Moda & Stil Sutyen vs bralet? Tercihiniz hangisinden yana? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kızlar tercihiniz ne olur? Rahatlık görünüş vs? Bralet sutyen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sutyen vs bralet? Tercihiniz hangisinden yana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal bildiğimiz sütyen 1 3 Yorumla Soran +1 yıl gögüsler küçükse bralet denemelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil Yorumla Soran +1 yıl o zaman sutyen devam Yorumla
yukseliyorumm Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bralet acayip çekici 3 5 Yorumla Soran +1 yıl görüyorum hissediyorum hanımefendi :) sokakta cafede oturup arkadaşlarınla çevredekilerin kıyafetlerini inceleyip dedikkodu yaptığını görüyorum :D Yorumla yukseliyorumm +1 yıl Hahahha iyi tespit bu dostum 😂 Yorumla Soran +1 yıl öyle bir yorum yaptın ki iki ihtimal var ya benim söylediğim ya da 1 xper olduğun için erkek olman : D başka ihtimal yok Yorumla yukseliyorumm +1 yıl Sürekli silip silip tekrar üye olduğum için yükselemiyorum 🤭 Yorumla Soran +1 yıl olabilir ben sadece yorum yaptım :D yargılamam :) Yorumla
Meeterevli Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İŞ üzerindeyken bralet normalde sütyen olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Normal bildiğimiz sütyen
gögüsler küçükse bralet denemelisin
Değil
o zaman sutyen devam
Bralet acayip çekici
görüyorum hissediyorum hanımefendi :) sokakta cafede oturup arkadaşlarınla çevredekilerin kıyafetlerini inceleyip dedikkodu yaptığını görüyorum :D
Hahahha iyi tespit bu dostum 😂
öyle bir yorum yaptın ki iki ihtimal var ya benim söylediğim ya da 1 xper olduğun için erkek olman : D başka ihtimal yok
Sürekli silip silip tekrar üye olduğum için yükselemiyorum 🤭
olabilir ben sadece yorum yaptım :D yargılamam :)
İŞ üzerindeyken bralet normalde sütyen olabilir