Korona herkesi evlenmeye teşvik etti, anlam veremiyorum her 10 tanıdığımdan 15 i evlilik yoluna giriyor... Bir yakınımızın dügunu var, biraz bakındım hâliyle kıyafetlere. Çok abartı şeyler sevmem, bu elbise tarzıma uygun ve altına krem rengi benzer bir topuklu giyebilirim. Yine de konu kıyafetler olunca onaylanma isteğime engel olamıyorum😀..Güzel mi heBu arada boyum kısa olduğu için (1.58) bende bu kadar kısa durmayacak, hani ona atıfta bulunacak olan varsa baştan soyliyim dedim😀. Eleye eleye bu kaldı elimde, hadi siz de güzel deyin de alayım şu elbiseyi...
Şu elbiseyi iki dk yorumlayabilir misiniz rica etsem?
Yanlışlıkla eksiye çevirmişim görüşünü. Bu arada 1.70 boyu olup 1.90 olabilen kız görmedim daha. Hadi olsa bile yapabileceğim bir şey yok. Sonuç olarak kısayim ve bacak detayı olan çoğu elbise bacak elbisesi. Sirf bu yüzden kıyafet ayrımı yapamam. Boyumu uzatabildigim kadar uzun gösterir bir şekilde taşırım elbiseleri😀. Bunu sana muhalefet olmak için söylemiyorum, olması gereken bu olduğu için söylüyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Elbise güzel ama pek özel gün elbisesi gibi değil heralde 🤷♀️
Alacak iseniz güzel günlerde kullanın 🌻
Yani sıradan eğer çok yakının değilse düğün sahibi giyilir
Cok olmasa da yakınım ama cidden şaşalı kıyafetleri sevmiyorum. Teşekkürler yorum için 😀
güzel aslında ama dekoltesi garip sanki göbeğe inmiş
Dekolteyi kendime göre ayarlayabilirim, ufak bir tadilatla hallolur
ozaman başarılı hemde daha rahat edersin
Bence hoş. Ama günlük değil de daha çok tatillik bence.
Düğün için aldım ben bunu😂😂
Düğün mü :D eleyelim direk o zaman
Eleye eleye bu kaldı zaten elimde. Taşlı tuşlu satenli elbiseleri beğenmiyorum. Ayrıca bu elbiseyi satin aldım, yapacak bir şey yok😀
Tatilde de giyersin o zaman bol bol :D
Tatil için de biraz abartı değil mi ya.. ya da ben herşeyi abartı bulduğum için bana öyle geliyor. Artık elime geçtiğinde bakarım, olabilir yani😀
Abartı değil emin olabilirsin buna :D
An itibariyle eminim o zaman. Teşekkürler yorum için 😀
Rica ederim. Güzel güzel tatilde giymeler ben diyorum yine de :D
gayet tatlı bir elbise boyuna da uygun çünkü uzun elbiseler boyuna pek gitmez
Elbise iyi, lastik gibi. Nasıl kombinlersen o mekana uyar.
Sade klasik güzel farklı renkleri olabilir kırmızı siyah bordo buda güzel
kızı beğenmediğim için üzerindeki kıyafetin güzel olup olmadığına da karar veremedim.
Cidden bu kızı mi beğenmedin?
evet yüzü çok çirkin
Anladım
yüzünü kırpıp bakmaya çalıştığımda kıyafet güzel gibi ama milf elbisesi bence biraz
Hayır yaa milf falan değil bence. Giyenin fiziğine göre değişir bunun duruşu. Kilolu biri giyerse dediğin gibi olabilir mesela...
o kollardaki kabarıklıklar var ya o bana direkt milf izlenimi veriyor bilemiyorum
Güzel görünüyor ama asker omuzlu kiyafetleri bir türlü beğenemiyorum ya
boy kısaysa zor. bacak elbisesi bu.
Topukluyla 1.70 civarı olabiliyorum. İstediğim görüntüye ulaşabilirim bence😀 teşekkürler yorum için
bir de 1.70 ler var işte. onlar da istedikleri görüntüyle 190 olurlar :D
takılıyorum :) eğer fiziğin iyiyse giy bak kendin.
Yanlışlıkla eksiye çevirmişim görüşünü. Bu arada 1.70 boyu olup 1.90 olabilen kız görmedim daha. Hadi olsa bile yapabileceğim bir şey yok. Sonuç olarak kısayim ve bacak detayı olan çoğu elbise bacak elbisesi. Sirf bu yüzden kıyafet ayrımı yapamam. Boyumu uzatabildigim kadar uzun gösterir bir şekilde taşırım elbiseleri😀. Bunu sana muhalefet olmak için söylemiyorum, olması gereken bu olduğu için söylüyorum..
Sana yakışır mı bilmiyorum ama güzel elbise
Dekolte çok açık değil mi?
Kendime göre ayarlayabilirim dekolteyi, ufak bir tadilatla hallolur
Oldukça zarif ama uzun bacaklar olması şart
İyi anlarım ben bu kıyafet işlerinden istediğin zaman sorabilirsin bıkmadan yorumlarım 🤣
https://voca.ro/12ccsgUU9caz
Gayet güzel yazlık hoş bir elbise. Al giy derim
Fazla kısa sanki dize kadar olsa uzunluğu olurmuş
renk bayaa kötü
bence stiletto olmalı
Çok güzelmiş
Gayet güzel beğendim
Güzel ama taşıyabilene
Pijamayla git istersen 😪
çok hoş