tarz giyen kızlar daha iyi görünüyor bence crop veya yumuşak kumaşlı kiyefetler iyi görünüyor
Rahat, spor- eşofman, crop gibi
Mini etek, elbise
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek ya da kadın olsun moda vs. gibi dayatmaların etkisinde kalmadan kendine yakışanı giymek en güzel seçenek bence. Absürt şeyler moda diye yutturuluyor maalesef. Elbette dişiliğini ön plana çıkarmak bir hanımefendi için gerekli, ama dozunu ayarlamakta gerekiyor.
Bunlar arasından hangisi daha iyi dersen sıkıntı. Çünkü ikiside öyle iyi denebilecek bir giyim değil. Mesela birinci örnek erkek içinde kız içinde sıkıntı. Yerinde giymedikçe biraz gereksiz kalıyor. İlk buluşmaya da öyle gidiyor, akraba ziyaretine de, düğüne cenazeyede, evde de öyle takılıyor.
Abartılmadığı sürece yine de birinci tercih daha iyi.

Vücuduna uygun giyinen kişiler daha güzel görünür göbekli olupda crop giyiyorsa sadece gulunur o kişiye. 😅 fiziğin iyi olduğunu varsayarak da yorumum rahatlık için üstteki çekici olmak için alttaki güzel olur. Elbise etek tarzı erkeklere hep daha çekici gelir. Ben üstteki rahat olan tarzı hep daha çok tercih ederim.
Cevap
90Cevap
Kadına etek, seksi kadına mini etek yakışır. Bu birvgerçek. Ama mini eteğin yeti ayrı güzel, eşofmanın yeri ayrı güzel. Hepsi lazım. Hepsini yerli yerinde giymek lazım.
Yere oturarak satış yapan köylü pazarında ya da dağa tırmanırken mini etek giyilmez, çok sevdiğin özel bir davete de eşofmanla gidilmez değilmi ama. 🌸😃😎
Her ikisinide çok beğeniyorum kızlarda. Fizik olarak eğer aşırı kilolu değilse müthiş güzel duruyor. Bir kız ya da bir kadın fiziğine uyanı giymeli daima , olsun varsın 120 kilo olsamda ben yine de bikini giyerim düşüncesi yanlıştır daima..
Rahatlık açısından baya takıntılı biriyim. Böyle sıkış tıkış veya rahatsız giyinen biri görünce resmen ben de bunalıyorum terliyorum nedense.
spor Giyen 1-0 öndedir ne öyle elbise giyerek kendini sıkacak spor = rahatlık
Bir kadın bana çekici geliyorsa her şekilde çekici gelir, ama aşırıya kaçmadan dişiliği ön plana çıkaran bir giyim, dekolte, mini etek, rüzgarda uçuşan saçlar falan çok hoşuma gider :)
sportif giyinen kadınlar candır 👌
aşırı açık giyinen kadınlar da itici benim için
Bir erkeğin böyle demesine şaşırdım 😅 umarım o kızlar yanınızdan gecerkende böyle dusunuyorsunuzdur
Gözünu alıyorsa istenilen bu zaten kimse sevmeni beklemiyor 😅😉
Tekrar tekrar baktığına eminim
O***** gibi giyinmeyen kızlar tabikide tek tek saymaya gerek yok demek istediğimi anladın zaten
Güzel gorundugunu düşünüyorsa açar yani dostum gibi nasıl bı tabir
Nedense kapalı kızlar daha güzel yüzleri
Bu neyse
Bence bol ve geniş giyinmeli rahat olmalı derim
Ne yakışıyor da onu giymeli öyle olduğu zamanda şunu giymiş o tar gitmiyor demem çünkü yakışanı giymiş
İlk fotografta ki nasıl rahat? anlayamadım dar üst giyiyor mk eşofman rahat olsun diye giyiyoruz
Üst dar iken daha rahat oluyor
Benim tercihim hiç birşey giymemeleri ama ilk daha iyi
hepsi güzel fakat ben elbise seviyorum genelde. Elbiseyi hediye olarak almak da keyifli
Benim için giyinmedikleri için yorumsuz kalmak daha iyi 😇
Yanlış cümle kurmuşum düzeltiyorum (benim için giyinmedikleri sürece yorumsuz kalmak daha iyi 😇)
İkisi de gerçekten kötü. Tarz olarak hiç güzel durmamış.
İslam hukukuna göre giyiniş en iyisidir.
Ancak senin şıklardan Etek olanı işaretledim
Tarz mekana ortama fiziğe göre çok değişken bir konu
Mini ve crop giyen kızlara saygım yok denecek kadar az.
Beynini kullanabilen sohbeti saran dışına önem verilmeyecek ve eğlence ve dertde beraber olan.
Eşofman crop giyen bence ben öyle giyiniyorum hem rahat hem şık oluyor.
İkinci tarz daha kadınsı olduğundan böyle giyinen kızlar daha hoş bence.
Cogunu seviyorum karisik ama gothic ve kisa sac bi baska oluyor
Etek giyen bayanlara hayranım kadını tam kadın yapıyor ve gösteriyor
Kişiden kişiye göre değişiyor. Kimisine crop kimisine mini yakışmaz
Bu benim vereceğim cevap tarzı bir konu değildir hangisi yakışıyorsa onu tercih edin
Hayatı spontane yaşamalı insan ömür çok kısa hemen eline ilk gelen ne varsa giyip çıkmalı
Hangisi yakışıyorsa onu giymeli sonuçta her tarz herkese yakışmaz
Herkesin zevki kendine nasıl rahatsa öyle giysin bize ne
Üzerinde eğreti durmadığı sürece ne giyerse giysin..
Fark etmez benim açımdan kız güzel olduktan sonra🙃
Benim sevdigim kiz mini etek giyecek ha yok oyle bi dava….
Alttaki görseldeki kombin daha güzel.
Bedeni kapalı olan daha iyi tabi demin metroya kız bindi fiziği taş gibi Siyah atlet vardı siyah tayt ortadaydı hepsi kötü
İkiside güzel ama diz hizasına yırtmaçlı elbiseler kızlara çok yakışıyor şıklardan hariç benim terçihim yırtmaçlı elbise olur
Tabikide crop ve mini etek
Rahat, spor- eşofman, crop gibi
Ikincisi daha iyi hic olmasa ortasi acik alt ust kapali degil. Bu yeni mode kizlara zarar veriyor.
Göbeği güzel olmayıp açmayın
Mini etek elbise
Bu benim☺
İkisini de beğenmedim, iyi değiller.
Nasıl daha iyisi peki
Kapalı kız kanka yas olmuş 30
Yaş bir şeyi değiştirmez genç olsaydın da kapalı derdin o zaman
Korean street fashion çok iyi
Elbise kadına daha çok yakışıyor.
2. Resimde hatunun toto mükemmel. Öyle giyinin :)
Mini giyinenin kafası ters dönmüş gibi
Ben her ikisini de severim
Yerine göre giyinen kız lazım
hepsi yakışıyor kızlara aga
Seksi giyinen değil gerçekten yakışanı giyenler
Gelince soyunacaği icin farketmez 🙂🙂
Canın ne istiyorsa onu giy.
Şıklardakilerin hepsi 😌
Cicekli uzun elbise ustune tanimam
Ben B diyorum daha kadınsı bulduğum için..
Yüksek bel olmasın da
ikinciyi seçtim ama diğeride güzeldi...
Herkes yakışanı giyiyor zaten.
Fiziğe göre bence ikiside
Mini etek ve elbise daha hoş
Mini çok tahrik ediyor
Kendisine yakışan şeyleri giyen kız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?