AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bakımlı olmalılar bence
Evet aldırmalı yaaa iğrenç duruyor hadi kadın neyse de erkekler aldırmalı
Olm bizim doğamızda var kıllı olmak. Olmadı cükünüde kes
Bence tamamen aldırmak olmayabilir ama fazlalıkları zaten herkes temizliyor. Herkesin görüşleri farklı olabilir.
Kızların da doğasında var kıllı olmak knk ama hijyenik olarak biz almayı tercih ediyoruz sizde mi hijyen olmalısınız
@leyalcim Çok doğru diyorsun ama biliyorsun ki, kadınlar ve erkekler arasında bir ülke mesafesi kadar farklılıklar mevcut. Her ne kadar eşit olduğunu savunan bir topluma sahip olsak da, hala taşlaşmış bazı uygulayışlar var.
Kızlar ortalıkta abdullah Öcalan gibi gezmediğimiz sürece sorun yok 😂 gidipte bacağımı veya göğüsümü hiç alamam böyle mutluyum üstelik alan erkek özgüven problemi vardır
Üstelik kadın ve erkek eşit olamaz bu doğaya aykırıdır anca adalet olur
Ayyy tm knk pp de foto bile yok en özgüvenli sensin ve kızlar da tüylerini almıyor haberin olsun ama biz hemcinsimiz olduğu için böyledir demiyoruz çoğu kızdan eğitim almanı öneririm
@sumeyya_demir haklısın aşk ama bunlar her kızın tüylerini aldıklarını sanıyorlar jsbxjshxjshx lan olum şu erkolar alemler yyaaa
Kadın erkek hem eşit hem de adeletli başka soru?
Pp ile özgüvenin alakası yok burası instagram veya facebook değil. kızlar bla bla blaaa
@leyalcim Erkekler. Çok başka bişey
Tm yok knk kendince hemen bahaneni söyle aynen
Bu sadece bir tercihtir bence.
Zeka seviyen IQ ilen doğru orantılı heralde. Adalet farklı bir kavramdır eşitlik farklı bir kavram
@sumeyya_demir erkolar sadece başka bir şey zaten, bi vasıfları yok
Aynen knk zeka seviyem IQ iken doktorluk okuyorum nasıl ama üstelik bize eğitim verirken hepimizin eşit olduğunu söyleyip eğitim veriyorlar, sen evde cahil şekilde televizyon izlemeye devam et
Doktorluk okuyor olman cahil olduğun gerçeğini değiştirmez. Verilen eğitim eşittir ve doğru bir kavram bunu tartışmaya argüman olarak sunman ayrı bir cahillik
Off tama sus erko televizyon izleyip kahve içmeye devam et kendini de geliştir mağara adamı olamak boğar, iyi günler
Araya giriyorum ama, tıp okumanın ne kadar zor olduğunu yakın bir arkadaşımdan biliyorum. Tıp bölümünün içeriklerine biraz bakın ve sonra asıl IQ seviyenizin ne kadar basıp basmadığına bakın. Bu sadece şahsi bir görüştü. Alıp almamak size kalmış. Tüylü olmak veya onları aldırmak sadece TERCİH meselesi.
Biçerdöver sürüp kola içiyoruz bebemmmm
Senin kafan sadece bi düşünceye çalışıyor. Bence sen o yoldan gitmeye devam et, güzel kardeşim.
Safsataların bittimi bayan çok bilmiş
Bence gerek yok kendini kasma
Kılsız daha iyi oluyo
Lütfen alsınlar özellikle plajda falan
Atalarımız ne demiş kadının kılsız, erkeğin killisi,
Tabi ki temiz hijyen olmalı
Kesinlikle almalılar kıllar hoş durmuyor.
evet. dun sevgiliminkileri ben aldim KDBDNSKSNSM
bence hayır..
kökten mi?
Ben almıyorum