Sizce diskoda mini etekle kıvıran bir kadın mı daha seksi görünür yoksa evde gömleğinizi ütüleyen kadının ahenkle yaptıgı hareketler mi daha seksi görünür.
Ütü yapan kadın sexiliği bence iki adım önve.
Ütü yapan kadın sexiliği bence iki adım önve.
Bir resim koysaydın da baksaydık nasıl oluyor. Şunca zaman pek ütü yapmadım, yaptığım vakit de kocam evde yoktu muhtemelen. Nasıl kaçırdık bak gördün mü ne şahane fikir😅😅
Pek sanmıyorum kedicik değilse tabi😅
İnsansı yaratıklar
Bu vaka 21. yüzyılın feminist denilen bir grup kadının kendilerini üstün cinsiyet ilan etmesiyle meydana geldi. Bir gurup erkek feministlerin üstünlüğünü kabul ederken, bir gurup erkeklerde anadolu kadınlarının daha üstün becerilere sahip olduklarını söylüyor hatta sıfır beden, perma, röfleli, manikür ve pedikürlü kadınların sexsi olduğu algısını yıkıp. Aslında dolma saran, ütü yapan, ev yemekleri yapan, ev temizliği yapan kadınların sexsi lik unvanına daha çok yakıştığını iddia edenler bile var. Hatta kadınların kendi çocuklarına bakıcı ve yardımsız bakabileceklerini söyleyen kişiler bile mevcut
Cevap
6Cevap
Bence üstünde sadece eşinin gömleği olan saçları yorgunluktan dağılmış uzun kırmızı tırnaklı bir kadın daha seksi
Enteresan mı hayal et Bi güzel görünmüyor mu
Elbise gibi durması da güzel ama pek çekici olmaz gibi geldi 😅
Hahaha ayyy tamam devam etmee
Ütü yapanlar değilde böyle evi silip süpürenler daha seksi başında dağınık bir topuz dağınık topuzdan düşen 2 berçem
Heh tam olarak öyle 😃
Evet öyleyim ama erkekler de ütü yaparken çok seksi abimden biliyorum.
Öylee😄seksi abim benim
Bizde çalışanı si* verler diye bir söz var.
Hamarat çaliskan kadın her zaman daha sexy olur.
Erkekler ütü yaparken daha bir karizma çekici ve o dediğinden oluyor buna emin olabilirsin 😅
Kesinlikle 😂
🙈🙈🙈
@Karamelaaaa demi ama o güçlü kollarıyla 😜bizimde bir iki elbisemize el atsalar iki üç bilemedin dört beş gömleğimizi de ütüleseler hiç fena olmazdı hani😅😅
Kesinlikle öyle 😜
Aynenn @Ümitsizimişte 😂😂
Ben konfeksiyonlar da" Son ütücü olarak çalisan kadın da gördüm erkekte.
Hic seksi gelmediler bana. Gariplerin belleri iki büklüm oluyordu.
Bence de :D erkekler de dayak yiyince çok seksi oluyor yani dayak yiyince değil de kavga edince... Feci güzel oluyor böyle
Ütü yapan erkek çekiciliği desem ev işine daha çok yönelseniz kdkdkdks
O zaman kadını o durumda sexy yapan ütüyle ütü masası
Hiç bişey yapmadan da sexy olan kadın tercihimdir.. sadece düşüncem..
Ben katılmıyorum yani burda kadınlarla alakalı bişey konuşuyoruz kendisi coşmuş biraz o psikoloji biraz hastalıga dönmüş. Sexy görünüyor diye iyi napalim üzerine mi atlayalim 😄.. öyle bı kadına sahip olduğum için kendimi sansli hissederdim..
İnsanların bu yaşından birşey cikarmalarini zaten beklemiyorum. Herkes kapasitesi kadar anlıyor sonuçta. Kimileri bir çok şeyden yoksun yazık..
Ayrıca kimse için özenerek yazacak değilim klavyenin otomatik duzelttigi yazıları saçma sapan insanlar için vakit ayırıp düzeltmeye bile gerek yok..
Ütü yapmadığımı yapsamda herhangi bir eksiklik olmiyacağını düşünüyorum
Emredersiniz efendim
Yok yok dostum bizde geçerli değil şu an evde ütü ve stres var ben kaçar😃
Yüzü beş karış ütü yapanlar peki ne demeli
Teşekkürler
Ütü yaparken ki ahenkli hareketler mi🤔🤔🤔
Valla odun gibi ütü yapıyorum kan ter içinde kalıyor insan hele ki bu sıcakta 😂😂 demek ki öyle yapan abalayyy vaymiş😆
Ben çok odunum sanırım en fazla rap dinlerken yapıyorum işlerimi😂
Onu da yaptım sksjjs
😬
Ben süpürürken kendimi daha çekici buluyorum😂
Şey değil misin ya sarma sararken de diyen
analarınz bacılarınız da ütü yapıyor
itici diyorum xd
Hüsamettin abinin laflara bah hele
Evde ütü yaparken daha seksi oluyor
diskoda mini etekle kıvıran daha çekici elbette
Biz cenefır mıyız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?