%82 ile siyah secilmiştir. ilanen duyurulur :)
Erkek giyiminde siyah çorap mı beyaz çorap mı?
%82 ile siyah secilmiştir. ilanen duyurulur :)
Tarif ettiğin bir kıyafetle en iyi beyaz gider.Ama kapri giyiyorsan, kaprin hangi renkse çorabın da o renk olsun(mavi kotsa beyaz çorap).Kız arkadaşının evine gittiğinde ya da herhangi bir sebeple ayakkabını çıkardığında beyaz çorap daha hoş görünüyor bence.Temizliğini ortaya koyuyor.Diğer kızları bilmem ama ben temizliğe çok dikkat ederim.Belki ilgisi yok ama erkek arkadaşımda bembeyaz tertemiz bir çorap görürsem hoşuma gider..
Gri =)
siyah ama soket file olacak:)))
şaka bir yana beyaz bilekten soket çoraplar erkekte sadece bermuda şort ve lastik spor ayakkabı ile olabilir. Ayrıca erkek arkadaşlarda görüyorum, bu bilekten soket çorapları pantolonlarla kullanmayın ya:))) siyah uzun çorap giyin...(uzun derken külotlu değil...dizden 10-15 cm aşağıda biten)...:))))
kesinlikle siyah çorap. bütün kız arkadaşlarım bunu istedi. :) bende sürekli siyah çorap giyiyorum. normal olandan soket yani. kotla, takımla , iş yerinde , herşeyde gidiyor. kız arkadaşımda hep klasik siyah çorap giymemi ister..zaten erkeğe en çok yakışan da bu, ayağın temiz olsun kokmasın yeter. :)
Ama takım elbisede hafif ince merserize siyah iyi gidiyor... İncecik olan
Cevap
26Cevap
Arkadaşım spor ayakkabının rengi beyazsa beyaz patik çorap giyebilirsin, beyaz tonları fazlaysa da beyaz çorap giyebilirsin. Beyaz spor ayakkabıya siyah çorap ayakkabıda siyah tonları varsa güzel durur. Aksine mavi beyazsa ya beyaz çorap giy ya da gri çorap giy. Gri en azından beyazla mavi arasını bulur.
spor yapacaksan beyaz renk ideal ama normal yaşamda renkli tercih edilmeli..bir eve gittiğini düşün aniden ayakkabılar çıkıyor beyaz çorap yamalı eşşek gibi siyah yada ayakkabının içinde ne renk aldıysa o renge bürünmüş..renklide böyle bi korku yaşanmaz herhalde
spor ayakkabı için beyaz çorap giyebilirsin istediğin gibi göze batmaz ama kundura siyah pantolon siyah takım elbise giyersen beyaz çorap giydiğinde direk göze batar o zaman siyah çorap giyilse dikkat çekmez :D spor ayakkabıda her renk uyar rahat ol :D
Çorap temiz olsunda rengi pek mühm değil beyaz kroluk diyenler daha 10 15 sene önceye baksınlar :D Beyaz çorap giymek her adamın harcı değildir temizlik ister titizlik ister her kişi beyazı taşıyamaz. buarda beyaz pek nadir giyerim ama giyenlerede kro demem.
Yalnız koyu takım elbiseye beyaz çorap tasvip edilmez . renk uyumu açıısndan kötü görüntü :D
erkeklerde sıyah corap tercıhımdır ama acık renk bır pantolon gıyılmısse ozaman sıyah goze batabılır ozamanda beyaz degılde pantolonun rengıne yakın acık renkte bı cora tercıh edılebılır anlattıgın pantolon ve ayakkabı ıcınde lacıvert corap olabılır
lutfen kro gıbı beyaz gıymeyın lutfen bıde ayakkabılarınızı Allah rızası ıcın sılın temızleyın temız gıyın yanı :) erkek herzaman koyu tonlarda tercıh etmelı corabını krem avakkabısı beyaz varsa krem gıyebılır ızın verdım :D
Beyaz çorap giyen erkekleri kıro buluyorum ben ya. Hatta Yalan Dünya dizisini izliyorsan görmüşsündür. Açılay Rıza'nın beyaz çoraplarını görünce tespih yok mu gibi bir tepki vermişti. :D
onun altına ikisi de olmaz bence. sen lacivert, böyle biraz açık mavi çorap falan giy.. siyah hoş gözükmez ya .s
beyaz çorap tesbih 5 numara büyük takım elbise gömleğin düğmeleri açık döşten kıllar fışkıracak.(itici erkek modeli)
beyaz çorap giyinen erkeklere krp gözü ile bakıyorum niye bilmiyorum ama bir erkek beyaz çorap giyinmemeli a dedim zaten kıyafetede kesin siyah gider.
siyah, gri, lacivert
beyaz spor çorap ancak beyaz spor ayakkabım varsa..
Beyaz haricinde uygun bir renk,siyah yada lacvert renk uygun olur,
siyah tonlarını ağırlıklı kullanmışsa 'beyaz' .. beyaZ tonlarını ağırlıklı kullanmışsa 'siyah' :)
Koyu renkler tercih edilmelidir kanımca..Soket beyaz çorap spor giyimde kullanılabilir.
Bu soruyu soran kaldımı, geçen yüzyılla bu sorun halledildi diye biliyorum.
beyazz cunku spor ayakkabın beyaz yoks atabiki siyah iyi su durumda byyzz :)
yalnış tıkladım bu aıcakta ne siyahı bea acık renkler tercih edilmeli gri, beyaz, mavi felan =)
kesinlikle siyah giyerim beyaz çorap hayatta giymem :))
Benim hiç beyaz çorabım yok.Ya gri var ya siyah yada koyu lacivert.
ayakkabı beyazsa spor giyimde beyaz daha ii olur ama ayakkabı koyu renkse bence siyah
siyah beni erkeklerden soğutuyo:D beyaz güzel duruyo ama kullanmasını bilene:D
Fanatik Beşiktaşlıya özel siyah beyaz koymasaymıydın şıklara acaba
Seçenekler bu kadar mı? Krem falan yok dimi?
Siyah iyidir.
beyaz bilek tercihimdir
Siyah daha klasik be hacı...
beyaz dışında her rengi giyebilirsin
beyaz ve pembe olmasında ne renk olursa olsun :))
koyu renk ama kıyafete göre
Beyaz çorap kısa olmak şartıyla.
siyah lütfen :D yada füme
Kısa beyaz çoraptan başka giymem
Turuncu çorap-pembe tayt.
şipidik ayak dolaşan erkekleri beğeniyorm
ikisinide giyerim ama kısa olmak sartıyla :)
istediğini giy ne fark eder :/
Beyaz ne bee ghjklghkl
Gri diyorum...
en iyisi yalınayak
Siyah
siyah iyidir
mavi giy zaten ona
siyah tabiki
Siyah
grii :D
AAAAA
siyah))