arkadaşlar bir bayana göre vücudumda çok fazla tüy var ve her yerime ağda yaptıramıyorum. lazere yetecek kadar da param yok diğerlerini geçtim kollarım yazın çok fazla rahatsız ediyor. esmerim ama koyu renkli ve uzun oldukları için kötü duruyor. ne yapabilirim lütfen yardım edin :(
Cevabın nedir?
ben para birktirdim şimdilik üç bölge 1000 tlye lazer yaptırıyorum 10 seans olacak toplamda. ağdayla kendin alamıyor musun bime falan geliyor ısıtıcılı ağdalar onlardan al çok rahat ama marka olarak viveti tercih et derim ya da epilasyon aletiyle al kendin. bu arada mutlaka doktora git hormonal bozukluk olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılüç bölge derken kol falan mı
Soran+1 yılevet kesinlikle çok dikkat çekiyor. bir an önce kurtulmam lazım. sen hastaneye mi gidiyorsun
Soran+1 yılevet öyle oluyormuş ama hiç bilinmedik bir yerden iyidir kontrol var en azından
Soran+1 yılöyle yaparım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun :)
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılLazer artık o kadar pahalı değil. Fırsatlardan da kampanyalar bulabilirsin. Tüm vücut 1000-1500 tl civarı.
01 Yorumla
Soran+1 yılinternette öyle yazıyor hiçbir yeri aramadım
Bu kadar sorun ediyorsan yazın iş bul çalış bir ay tüm paranı lazere yatır kurtarmaz mı daha mı pahalı.
035 Yorumla
Soran+1 yıllysye hazırlanıyorum imkansızdı çalışmam ve tamamen de 5000 bulabiliyor
Soran+1 yıleğer tüm vücut yaptırırsan oraya kadar gelebiliyor seans başına ücret alıyorlar
Soran+1 yılsen sağol yine de :)
Soran+1 yılhalledilmeyecek gibi duruyor şu anda :(
Soran+1 yılevet ama dkh veriyor ve onları kullanmak için daha çok erken ilerde sorun yaratabilir
Soran+1 yılevet sana neden öyle geldi ki
Soran+1 yıldoktora gidince büyük ihtimalle öyle verecek :S önemli değil :)
Soran+1 yılbana mı öyle geliyor bilmiyorum ama çok taktım
Soran+1 yıltek dileğim :):))
- +1 yıl
şimdi de bebek gibisindir hakkını yemeyelim :P :P pbs.twimg.com/media/BvKIPWXIEAIQWBW.jpg:large bu adam gibi yürüyemesek de idare et işte ahahaha :)
Soran+1 yılresmi anlamasam da sağol :D egodan değil ama fizik olarak genel olarak herkes güzel olduğumu düşünüyor 1.74 boyundayım 48 kiloyum ama bir de şunlar olmasa iyi olacak
Soran+1 yılbir sen eksiktin kilo al demeyen :D
Soran+1 yılöyle olmam lazım da sevmiyorum çok kilolu geliyor :S
Soran+1 yılevet kansızlık demir eksikliği falan bir sürü şey var
Soran+1 yılsabah zorla bir iki yudum ekmek öğlen çay akşam sarma. s.. sss ama arada yiyorum çok meyve yerim ve çikolata. s. s. s. s
Soran+1 yılistemiyorm ki demir alt sınırı 20ymiş bende 21 çıktı ölüme götürür dedi ilaç verdi kullanamadım iğne verdi onu da yarıda bıraktım bir daha da gitmedim. nöroloji keza öyle mr çektirdi sonucu gösterdim bir daha gitmedim :S
Soran+1 yılilaç kullanmak istemiyorum bağımlılık yapıyor durum daha kötü olacak
Soran+1 yılsevmiyorum ki yemek yemeyi erkek arkadaşımla konuşurken beni özendirmek için elinden geleni yapıyor ama hiçbir işe yaramıyor
Soran+1 yılhaklısın
- 024 Yorumla
Soran+1 yılbir sürü krem var ama daha kötü yapıyorlar
- +1 yıl
pardon yanlış oldu o tüy dökücü bak buda sarartıcı yorumlarada bak istersen
www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx
Soran+1 yılne olduğunu bilmediğim şeyi kullanamam ki :( neyse sen sağol yine de
Soran+1 yılama ben esmerim
Soran+1 yılo kremleri kullanma eğer paran varsa lazere git. ben yaptıramıyourm sen yaptır. s.. ss
Soran+1 yılsen erkeksin sana bişe diyen olmaz ki
Soran+1 yılen azından öyle bir sorunum yok :D deniz kenarında büyüdüm ama yüzme bile bilmem hiç sevmiyorum :)
Soran+1 yılvalla onu bile bilmiyorum boyu geçmeyen yerde bile boğulabilirim durum o derece kötü :)
Soran+1 yılama dalga geçmesen :(:((::(((
Soran+1 yılof amaa :(
Soran+1 yılatamıyorum arkadaşım +2xper lazım :(
Soran+1 yıl150den biri de benim işte :(
Soran+1 yılahahaha güldürdün yaa :D :D::DDD
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
34Cevap
bir endokrinoloji uzmanına git hormon seviyelerini kontrol etsinler varsa bir orantisizlik gerekirse östrojen hormonu takviye ederler. benimde sakallarim tam çıkmıyor araştırdım bu bilgilere rastladım ama doktora gitmedim. bu bilgilerle sana yardımcı olmak ta nasipmiş diyelim.
