Moda & Stil Günlük hayatta böyle dolaşsam çok tuhaf olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çarşafın modern cool versinyonu gibi Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/RXrnom6Mm3o Güncellemeler+1 yıl Artık Kore veya japonyaya böyle gidip çekik gözlü bir yakışıklı kaçırıcam 😔 Günlük hayatta böyle dolaşsam çok tuhaf olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Gaspa çıkıyoz knk gece üç de hazır ol evin önündeki parkta bekle 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ojemi sürüp geliyom Yorumla Didemalacaa +1 yıl Yaa beni de alın beni dee ama maskem yok biriniz baba hayrına getiriversin bana Yorumla Soran +1 yıl Ben getirim aşkim ne renk istiyon Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kes sen ben getirim Yorumla Soran +1 yıl Didemmm bir saat sonra hazırlan bebeğimmm Yorumla Didemalacaa +1 yıl Rengi fark etmez Yorumla Didemalacaa +1 yıl @yışısınırkımız saat 4 olmuss nerdesiniz😱 Yorumla Soran +1 yıl Operasyon yarın yapalım Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ne yarın bugün bugün Yorumla Didemalacaa +1 yıl Çocuk mu oynatıyosunuz yahu gelmiyorum ben Yorumla miroveteene_ +1 yıl Hayır bügün saat ikide didemciğim Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olmaz bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana bu fotoğrafdaki adamı bulun birşey deniycem 😂 Yorumla
fevkalaede Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Barbie gibisin 😍 eski sevgilin acaba şuanda kafasını duvara vuruyo mu aşko 1 2 Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl Ruslara benziyo Yorumla Soran +1 yıl Nişanlısı ile düğün hazılrığı yapıyor güzellim Yorumla
Canerik17 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Dudakları kapatıp gözleri az daha küçült sjsjsjs güzelmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öldürcen mı beni Yorumla Canerik17 +1 yıl Nefes alınıyo aradan bişey olmaz sksjsk Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hahaha milliyetçi misin knk 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Elhamdülillah 🤘🏻🇹🇷 Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl Helall ama Ruslara benziyosun Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl Ben de milliyetçiyim 🇹🇷🤘🏻 sonuna kadar Yorumla Soran +1 yıl Kahrolsun ruslar yaşasın tc 🇹🇷 Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl Kesinlikle Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Yorumla
yakışıklıvedengesiz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl sadfsajdhlf amerikada boynunda 10 dolara sakso çekiyom yazısı olan kese kağıtlı kadınlara benzemiş 0 0 Yorumla
Doctor-Strange Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Slav ırkından buraya gelip patlamaya hazır taze çıtır mdnndnrnr 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Reis bu sıcaklarda giysene bunu cehennem nasıl birşey mi öğrenmiş olursun 😅😁 0 0 Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 875 cevap paylaştı. Bunun siyahı var bende lakin bunu takmakta satmakta yasak bildiğim kadarı ile 0 0 Yorumla
Ksdükü Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Mk kizin yuzu kapali o halde bile guzel ndndjdkdkdkd 1 0 Yorumla
Tuborgbey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Çine bedel ırkımız 2 7 Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl Söylenir türkümüz çağlardan çağlaraa Yorumla Tuborgbey +1 yıl Yürü yürü yürü yürü yürü yolumuz uzun dağları bürü bürü düşmanların kahrolsun Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl Turandır yurdumuzGenç atsızlar ordumuzUlusun kurdumuzDağlardan dağlara Yorumla Tuborgbey +1 yıl Sakin olalım yoksa simdi Ortadoğu'da Turan i kurucaz Yorumla DefneÖzkaya +1 yıl Kuralim be kim tutar bizi Yorumla Soran +1 yıl Bütün hdp binalarını patlatalım mı Yorumla Tuborgbey +1 yıl Gel patlatalim haberlere cikmisligim var 😀 Yorumla
bendahadabiteceğim Takip Et Xper 4 Yaş: 98 +1 yıl tipe bak mk dnkdkdkdkkd çok iyi ya dkfkdkdkfkkdkdkf 0 0 Yorumla
EmreJ3ey Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Terörist diye tutuklarlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Türk bayraklı mont giyom 🇹🇷 Yorumla EmreJ3ey +1 yıl genede tutuklarım :D Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bu ne aw görünce ter bastı 🥵 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hava sıcak Yorumla
ƒσятнєgℓσяу Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gözleri mavi beyler anladık mı heee 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke gözüm siyah olaydı ya da ela 👌🏻 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Oha bende eşlik edeyim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gel bebeğim ekip kurucam
