Moda & Stil Kızlar, İnce çorap sorularını cevaplamak isteyen var mı? Smartboy9997 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kombinlerinizi neyle giydiginizi sevip sevmediğinizi vs çok merak ediyorum. Görüş paylaşırsanız çok mutlu olurum. Güncellemeler+1 yıl Güncel Kızlar, İnce çorap sorularını cevaplamak isteyen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu sevdan hiç bitmeyecek gibi. Bence sen al ve kendin giy ki istediğin her şeyi hisset. Bu arada hiçbir kız istemez sorularını. 1 1 Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Ama neden ki sadece çorap Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnce çorap sevmiyorum, bu ara hep babet çorap tercih ediyorum 1 11 Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Neden hiç sevmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem görüntüsünü sevmiyorum hem de kullanmak zor oluyor. Sürekli bir yere mi takıldı çorabım mı kaçtı tedirginliği oluyor Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Görüntüsü güzel bence ya, o zaman siz düğünlerde falan hep çorapsız mı elbise giyiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüntüsünü seviyorsanız siz giyin 😅 Düğünlerde bazen çorapsız bazen çoraplı, değişiyor Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Ya lütfen gülmeyin :) yani benim merak ettiğim çorap sadece cidden seviyorum. Peki en son düğünde ne giymiştiniz kombininiz nasıldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatırlamıyorum Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Kaç adet külotlu çorabınız var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok diyebilirimİhtiyaaç olursa alıp kullanıyorum Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Anladım ne kadar süredir hiç kulotlu çorap giymiyorsunuz peki Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Burda mısınız Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Küstünüz sanırım Yorumla
AşkınÇiçeği Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 79% +1 yıl ince çorap giymiyorum. 1 5 Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Neden giymiyorsunuz Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Burda mısınız Yorumla AşkınÇiçeği +1 yıl sevmiyorum sıcak hava zaten. Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Düğünlerde falan hep çorapsız mı elbise giyersiniz hiç külotlu çorap giymez misiniz Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Burrrda mısınız Yorumla
Crystalfairy_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl İnce çorabı, yırtmaçlı olan her şeyle kombinlerim 3 25 Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Yırtmaçlı bir elbiseyle giyen kimse görmedim siz külotlu çorap ile mı giyiyorsunuz Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl İnce siyah çorabı yırtmaçlı etek veya elbiseyle giymeyi seviyorum özel günlerde Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Gerçekten çok güzel bir kombin külotlu çoraplı veya çorapsız kombinlerinizi hakkında soru sorsam size sorun olur mu söz veriyorum haddimi aşmam Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl buyur Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Öncelikle kaç adet külotlu çorabınız var Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl Bu nasıl bir soru? :D Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Sorularım saçma gelebilir ama ben çoraplara baya ilgiliyim o yüzden :) Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl Heee 'fetişim var' diyorsun yani. Anladım. Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Lütfen haddimi aşmam söz veriyorum 🥺 Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl Benim de fetişim var. fnklfvnkfdnv Arkasında çizgi olan ince çorapları çok seviyorum mesela. Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Gerçekten çok hoş oluyorlar :) sizde var mı onlardan Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl Var tabii. Giyip aynada kendimi izlemeyi seviyorum. Aramızda kalsın LOL Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Ne aradığım mükemmel insanlardan birisin izlerken neler yapıyorsun peki Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl Poz veriyorum genelde. Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Topukluyla da giyip kendinize baktığınız oluyor mu Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl Tabii. Çok oluyor. Arada dans etmeyi de seviyorum. :D Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Açık ayakkabıyla külotlu çorap giydiğiniz oldu mu hiç Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl Ayak fobim var benim. Asla ince çorapla giymem. Gereksiz bir seksapalite oluyor. Iğk. Yorumla Smartboy9997 +1 yıl O halde hep çorapsız açık ayakkabı giyiyorsunuz Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl Topuklu sandalet giyersem özel bir akşamda, o zaman açık ayakkabı giyerim. Öbür türlü assssla giymem Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Zaten özel düğünlerde falan elbiseyle açık ayakkabı giyiyorsunuzdur mutlaka çorapla mı giyersiniz çorapsız mı Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl Çorapsız ama genelde özel günlerde de stiletto tercih ediyorum. Ayak fetişi hakkında konuşacaksak ben gidiyorum. bb. Midem bulanıyor fhvbhfdvbfh Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Ay yok tamam konuşmayız :) Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Ten rengi çorap giydiğiniz oluyor mu Yorumla Crystalfairy_ +1 yıl yok. Ben spor giyinirim hep. Normal soket giyiyorum hep. Yorumla
NEYSEk Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl cevaplamak istemem 1 1 Yorumla Smartboy9997 +1 yıl Neden ki
Kızlar Ne Diyor
Bu sevdan hiç bitmeyecek gibi. Bence sen al ve kendin giy ki istediğin her şeyi hisset. Bu arada hiçbir kız istemez sorularını.
