Moda & Stil En sevdiğiniz çanta türü hangisi? birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz, en çok kullandığınız, karşı cinse en çok yakıştırdığınız çanta türü hangisidir? Sırt çantasını çok seviyorum ama son zamanlar cüzdan çanta kullanıyorum. Kol çantası Sırt çantası Postacı çanta Cüzdan çanta Bel çantası Portföy çanta/ dıger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz çanta türü hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl A ve b şıkkı hariç hepsi 1 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Teşekkürler 💜 Yorumla birbukre +1 yıl Rica ederiim ❣ Yorumla
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sırt çantası 🧐 1 3 Yorumla birbukre +1 yıl Görseller düzgün gözüküyor mu 🥺 Yorumla _Slash_ +1 yıl Evet çantaları tam ortalamış ama yanları kesmiş Yorumla birbukre +1 yıl Teşekkür ederiim🌻 Yorumla
BeyazAtlıBirPrens Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Karşı cinse her çanta yakışır diyerek politik bir cevap vereyim djdjjdjd 1 2 Yorumla birbukre +1 yıl Karşı cins olsun yeter hzjdjxjs Yorumla BeyazAtlıBirPrens +1 yıl Herkese yakışır karşı cins hemcins jdndndnd Yorumla
Merodie Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 54% +1 yıl Giydiğim kıyafete göre değişir. Ama tabii sırt çantası gibisi yok 1 0 Yorumla
Yokkkartıkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Hiçbiri. Ceplerim yetiyor sigara çakmak telefon para :) 1 0 Yorumla
sultan2841 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Bence sırt çantaları en iyisi ama modeline ve rengine göre de değişiyor beğendiğim çanta modeli. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çanta tasarliyacak olsan nasil bir model tasarlardin 1 0 Yorumla
sedefcnn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Şu sıralar cüzdan çanta tercih ediyorum çok pratik. Gittigim yere göre değişir. En sevdiğim modeller sırt çantası, cüzdan çanta. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl hiçbiri sevmiyorum kullanmıyorum da..sadece kartlar için bir cüzdanım var.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Portföy kullanırım ama arada sırada değişiklik olsun diye bel çantası kullanıyorum 0 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sırt çantası ve postacı çantasını çok seviyorum. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. Ben portfoy seviyorum her turlu kombin oluyor 1 0 Yorumla
Düşüncelikelebekk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kol çantası ve postacı çanta arasında gidip geliyorum 😍 0 0 Yorumla
Wesley-Sneijder Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hepsii 1 1 Yorumla birbukre +1 yıl Dua et moderatorum 👍 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Hepsi güzel yakışıyor 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Sırt çantası 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar