Kendall Jenner ne giyse olay oluyor, konuşuluyor, çok tarz deniyor özeniliyor bilmem ne. Aslında günlük tarzına bakarsanız düz jean ve bluz. Hatta üzgünüm ama bazıları üzerinde alımlı bile durmuyor. Bu kadınlar yalnızca zayıf diye tarz olarak düşünülüyor bence. Sizce?
"Tarz" dediğimiz ünlü kadınlar aslında sadece "zayıf" değiller mi?
Birçok erkeğin tarz olarak gördüğü kadınların en ağır basan fiziksel özellikleri zayıf olmaları evet ama bunu tüm erkekler için söyleyemeyiz. Erkeklerin bir kısmı kadının giyiminden etkilenirken bir kısmı fit oluşundan, bir kısmı da dediğin gibi zayıf oluşundan etkilenebiliyor.
hayır öyle değil, ince bel estetik görünür kadında her zaman. İnce bele orantılı bir şekilde çevresi aynı olan göğüs ve popo olmalı, bel/popo ölçüşü 0,70 olursa ideal oluyormuş. popo ve göğüs ölçüsü de yakın olmalı, bu orantıya sahip bir vücut şisman insanda olması çok zor, normal kilolu bu kadınlar da zaten, siz zayıd kadın görmemişsiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendall ın sadece sıradan fotoğraflarını koymuşsunuz genel olarak çok güzel giyinen ve fiziği sayesinde her giydiğinide kendine yakıştıran birisi ama mesela gigi çok güzel bir kadın olmasına rağmen tarzı cidden kötü ve bu kendini belli ediyor olay fizikten ibaret değil
Bir kere herşeyleri kalite kadınları da bizimkiler giyerse Sexsi degil keko derler çekemeyip
Ya biz bir pantolon alıcaz çok pahalı tayt pahalı tişört desem yine öyle bir kere yıka rengi soluyor bizdeki taytlar tek sefer giyilmelik ipleri dökülüyor ordakiler yurt dışında diyet yaparak zayıflıyor biz ha bire makarna yiyip duruyoruz kırmızı Eti al bir aileye bir çeyrek altın fiyatı kadınlara değer verilen çocuklara değer verilen bir ülkede olsak bizimde kafamız rahat eğitime değer. Verilse özgür olsak bizde bizim ülkede çok güzel kadınlar var Avrupa birliğini sallarız ülkedeki kadınların yarısı koca vahşetinden. Ölüyor degil jean ile gezmek oturup. Gezmemize karışıyorlar bizim kadınımız şişko. Da olsa kapıdan da geçemezse elinde o anlın da emeği dünya kadar derdi vardır kadınlarınızı sevin❣❣❣
Güzel dedikleri kadınların çoğunu beğenmiyorum. Sayısını bilmedikleri kadar estetik geçirmişler ve çok zayıflar. Kaliteli makyaj demek güzel demek değildir. Kozmetik firmalarının ağına öyle bir düştük ki, çıkarabilene aşk olsun. 3 - 5 sene önce küçükken kırdığım burnumu yaptırmak istiyordum. Artık aynı tür burun görmekten bıktım galiba ki burnum güzel görünmeye başladı kocaman haliyle 😊
Merhaba, Tarz, sadece zayıflık asla değildir. Tabi ki beden antropometrisi diye bir şey var. Altın oran gibi. Kadınlar da da, erkekler de de, ölçüler estetik denen görsellikte mutlaka önemli... İmagelerinizdeki kadınların tarz olduğunu düşünmüyorum. Moda elbette sürekli değişmekte, ve güncellenmekte... Sıradanlık dahi olabilmek te.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fiziği güzel fit bir kadına her şey yakışır, patates cuvalı giyse bile. Marilyn Monroe bunun kanıtıdır;
Aynen öyle bizdeki ergenler de onlar gibi olmaya çalışıyorlar ondan sonra herkes tahta gibi geziyor. Bir de ince belliyim diye gezmiyorlar mi... Allah'immmmm 😂😂
@Berivann6 dogustan sekilli ince belli vucud olacağını sanmam ama vardir tabi. Benim dediğim spor yapmadan diyetle kuru kemik olup geri de ince belliyim diye gezinenler.
@Berivann6 ne güzel ya ugrasmaniza gerek bile yok dedigin gibi spor yapinca ekstra sıkılasabilirsin de, çoğu kizda kemik genetiginden onu da yakalayamiyorlar. Sayenizde öğrendim teşekkürler..