07 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle teşekkür ederim endokrinoloji için netten baktım sevk falan lazım diyorlar randevu alamıyorum
Soran+1 yılonu da deneyebilirim olmadı özel bir hastane
Soran+1 yıldevlette var da sevk istiyo iyi araştırayım en iyisi
Soran+1 yılinşallah
+1 yılTuy dokucu demisler ama sakin ola tuy dokucu kullanma. O tur seyler daha fazla azdiriyor hemde daha sert kil seklinde cikmasina sebep oluyor. Bence sen bir doktora gorun. En azindan fikrini al. Belki onun onerecegi baska birsey olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılgüzel kardeşim, orjinal karınca yağı bulu ve nerede varsa tüy, oraya sürersen, lazere 10 basar, yok eder..
03 Yorumla
Soran+1 yılbir zararı falan yok mu
- +1 yıl
kesinlikle hayır.. ben erkek olmama rağmen (ve çevremdeki erkek arkadaşlar.. hiçbirimiz de gay değiliz bu arada.. erkek adam epilasyon yaparmı demeyin) yaptık ve kurtulduk.. ammmaaa gerçek karınca yağı
Soran+1 yılerkek neden yapmasın ki gaylıkla ilgisi yok görsel bir şey bu
+1 yılKollarına tüy sarartıcı kullanabilirsin ben öyle yapıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılesmerşm amaa :(
- +1 yıl
ben de esmerim hatta çok esmerim. :) işe yarıyor merak etme. Ha bir de bitkisel olarak yabani turp sürdüğün bölgeyi temizliyormuş bir daha da tüy bitmiyormuş. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
Soran+1 yılbugün burada öğrendiğim her şeyi denersem yeter artık deyip çıkmazlar herhalde :)):):))
- +1 yıl
haha :)
önce git bir hormon tsti yaptır ayrıca sarartıcı felan da sürme esmerim demişsin sarı sarı orda çingene gibi durur valla bir de onlarla uğraşırsın
012 Yorumla
Soran+1 yılevet bende öyle düşünüyorum ama hep kullan yazmışlar
Soran+1 yılha saçım ha kollarım o ne kadar iğrenç olacaksa o da öyle olur haklısın. mecbur gidicem artık
Soran+1 yılhiç duymadım onu. ağdaya hep bacaklarım için gidiyorum azalma olmuyor :(
Soran+1 yıleczanelerde mi bulabilirim ki onu
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun sorup alırım yanlış bir şey yapıp insanlıktan çıkmayayım bir de :S:S
Soran+1 yıltabikide yazarım :) o kadar yardımcı oldun :)
+1 yılBoğazına kadar ağda yaptıranı gördüm ben. Üstelik kollarını alabilirsin. Onda hiçbir şey yok
018 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle yaptırıcam herhalde :(
- +1 yıl
Dert etme ya, benim de kollarım çok kötü. Düzenli olarak aldırıyorum. Bir de lazer kol, koltuk altı, bacak, genital ve göbek çizgisini temizleyebiliyor. Karnını falan temizletemezsin maalesef
Soran+1 yılonlar sorun değil ki o karnımda pek yok ama bir yerden başlamalıyım
- +1 yıl
Ha ağdayla halledilir demek ki. Dert etme ya, 1 saatini verir kurtulursun
Soran+1 yılgöğüslerimde bile var ama kendimi erkek gibi hissediyorum
- +1 yıl
Göğüs ucu çevresi sadece değil mi?