Ama neden ki sadece çorap
İnce çorap sevmiyorum, bu ara hep babet çorap tercih ediyorum
Neden hiç sevmiyorsunuz
Hem görüntüsünü sevmiyorum hem de kullanmak zor oluyor. Sürekli bir yere mi takıldı çorabım mı kaçtı tedirginliği oluyor
Görüntüsü güzel bence ya, o zaman siz düğünlerde falan hep çorapsız mı elbise giyiyorsunuz
Görüntüsünü seviyorsanız siz giyin 😅 Düğünlerde bazen çorapsız bazen çoraplı, değişiyor
Ya lütfen gülmeyin :) yani benim merak ettiğim çorap sadece cidden seviyorum. Peki en son düğünde ne giymiştiniz kombininiz nasıldı
Hatırlamıyorum
Kaç adet külotlu çorabınız var
Yok diyebilirim
İhtiyaaç olursa alıp kullanıyorum
Anladım ne kadar süredir hiç kulotlu çorap giymiyorsunuz peki
Burda mısınız
Küstünüz sanırım
Hayır cevaplamak istemiyorum.
ince çorap giymiyorum.
Neden giymiyorsunuz
Burda mısınız
sevmiyorum sıcak hava zaten.
Düğünlerde falan hep çorapsız mı elbise giyersiniz hiç külotlu çorap giymez misiniz
Burrrda mısınız
İnce çorabı, yırtmaçlı olan her şeyle kombinlerim
Yırtmaçlı bir elbiseyle giyen kimse görmedim siz külotlu çorap ile mı giyiyorsunuz
İnce siyah çorabı yırtmaçlı etek veya elbiseyle giymeyi seviyorum özel günlerde
Gerçekten çok güzel bir kombin külotlu çoraplı veya çorapsız kombinlerinizi hakkında soru sorsam size sorun olur mu söz veriyorum haddimi aşmam
buyur
Öncelikle kaç adet külotlu çorabınız var
Bu nasıl bir soru? :D
Sorularım saçma gelebilir ama ben çoraplara baya ilgiliyim o yüzden :)
Heee 'fetişim var' diyorsun yani. Anladım.
Lütfen haddimi aşmam söz veriyorum 🥺
Benim de fetişim var. fnklfvnkfdnv Arkasında çizgi olan ince çorapları çok seviyorum mesela.
Gerçekten çok hoş oluyorlar :) sizde var mı onlardan
Var tabii. Giyip aynada kendimi izlemeyi seviyorum. Aramızda kalsın LOL
Ne aradığım mükemmel insanlardan birisin izlerken neler yapıyorsun peki
Poz veriyorum genelde.
Topukluyla da giyip kendinize baktığınız oluyor mu
Tabii. Çok oluyor. Arada dans etmeyi de seviyorum. :D
Açık ayakkabıyla külotlu çorap giydiğiniz oldu mu hiç
Ayak fobim var benim. Asla ince çorapla giymem. Gereksiz bir seksapalite oluyor. Iğk.
O halde hep çorapsız açık ayakkabı giyiyorsunuz
Topuklu sandalet giyersem özel bir akşamda, o zaman açık ayakkabı giyerim. Öbür türlü assssla giymem
Zaten özel düğünlerde falan elbiseyle açık ayakkabı giyiyorsunuzdur mutlaka çorapla mı giyersiniz çorapsız mı
Çorapsız ama genelde özel günlerde de stiletto tercih ediyorum. Ayak fetişi hakkında konuşacaksak ben gidiyorum. bb. Midem bulanıyor fhvbhfdvbfh
Ay yok tamam konuşmayız :)
Ten rengi çorap giydiğiniz oluyor mu
yok. Ben spor giyinirim hep. Normal soket giyiyorum hep.
cevaplamak istemem
Neden ki