Keimik gibi olmayı sevmiyorum sağlıklı değil zayıfım ama öyle dümdüz zayıflardan değilde hatların ve sıkı olmak önemli :) spor yapmayı da seviyorum hem sağlık icin hem ruhen hem bedenen her anlamda iyi hissetirdigi için spor yapıyorum ama yapmasamda fiziğimde fazla değişiklik olmuyor hemen hemen aynı ama daha fit olmak daha iyi bir şey tabi :)
@Berivann6 heh sonunda sporu kilo verme araci olarak görmeyen biri. Ya kime desem kilolu musun ki spor yapiyorsun diyorlar. Arkadas bu benim tutkum, yapmadığım zaman mutsuz oluyorum hem de sıkı kalmami sağlıyor. Her yere de yaziyorum sonuna kadar spor yapan kadinlari savunucam diye karşıma çıkınca bir kere daha şaşırdım ve mutlu oldum. Umarim birakmak zorunda kalmazsin ve devam edersin 😁👌
Katılıyorum çoğunda evet bu algı var ben zayıflamak için değilde vücudumun bedenimin özellikle rahatlaması ruhumun rahatlaması daha dinç ve daha sağlıklı olmak için yapıyorum insanın uykusu bile daha düzene giriyor yani her anlamda yapılabilir bunu sadece zayıflamak için sanmqları komik 😄 bir arkadaşımda sürekli zayıfsın zaten spor yapmana gerek yok diyordu onada bu cevabı veriyordum genelde
Kendalın olay olacak bir tarzı yokki ya sokaklar Kendal'ın yan çarlarıyla dolu... Reklam bunların hepsi tarz olduklarından değil kaldıki Kendal reality show starı.
Kendall bir reality show starı dediğim gibi aldığı verdiği nefes reklam onların sürekli gündemdeler bir şekilde genç kızlar da çok özeniyor ama işte hayaller hayatlar oluyor 😂
Bu kombinleri balık etli bir kadın giyse kadınsı seksi durur böyle kuru g*t kadınlar giyince çocuk giymiş gibi oluyor hangi erkek kelly brook dururken kendal jenner der nadir zayıf kadınlar boy olmadığı sürece kilo almaya baksın bu ne
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç yoktan kalçası ve göğüsleri var türkiye de bu ikisi denk olamıyor bir türlü kızların ya kalçaları kereste gibi düz ya da göğüsleri mandalina kadar küçük hatta dikkat ediyorum benim göğüsüm bazı kızların göğüsünden de büyük kısacası iş zayıflıkta bitmiyor
Bence saçma şeyleri giyip farklı oldukları için tarz oldukları düşünülüyor ve olay oluyor zayıf oldukları için değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yav benim fizigim de ayni kendall gibi onun gibi memelerim de kucuk bana tahta gibisin hic memen yok mu vs diyorlar unlulere gelince tas gibi fizik oluyor anlamadim yani ayni fizigim ama unluleri her seyini abartiyolar her bka bayiliyorlar
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen doğru dedin, aynılarını giysen sana ne tarzsın diyecekler miydi acaba 😄
Kadın sokağa neyle çıkacaktı ki? Önemli olan giydiği şeylerin birbiri ile uyumu ve kadına yakışması.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadının sokağa neyle çıktığı önemli değil iğrenç bi tarz demiyorum ama oha vov bu ne biçim tarz denecek bi şey yok ortada, sadece zayıf diye bu kadar abartılıyor giydikleri
Çok güzel bir şeye değinmişsin. Tarz kabul edilen sıradan bir parça balık etli veya kilolu tabirinde vücut bulmuş bir kadında konuşulmuyor oysa. Beğenilen giydiklerinden ziyade fiziği ve yüzünde yakaladığı uyum
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani özellikle en sağdaki kombinde üstüne yakışan bi şey de yok ki, sırf zayıf olduğu için aa ne hoş diyor insanlar
Sadece zayıf değiller formdalar, sağlıklılar ve bunlardan dolayı ne giyseler yakışıyor. O yüzden vücut geliştirme ve fitness dünyanın en güzel sporudur giydiklerinin önemi yok vücudunu marka yapar.
çok kötü ya bi de şeyine kadar çekiyo o kadar kötü duruyo ki bu kız gram beğenmiyorum ama işte ergenler ve kuş beyinliler sağolsun takipçisi çok diye başımıza model oldular
Bencede öyle. Fiziği iyi olanlar kötü bir kıyıfet giyse dahi yakışıyor. Ama çirkinlere en güzelini en iyisi giydir yine yakışmaz. Bazen abartılıyor diye düşünüyorum. Bu herkes için böyle