Arkadaşım diyebileceğim biri yok hiç
Lisedeki ve üniversitedeki arkadaşlarımla artık görüşmüyoruz iyi arkadaşlık eşinden de sonrasında bitti
1 senedir de işsizim
Gerçekten sıkılıyorum ne yapabilirim arkadaş bulmak için
Arkadaşım diyebileceğim biri yok hiç
Lisedeki ve üniversitedeki arkadaşlarımla artık görüşmüyoruz iyi arkadaşlık eşinden de sonrasında bitti
1 senedir de işsizim
Gerçekten sıkılıyorum ne yapabilirim arkadaş bulmak için
ya kanka tek başına olmak çok kötü değilki hem daha iyi sana zarar veren kimse yok satıcak arkandan vuracak kimse yok hem kendinle barışık olmalısın özgüvenin yükselir böylece
Ya genelde bende seviyorum kafam rahat ama insan bazen arıyor birini öyle olmuyor işte hep
Yani şimdi alışverişe gideyim dedim tek napıcam ki şimdi pazar zaten herkes biriyle ne biliyim ben tek bir yerde yicem tek mağaza dolaşıcam felan
Cevap
8Cevap
Bence huzur veren eylem
Neden
İnsanlardan sıkılmış biriyim cinsiyet fark etmez ve tek olunca daha huzurlu ve mutlu oluyorum nedense
Ama eminim arada sen de istiyorsun sohbet edecek birini
Mutlaka ama sohbet bana faydası yoksa tek daha iyi
Faydacısın o halde ben kafam dağılsın diye bile dinlerim ama hep değil tabi
Mesela bir arkadaş var sürekli hareketli hayatı birileriyle flört edip ayrılıyor sürekli sonra kendi iş yeri var çalışıyor hep koşturmaca birde bana bak
Bilemem herkes aynı değil hakkında hayırlısı olsun ben faydası derken beni konuşması ile boğup ya da mutsuz edecekse ben tek takılmayı seçerim
Bende
Öyle
Bence yalniz olarak devam etmelisin ayni durumu bende bir cok kez yasadim yeni arkadaslar edindim ve hepsindende bir guzel kazık yedim emin ol yalnızlık daha iyi
Yalnız da sıkılıyorum
icine kapanık bırı mısın?
Yani evet
Ve çok konuşan insana tahammülüm yok ama gerçek anlamda çok konuşan
burcun ne ve hıc flort bıle olmadı dımı
Ben sevgililik ten bahsetmiyorum arkadaş diyorum
bır bırlerıyle baglantılı anlatırım senle uzunca konusalımmı?
sustun
İşim var arabam var özgüvenim var çoğunlukla tek takılırım
Bence bir iş bulursan arkadaşta bulabilirsin
Gel kiz birlikte gezelim nerdesin
Kurslara git orada bulursun
Kursa gidemiyorum çok uzak ve yol parası faiş
KPSS çalışıyorum kuzum yoksa zaten evde kafayı yerim
Ben koskoca İstanbul'da yalnızım oda bir şeymi.
değill
Niye eziköe olsun
Nerde yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?