Moda & Stil Crop mu bralet mi hangisi tercihiniz neden? Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Benim şahsen bralet tercihim çünkü rahat hissediyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Crop mu bralet mi hangisi tercihiniz neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Crop sevmiyorum bir de belden çok kolay üşütüyorum hava ne kadar sıcak olursa olsun crop giysem hemrn belim gider 2 0 Yorumla
itsmeliff Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Crop tercih ediyorum braletle sütyenle dışarı çıkmış gibi hissediyorum 2 0 Yorumla
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Sizin fiziginiz vücut hatlarınız bralet giymek için kusursuzFarklı kombinler yapabilirsiniz ve spor ve ya klasik çok yakisir. 0 1 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl Günlük bluz ve gömlek içine braletEvde tayt ve sort üzerine crop yakısir Yorumla
GayHatice Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Bence iç çamaşır olarak bralet ve sporcu sütyeni cropta güzel duruyor tayt üstüne 0 0 Yorumla
Munlight Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sporda crop body daha rahat hissediyorum frikik verdim mi vermedim mi diye dusunmemek adina. Ama Baralette disari cikarken uzerine bol bi gomlekle cok daha tatli duruyo ozellikle renklerini guzel uydurursan 😍 1 1 Yorumla Sunnyman +1 yıl Borda bralet efsane oluyor Yorumla
rimmingank Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Hangisi hangisi bilsem en azından yakışanı söylerdim 😂 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. İkisini de kullanıyorum 2 1 Yorumla Yamaçyy +1 yıl Yok artık Yorumla
ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Ne oldukları hakkında en ufak bir fikrim yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bralet daha kullanışlı 3 2 Yorumla the-genç +1 yıl ee tabi 75 olunca fark etmiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi salsana sen beni Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Braletin daha rahat olduğunu duydum çoğu kadından 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Bralet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Crop sevmiyorum bir de belden çok kolay üşütüyorum hava ne kadar sıcak olursa olsun crop giysem hemrn belim gider
Crop tercih ediyorum braletle sütyenle dışarı çıkmış gibi hissediyorum
Sizin fiziginiz vücut hatlarınız bralet giymek için kusursuz
Farklı kombinler yapabilirsiniz ve spor ve ya klasik çok yakisir.
Günlük bluz ve gömlek içine bralet
Evde tayt ve sort üzerine crop yakısir
Bence iç çamaşır olarak bralet ve sporcu sütyeni cropta güzel duruyor tayt üstüne
Sporda crop body daha rahat hissediyorum frikik verdim mi vermedim mi diye dusunmemek adina. Ama Baralette disari cikarken uzerine bol bi gomlekle cok daha tatli duruyo ozellikle renklerini guzel uydurursan 😍
Borda bralet efsane oluyor
Hangisi hangisi bilsem en azından yakışanı söylerdim 😂
İkisini de kullanıyorum
Yok artık
Hiç birini sevmiyorum
Ne oldukları hakkında en ufak bir fikrim yok.
Bemce bralet daha güzwl gözüküyor
Bralet daha kullanışlı
ee tabi 75 olunca fark etmiyo
Bi salsana sen beni
crop bebeğim daha çekici geliyor :D
Bralet kadınlara çok yakışıyor
hangisi seni rahat hissettiriyorsa onu giy
Crop daha iyi demekki
Braletin daha rahat olduğunu duydum çoğu kadından
Bralet
Crop tercih ediyorum
Hiçbiri