Soran+1 yılevet çevresi göbek erkek gibiyim :((
- +1 yıl
Yaa o herkeste varrr. Roll-on la kendin temizle, dert etme onları. Birkaç dakikanı alır. Üstelik birkez aldın mı uzun süre temiz kalıyor. Dert etme onları
Soran+1 yılroll onla derken biraz açabilir misin
Soran+1 yılannem bile birkaç kere kollarını kaldırma göbeğindekiler çıkıyor dedi çok kötü bir durum ondan soruyorum
- +1 yıl
Hayır hayır, birçok yetişkin söylüyor yok aldırmayın kökü güçlenir erkek gibi olursun diye. Doğru değil, ağda kökleri yıpratan bir uygulama. Özellikle kollar için. Göbekte birkez aldırdın mı biraz kalınlaşıyor tüyler.(aşırı değil) Zaten aldırdın mı uzun süre çıkmıyor. O yüzden hiç sorun olmuyor. Ben bu konu da çok sorup soruşturmuştum, araştırmıştım. O yüzden söylüyorum sana bunları. Gördükçe kötü hissedip psikolojini bozacağına git aldır, pişman olmayacaksın. Aldıran tanıdıklarına da sor istersen. Onlar da aynısını söyler
Soran+1 yılsürekli gittiğim bir yer vardı orası da kapanıyor hiç tanımadığım bir yere gidip de her yerimi yaptıramam diye düşünüyorum. kollarda da bir kere yaptırdın mı hep yaptırman lazım yoksa daha kötü durur dediler ne kadar doğru bilmiyorum
- +1 yıl
Ben tanıdıklarımın hiç birinde görmedim öyle bir durum, bir kere aldırdın mı ömür boyu aldırmak zorundasın falan. Ha sadece bir arkadaşım vardı kolları boynu falan aşırı kalın tüylüydü. Onda kollar sorun oluyordu (tüylerin kalın olması ile uzun olması arasında fark var)
Soran+1 yılbendekiler hem uzun hem kalın daha kötü :(
- +1 yıl
Ya dediğim gibi dert etme, öyle uzun uzun kollarında kalmasından iyidir her ihtimal. Aldırınca çok rahatlayacaksın.
Soran+1 yıldaha kötü olur diye korktum ama anladığım kdarıyla hiçbir şey oluyor :)
- +1 yıl
Aldırdığında aynaya bakıp farkı gördüğünde iyi ki diyeceksindir :) çok rahat oluyor. İstersen yakınlarında aldırmış birileriyle daha konuş
Soran+1 yılaynaya bakmaya gerek yok şu anda bile hhayal edebiliyorum. bu kötü görüntünün olmayacağı kesin
Oksidan sür sararsın bir arkadaşım yapıyodu ya da kumrala boya
01 Yorumla
Soran+1 yılesmer olduğum için çok kötü durur o
Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. önce kadın doğuma git hormon testi yaptırsınlar. sonra o doktora sor alternatif ne yapabilirim diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılistiyorum ama gitmeye de utanıyorum açıkçası :(
+1 yılbir tane makine al kurtul derim sonrada para biriktirip lazer
03 Yorumla
Soran+1 yılonu da kuaförüme sordum makine kullanma dedi
- +1 yıl
neden kullanma dedi
Soran+1 yılyönüne göre alman lazım yapamazsın iz kalır falan filan
Moda & Stil konusunda 473 cevap paylaştı. Tek çözüm lazer diycem. O kadar param yok diyeceksiniz. Napayım borç paramı vereyim size. ^.^ Kuaföre gidin baştan aşağı temizlesinler sizi. 😎
00 YorumlaEğer tüy şeklinde ise normal ama kalın kıl ise dr a gitmek gerekiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yıltüyden biraz daha kalıın ve koyu renkli kalın olmasa bile kötü duruyor
Soran+1 yılsen mentıklı düşünüyorsun bence çünkü Allah vergisi ve her zaman çözüm bulamıyorum ama herkes böyle düşünmüyyorum "ıyy ço iğrenç" diyen çok ve anca moral bozukluğu yapıyor
+1 yıltüy dökücü kremi dene koluna mesela ya da direk jiletle al iki üc banyoda bir alırsın sorun olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılkremler çok kötü yapıyor :(
üniversite başlayana kadar bekle acele etme derim yaşın küçük çünkü.. bide yinede doktora görün sen hormanlar konusunda
01 Yorumla
Soran+1 yılseneye üni inş o zaman biriktirebilirsem lazer düşünüyorum
Oncelikle sarartici sertlestirmiyor yuzunde varsa kullanabilirsin ama kolunda guzel durmaz, agda tek cozum
02 Yorumla
Soran+1 yılyüzümde sorun yok kollarımda olmaz ddiler kullanmadım daha önce
+1 yılbir kız kolunu bile jıletle alıyordu aklıma bitek o geliyor
04 Yorumla
Soran+1 yıljilet çok kötü yapar
- +1 yıl
sertleşir gür çıkar sakal gibi olur valla
- +1 yıl
Panda bilemiyorum
Soran+1 yılevet çok iğrenç olur
lazer dışında uzun süre kalıcı bir yöntem bilmiyorum ona da param yok diyosun..
