Süslemek demeyelim buna bence bakımlı olmaktır bazı şeyler şimdi güzel giyinip biriyle buluşmaya kalkınca bazıları buna süslenmek diyor ki bence alakası yok, bu karşındaki insana verdiğin değer ve saygıdandır
Takı çok severim erkekte. Özellikle dikkatimi çeker hatta
Hafif makyaja bile olumsuz bakmıyorum. Sürme mesela. Ya da kaşlar için ya da renk eşitlemek adına hafif bir BB krem veya hafif renk veren nemlendirici bir lipstick.
Benim için top olmakla alakası yok. Bakımlı ve özeli olmaktır.
Hayır, erkeğin de süslenmesi, ipek giyisiler ve topuklu ayakkabılar giymesi, altın takması, göz alıcı renkler giymesi (sarı gibi) saçını topuz yapması haramdır. İslâm'ı konuşuyorsak doğru konuşalım kimse yapmak zorunda değil ama çarptırılamaz.
Erkeğe de caiz değildir. müslümanin sade giyinmesi buyuruluyor. Mesela sadece kadin kapalı giyinecek , sade giyinecek diye bı durum yok aynı şekilde erkeklerinde açık giyinmesi. abartılı giyinmesi caiz değildir
Siz onlara bakmayın kadın erkek eşittir, bunu herkes böyle bilsin. Kadınlarımız bizim değerimizdir canımızdır. Eski Türklerde kadın devletin ve görevlerin her kademesinde yer alır, her şeyde söz sahibi olurdu. Yıllar yüzyıllar geçtikçe başka şeyleri konuşmamız gerekirken, 3-5 gerizekalıya takılmayın siz, doğruyu değiştiremezler. Konuşulması dahi gerekmeyen konular bunlar.
@BomberBland süslenin ben itici gorunuyom dedigimdede alınma o benim düşüncem herkes istediği ni yapmakta özgür nasıl mutluysan öyle giyin kimseyide belli kalıplara sokmaya çalışmıyorum sadece sevmiyorum 🤧
Ama şimdi işinize geldiği gibi herkesin kendi düşüncesi demiyorsunuzdur umarım, mesela ben şimdi kadınların sosyal medya kullanması itici geliyor desem sanane bre ya demezsen görüşüne saygı duyarım ha dersen bende sanane bre ya derim. d