The_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Direkt polise ihbar ederim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Polis biziz Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ukraynalı terörist gibi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşasın ırkımız🤘🏻 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 493 cevap paylaştı. Bi de bu sıcak hava da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Haahahaha gözler lensli saçlar boya 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözlerin lensli olduğu çok belli ve bunu insanlara yutturuyorsun kendi gözüm diye 😂 komiks Yorumla Soran +1 yıl Tamam beni sal Yorumla
Belanizgeldiamk Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Siyahini tak dolas 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bunu da sen tak Yorumla Belanizgeldiamk +1 yıl Rengi bok gibi Yorumla Soran +1 yıl Bokun yeşil mi Yorumla Belanizgeldiamk +1 yıl Komik misin sen Yorumla
karakakan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bu sıcakta buyur dolaş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cehennem mi sıcak hava mı Yorumla karakakan +1 yıl Cehenneme gitmedim inş gitmem de o yüzden hava : ) Yorumla
goaverti Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl O suratı da kapatmaya çalışmazsın be.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yordu hayat o suratı Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. deli derler 0 0 Yorumla
Huseyintheboneless Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bu neyin kafası at mı kafası nedir yani 😅😂 0 0 Yorumla
BitikÜye Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tipe bak çay demle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Semaver çayı olsada içsek Yorumla BitikÜye +1 yıl Bizde var Yorumla Soran +1 yıl Hasta oldum o yüzden canım çekmedi kim beddua ettiysen yaaa Yorumla BitikÜye +1 yıl Ben ettim Yorumla Soran +1 yıl youtube.com/shorts/GelDOw5Myuk?feature=share Yorumla
zeinport Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl gayet normal bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sende tak ekip kuruyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gaspa çıkıyoz knk gece üç de hazır ol evin önündeki parkta bekle
Ojemi sürüp geliyom
Yaa beni de alın beni dee ama maskem yok biriniz baba hayrına getiriversin bana
Ben getirim aşkim ne renk istiyon
Kes sen ben getirim
Didemmm bir saat sonra hazırlan bebeğimmm
Rengi fark etmez
@yışısınırkımız saat 4 olmuss nerdesiniz😱
Operasyon yarın yapalım
Ne yarın bugün bugün
Çocuk mu oynatıyosunuz yahu gelmiyorum ben
Hayır bügün saat ikide didemciğim
Olmaz bence.
Bana bu fotoğrafdaki adamı bulun birşey deniycem 😂
Barbie gibisin 😍 eski sevgilin acaba şuanda kafasını duvara vuruyo mu aşko
Ruslara benziyo
Nişanlısı ile düğün hazılrığı yapıyor güzellim
Dudakları kapatıp gözleri az daha küçült sjsjsjs güzelmiş
Öldürcen mı beni
Nefes alınıyo aradan bişey olmaz sksjsk
Hahaha milliyetçi misin knk
Elhamdülillah 🤘🏻🇹🇷
Helall ama Ruslara benziyosun
Ben de milliyetçiyim 🇹🇷🤘🏻 sonuna kadar
Kahrolsun ruslar yaşasın tc 🇹🇷
Kesinlikle
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
sadfsajdhlf amerikada boynunda 10 dolara sakso çekiyom yazısı olan kese kağıtlı kadınlara benzemiş
Slav ırkından buraya gelip patlamaya hazır taze çıtır mdnndnrnr
Reis bu sıcaklarda giysene bunu cehennem nasıl birşey mi öğrenmiş olursun 😅😁
Bunun siyahı var bende lakin bunu takmakta satmakta yasak bildiğim kadarı ile
Mk kizin yuzu kapali o halde bile guzel ndndjdkdkdkd
Çine bedel ırkımız
Söylenir türkümüz çağlardan çağlaraa
Yürü yürü yürü yürü yürü yolumuz uzun dağları bürü bürü düşmanların kahrolsun
Turandır yurdumuz
Genç atsızlar ordumuz
Ulusun kurdumuz
Dağlardan dağlara
Sakin olalım yoksa simdi Ortadoğu'da Turan i kurucaz
Kuralim be kim tutar bizi
Bütün hdp binalarını patlatalım mı
Gel patlatalim haberlere cikmisligim var 😀
tipe bak mk dnkdkdkdkkd çok iyi ya dkfkdkdkfkkdkdkf
Terörist diye tutuklarlar
Türk bayraklı mont giyom 🇹🇷
genede tutuklarım :D
Bu ne aw görünce ter bastı 🥵
Hava sıcak
Gözleri mavi beyler anladık mı heee
Keşke gözüm siyah olaydı ya da ela 👌🏻
Oha bende eşlik edeyim.
Gel bebeğim ekip kurucam
Direkt polise ihbar ederim
Polis biziz
içeri alırlar ablacım :D
Ukraynalı terörist gibi.
Yaşasın ırkımız🤘🏻
Sen nasıl bir hatunsun ya
Bi de bu sıcak hava da
Haahahaha gözler lensli saçlar boya
Gözlerin lensli olduğu çok belli ve bunu insanlara yutturuyorsun kendi gözüm diye 😂 komiks
Tamam beni sal
Siyahini tak dolas
Tamam bunu da sen tak
Rengi bok gibi
Bokun yeşil mi
Komik misin sen
Bu sıcakta buyur dolaş
Cehennem mi sıcak hava mı
Cehenneme gitmedim inş gitmem de o yüzden hava : )
O suratı da kapatmaya çalışmazsın be..
Yordu hayat o suratı
Yaxşıdı.
Garipp
deli derler
Bu neyin kafası at mı kafası nedir yani 😅😂
Abla bıçaklarim
Bu sıcakta çok mantıklı
Olur da garip
Tipe bak çay demle
Semaver çayı olsada içsek
Bizde var