04 Yorumla
Soran+1 yılmalesed çok fazla tutuyor
Soran+1 yıltüm vücut istiyorum ama öncelik şu anda kollarda gibi duruyor
Tuy dokucu veet sprey var kullan onu gayet işine yarar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben ya. Makinayla alıyorum ben. Tamamen gitmiyor tabi ama en azından görünmüyo fazla.
012 Yorumla
Soran+1 yılmakina kullanma dediler :(
Cevap sahibi+1 yılben kullanıyorum ayrıca lazer kullanınca cıkıyormuş tekrardan.
Soran+1 yılçıkmıyor diye yazıyor her yerde
Cevap sahibi+1 yılvalla ben bir bayanlar tanışmıştım. lazere gidiyormuş çıkıyor mu diye sordum 3 ayda bir cıkıyor takrardan dedi
Soran+1 yılsarı ve ince olarak çıkıyor diye duymuştum ben
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum o zaman
Soran+1 yılolsun yine de çok sağol :)
Cevap sahibi+1 yılönemli degil:) makinayla adlabilirsin ya. bide cok cok asırıysa doktora gidebilirsin hastalıkmış çünkü öyle okumuştum
Soran+1 yılherkes aynı şeyi diyo bir an önce randevu alayım en iyisi ben
Cevap sahibi+1 yılya aslında benim de bayagı var ama alınca kurtarıyo öyle idare ediyorum
Soran+1 yılişimiz gerçekten çok zor :(
Cevap sahibi+1 yılaynen yaa :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılParani biriktir lazerle kurtul. Agda ugrastirir sarartici daha fazla uzatir
05 Yorumla
Soran+1 yılöğrenciyken çok zor oluyor biriktirmek ama :(
Cevap sahibi+1 yılBende ogrenciyim ama uc bes biriktire biriktire 150 yaparsin ya
Soran+1 yıl150 neredeyse tek seans her ay o kadar biriktiremem ki :(
Cevap sahibi+1 yılHayir canim seans basi 50. 3 seans yeterli. Burada iyiler bu fiyata. Bulursun bu fiyata yani
Soran+1 yılinternette tüm kol için seans başı 150 yazıyo hiçbir yeri de arayıp sormadım ben
+1 yıllazerin tüm vücudu kaç para ki? ben 100 lira civarı diye biliyordum
05 Yorumla
Soran+1 yıltek seans 450ymiş o da yüz hariç
- +1 yıl
ucuz yerler vardır illaki hiç araştırdın mı?
Soran+1 yılhastane dışında bir yere gitmek istemiyorum
- +1 yıl
lazer makineleri var onlar nasıldır acaba
Soran+1 yılhastanelerde işte onlar
Lazer epilasyon kampanyaları var ağda fiyatına onları araştırabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılhastane dışında bir yere gidemem onlarda da olduğunu sanmıyorum
+1 yıltestostoron hormonu fazlada olabilir bir araştır onu
04 Yorumla
Soran+1 yılkadın doğuma mı gitmem lazım ki onun için
- +1 yıl
hayır hormanal bişey sanmıyorum, internetten bir araştırmanızı öneririm,
- +1 yıl
yarımcı olamadım ama rica ederim
+1 yılkonuyu annenle paylaş psikolojinin bozuk olduğunu belirt lazer parasını versin sana
03 Yorumla
Soran+1 yıltehlikeli olur bir şey olmaz vs diyor dershaneye falan da gidiyorum hepsini karşılayamayız
- +1 yıl
Lazer dedigin devede kulak degil ya.. olmaz diosan bir sene daha killi gez nilcak
Soran+1 yıldershaneye 5bin veriyoruz kardeşimde okuyor bir 5binde oraya verecek paramız yok malesef
sarartıcılar falan var ama onlarda uygun olurmu bilmiyorum hormonlarla alakali bişey sonucta bence para biriktir
00 Yorumla
+1 yılKuaförler var. Tüy dökücü krem de kullanabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaclari boyamadan önce renk açan madde var
bidene istersen
ten rengine getiriyor tüyleri
tabi tüyse kılsa bilmiyorum07 Yorumla
Soran+1 yıloksijen sarışın olsam işe yarayabilir ama esmerim
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm o halde :) bilmiyorum
kuaföre bir git sor.
