Şu anda sadece crop top tişörtler var ben uzun tişört bulamıyorum. Hafiften göbeğim var crop top giymek istiyorum ama bana bu göbekle bu giyilmez diyorlar. Yani anlamıyorum bu kısa şeyleri sadece zayıflar mı giyer? Eğer zayıflar giyiyorsa ülkemizde herkesin zayıf olduğuna bunları kim inandırdı?
Crop top tişörtleri sadece zayıflar giyer algısı neden var?
Sadece crop top için mi geçerli bu? İnsanlara kalsa herşeyi sadece zayıflar giyer, kilolu insanları çarşafa sarıp gezdirecekler. Bal gibi de giyersin! Göz zevki diyorlar ya bir de, gözlerine parmağımı sokası geliyor, içimdeki Saadettin Teksoy uyanıyor!
Şöyle ki;
Öncelikle kendine güven, milletin ne dediğini, ne düşündüğünü boşver. Onların herşey hakkında bir fikirleri var zaten.
İki parça olan takımlar çok sevimli durabiliyorlar, sadece giyip üzerinde gör. Beğendiğini de kasadan geçir.
Klasik bir kural, yüksek bel tercih et, düşük bel zaten zayıf ya da kilolu ayırt etmeksizin crop top giysilere yakıştıramadığım bir görüntü. Özellikle kotlar beli toparlar.
İnsanları kandırıyorsunuz sadece aslında hiç güzel durmuyor siz de farkındasınız. Buraya görüş atıyorsan ve yorumdan rahatsızsan kapatırsın yorumlara. İstediğimi yazarım. Sana soracak değilim. İnsanları saçma sapan olumlayıp kandırmayı bırakın. Reelde görsen dalga geçersin.
Beni kendinle karistirma. Senin aksine, ben haddimi hududumu bilirim. Istedigini de yazamazsin, saygisizliklari ihtimaller arasinda bulundurmadigimdan aciktie goruslerim. Rahatsiz olursam suanda da yapacagim gibi siler ve engellerim. Yolun acik olsun.
Hayır ya istediğini giy kimsenin lafına bakma bende böyle sanal ortamlarda denk geldim kaç kere o göbekle nasıl giyiyorsunuz kızlar göz zevkimi bozuyorsunuz falan diyen yontulmamış odun erkeklere. Onlara inat giyin kizlar 💃🏼