Moda & Stil Kızlar, Kapalı olanlara sorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Modern kapalı mısın islama uygun kapalı mı Güncellemeler1 yıl İyi geceler Kızlar, Kapalı olanlara sorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı. İslama uygun, geri kafalı kapalılardanım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Estağfurullah Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İslama uygun giyindiğim de oldu ama yapamadım , şu an orta derece diyelim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Tayt falan giyiyor musun dışarda Yorumla Soran 1 yıl Birde evli misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır tayt olur mu hiç tesettürün altına? Hafif bol pantolon. Evet evliyim Yorumla Soran 1 yıl Giyenler var da ondan sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben tercih etmem , evde olur ancak Yorumla Soran 1 yıl Evde her kız veya kadın gidiyordur zaten Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Modern hepsi 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İslama uygun, geri kafalı kapalılardanım
Estağfurullah
İslama uygun giyindiğim de oldu ama yapamadım , şu an orta derece diyelim
Tayt falan giyiyor musun dışarda
Birde evli misin
Hayır tayt olur mu hiç tesettürün altına? Hafif bol pantolon. Evet evliyim
Giyenler var da ondan sordum
Ben tercih etmem , evde olur ancak
Evde her kız veya kadın gidiyordur zaten
Modern hepsi