onda vardir baska yöntem
bizim muhammed abi var yakıyor mesela o da bir yöntem :D
Soran+1 yılkendimi yakarım ben :D
Cevap sahibi+1 yılresim atsana bir çok mu vahim durum
Soran+1 yılnasıl atayım :S
Cevap sahibi+1 yılhizliresim. com var
oraya yükle sonra da linki Paylaş :))
Soran+1 yılyok olmaz
+1 yılen nefret ettiğim şeydir bir bayanda kıl tüy olması ııııyyyyy... veet kullan krem
06 Yorumla
Soran+1 yılbende nefret ediyorum ama elimde olan bir şey değil. ve başkaları böyle dedikçe kendimden tiksiniyorum..
- +1 yıl
tiskinme şaka dedim sende istemezsin tabi kanki böyle olmasını kuaföre git onlar iyi yapar bu işi olmaz;)
Soran+1 yılgit demekle olmuyor işte bacaklarım için gittim içine ettiler hadi pantolon giyerim ama yazın kazak olmaz :(
- +1 yıl
bioder kullan 3 ayda tam kullandığın zaman kesin çözüm
Soran+1 yılgerçekten işe yarıyor mu
- +1 yıl
ewet yarıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltta bir yoruma verdigin cvbı okudum tüm vucuda istiyorum demişsin sen kıldan mı ıbaretsin yaw bence abartıyorsun gibi geliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılçok kafaya taktığım için abartıyor olabilirim
valla kıl iğrenc lazer en iyisi de şimdilik ağdayla idare et
05 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çok güzel moral verdin :(
Soran+1 yılbende nefret ediyorum ama bu elimde olan bir şey değil
Soran+1 yıltelefonun parasını babam veriyor ama ondan lazer parası isteyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormon testi yaptırmalısın. Lazer yaptıramazsan ağda yaptır.
05 Yorumla
Soran+1 yılağda yaptıracaktım batık olursa kötü durur yine giyemezsin falan dediler
Cevap sahibi+1 yılSir ağda batık yapmıyor ki
Soran+1 yılbacaklarımda yaptı da ondan
Cevap sahibi+1 yılBen de olmuyor. Onlar alınır ama mutlaka hormon testi yaptır
Soran+1 yılyaptırıcam teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüy döken ve sarartan doğal ürünleri dene bir de veeet kullan
00 YorumlaTüy dökücü krem hem ucuz hem azaltır
00 YorumlaLaserrrrrrrrrrrrrrrrrrr şipşakk :)
031 Yorumla
Soran+1 yılparayı sen mi vereceksin :)
Soran+1 yıllazerepilasyonfiyat. com seans başı ücret
Soran+1 yılözele gelecek olsam gizliden yazmazdım ;)
Soran+1 yılyazamıyorum ki +2xper diyo
Soran+1 yılatlamadım maleseeeeeff
Soran+1 yılunutmazsam :)
Soran+1 yılsen ciddi miydin :D :D
Soran+1 yılbenden karşılığında ilişki mi bekliyorsun yuh
Soran+1 yılteşekkür ederim de dalga geçiyormuşsun gibi geldi bana :(
Soran+1 yıl450 yazıyo ama tek seansı ve ortaya ço korkunç bir şey çıkıyor
Soran+1 yıl8-10 seans falanmış para falanda alamam sen sağol :)
Soran+1 yılo bile yeter ama tanımadğım biri bana neden versin ki hiç kimseye güvenemiyorum sonra istersen nasıl veririm birden
Soran+1 yılyuhhh :O
Soran+1 yılşimdiye kadar kimsedeen iyilik görmediğim için böyle düşünüyor olabilirim
Soran+1 yıltakip ettim bir bakıp mesaj atabilir misin
Soran+1 yılulaşırım:)
- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda olmayan bölgelerde de tüylenme var mı?
010 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
- +1 yıl
Sırtta , göğüslerde filan?
Soran+1 yılvar biraz
- +1 yıl
Adet düzenin nasıl?
Soran+1 yıl18 yaşındayım ama hala düzensiz nazem 2 ay bile gecikebiliyor
- +1 yıl
Jinekoloji uzmanına gidip hormon değerlerine baktır tüylenmem var dersen o anlar zaten.
- +1 yıl
İlaç filan veriyor pko varsa. Düzelir bir süre sonra durumun.
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Hoşçakal...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunda dalga geçilecek birşey yok dostum.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
tüy dökücü denesen ;)
012 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama onu kollarımda kullanamam
Soran+1 yıleet tamamen lazer olmadan gitmiyor
Soran+1 yıltamam tamam kızma :D
Soran+1 yılbuyur :D
Soran+1 yılne dediğini anlamadım ki :(
Soran+1 yılhıı pardon :)
+1 yılsizinde işiniz zor ya. acıyorum size bazen...
00 Yorumla
+1 yılBaşka çare yok fll agda
04 Yorumla
Soran+1 yılfil ağda?
- +1 yıl
Yes sör
Soran+1 yılanlamadım ama :(
- +1 yıl
Kıl olan her yere ağda yapcaksn
valla bilmiyom keşke yardımcı olabilseydim
00 Yorumlasarartıcı kullanabilrisin
00 Yorumla
+1 yılsarartma işlemi varmış
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır o daha kötü yapıyor
- +1 yıl
nasıl oluoy peki o ben bilmiomda duydum birinden
Soran+1 yıldaha çok sertleştirir ve kötü durmasını sağlar
- +1 yıl
neyse epilasyoncuda çalışman gerek o zaman ne diyeyim
Soran+1 yılyine de teşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek her zaman ama çok takma yinede sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblacım onlardan kurtul :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya
weet ağda bantlarıı bence en doğalçözüm
04 Yorumla
Soran+1 yılher yere yapılmaz ki o
Soran+1 yılorası fix krem zaten ağda çok acıtıyor
param olsa verirdim lazer icin ama issizim şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden her yerine yaptıramıyosun onu anlamadım?
07 Yorumla
Soran+1 yılgöbek göğüs ucu vs buralara hep ağda yaptıramam çok acılı olur lazer için de yeteri kadar param yok
Cevap sahibi+1 yılkendin yapsan canım? agda setleri satılıyo bir cok yerde. ısıtıcılı falan pahalı bisey de degil
Soran+1 yılo malzemeleri bulmak sorun değil de kendim çekemiyrum bu sefer yapılıp kalıyor bir de onunla uğraşıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılcekersin ya nolcak :) ben kollarıma kendim yapıyodum onceden. bebis yagı da al rahat temizlersin :)
Soran+1 yılyok ya küçük küçük koyuyorum yine çekemiyorum :(:(
Cevap sahibi+1 yılona yok buna yok dersen nolcak bu isin sonu? :) annene falan cektir ya da bir arkadasına
Soran+1 yılevet fark ettim de hiçbir şeye gelemiyorum :)
Allah şifa versin:-(
01 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah en kısa zamanda :(
+1 yılHamamotu kullan
06 Yorumla
Soran+1 yılo ne ya :S
- +1 yıl
Doğal tüy Dökücü işte :) yanlız kokusu fena
Soran+1 yılhiç bilmiyorum :)
- +1 yıl
Aktarlarda mevcut :)
Soran+1 yılsorarım :)
- +1 yıl
:) peki
jiletle =)))
03 Yorumla
Soran+1 yılyok sağol :):)
Soran+1 yılhiç sanmıyorum :)
Ne güzel pamuk pamuk
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılEice katlyrm panpa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı bensin :( :(
03 Yorumla
Soran+1 yılsen ne yapıyorsun :(
Cevap sahibi+1 yılyazı pek evden çıkmıyorum kışın malum uzun kol yanlızca yüzümle uğraşıyorum -_- yazın ağda yaparsın ağda yaptıktan sonra bol durula ve hiç birşey sürme ama daha hızlı çıkar
Soran+1 yılevde durmayı da hiç sevmiyorum bacaklarım için gidiyorum bazen 2 hafta sonra çıkıyor kollarımı hiç yaptırmadım korkuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılCacık olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Ciddi bir şekilde soru sordum gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen dalga geçmeyin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler