Bu konuda baya kararsızım ya çorap giysem mi giymesem mi bilemedim elbisem dizin üstünde kısa bir elbise ayakkabıyı yüksek topuklu giyerim aslında açık giymeyi düşünüyordum ayakkabıyı ama çorapla çok abes durabilir bilemedim. Siz nasıl giymiştiniz veya giymeyi düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
Yok şu an değil zaten seneye olacak ben şimdiden heyecanlıyım seneye mayıs başı Nisan sonu gibi olacak. Yani elbisem belli biraz kısa sen olsan nasıl yapardın mesela.
Yani böyle çorap hakkında ve elbise ayakkabı vs soru sorabilir miyim izin verirsen çok mutlu olurum ben çok seviyorum zaten canımda sıkılıyor evde muhabbet etmiş oluruz. Tabiki özelden falan değil buradan soracağım herkes görebilir sorun olmaz benim için
Benimki de Mayıs'ta olmuştu. Kapalı bir mekandaydı. Klimalar vardı çok terlememiştim. Çok ince olanlar giyip giymediğin bile belli olmuyor o çorapları kastediyorum. Numarasını bilmiyorum, bilen birine sor. Bazı erkekler bu konuda daha bilgili. Ayakkabım stilettoydu
Giyiyorum ama yeri var ve o yer mezuniyet elbisesi değil giyenler 2011 mezuniyetine gitmiyor zevksizler sadece ha renkli fileli bişey giyer ona göre renkli kombin yaparsın o ayrı
Kızlar Ne Diyor
hayır sıcak havada k.çorapmı giyilir çok kötü durur
Yok şu an değil zaten seneye olacak ben şimdiden heyecanlıyım seneye mayıs başı Nisan sonu gibi olacak. Yani elbisem belli biraz kısa sen olsan nasıl yapardın mesela.
ben olsam giymezdim kendi mezuniyetmde de gymedim sahsen
Genel itibariyle pek külotlu çorap sevmiyosun sanırım düğünlerde falanda mı giymezdim mesela
Giymezdin*
aynn sevmiorm eğer hava cok soğuksa giyerim çok nadir yani
Hmm o zaman topuklularin genelde hep önü açıktır ojeyle falan çoksel durur :)
evt
Yani böyle çorap hakkında ve elbise ayakkabı vs soru sorabilir miyim izin verirsen çok mutlu olurum ben çok seviyorum zaten canımda sıkılıyor evde muhabbet etmiş oluruz. Tabiki özelden falan değil buradan soracağım herkes görebilir sorun olmaz benim için
sorabilirsn
Çok teşekkür ederimmm
Mezuniyet kombinlerin nasıldı hem lise hem üniversite ayakkabisindan ojesine kadar çok merak ettim. Corap giymemişsin zaten
mini elbise topuklu ayakkabı ve sac modelim dalgalıydı
Hmm topuklun nasıldı peki
Çok ince bir çorapla giymiştim ben
Ama şu sıralar havalar çok sıcak o yüzden giymeyedebilirsin...
Seneye olucak zaten ama ben baya heyecanlıyım seneye mayıs ayında olacak çok ince çorap derken kombinin ayakkabın falan nasıldı ki sıcakta sıkmadı mı
Benimki de Mayıs'ta olmuştu. Kapalı bir mekandaydı. Klimalar vardı çok terlememiştim. Çok ince olanlar giyip giymediğin bile belli olmuyor o çorapları kastediyorum. Numarasını bilmiyorum, bilen birine sor. Bazı erkekler bu konuda daha bilgili. Ayakkabım stilettoydu
Burda mısınız
Anladım çok teşekkür ederim sonra gördüm çok ince olanlar çok hızlı kaçıyor ama yaa
Dikkat etmek gerekiyor tabi, pentininkiler güzel. Bir de absürt bir şey yapmazsan kolay kolay kaçmaz!
Düğünlerde falanda kullanır mısınız peki yoksa çıplak bacak mı tercih edersiniz
Havaya, giydiğim elbiseye ya da mekana bağlı değişiyor giyip giymeme durumum
Yani genel sordum. Bu arada ben çorap elbise ayakkabı falan konuşmayı severim yani umarım sorun olmuyordur.
Sorun olmuyor da fazla detay sorunca başka türlü şeyler düşünebiliyor insan
Hayıır kesinlikle yani çoraplar hoş geliyor sadece o kadar zaten ekstra bir şey sormayacağım emin olabilirsin
Haziran ayında düğünlerde nasıl bir kombin yaparsın mesela
Kesinlikle çorapsız git sınıfın Kezbanı olmak istemez kimse
Oops neden öyle dedin ki :)
Çoraplı mezuniyet elbisesi giyen birini görmek istemez bu gözler 👀
Ama giyenler varmış ayrıca külotlu çorap o kadar çirkin mi gerçekten. Hic giymiyorsun anlaşılan.:)
Giyiyorum ama yeri var ve o yer mezuniyet elbisesi değil giyenler 2011 mezuniyetine gitmiyor zevksizler sadece ha renkli fileli bişey giyer ona göre renkli kombin yaparsın o ayrı
Yani günlük kullan diyorsun düğünlerde mezuniyette topukluyla kullanma diyorsun
Düğünlerde falan hiç giymez misin
50 yaşında değilsen düğünde de giyme soğuksa ve tenin çok beyaz vs kalıyorsa çok ince giyilir onun dışında günlük yd kombin aksesuarı olarak
Bu konuda sana soru sorabilir miyim sadece kıyafet ve çorap hakkında lütfen lütfen lütfen 🥺🥺 haddimi aşmam yemin ederim
Nolurrr
açık elbiseye çorap gereksiz bence
Neden ki normalde çok kısa elbiselerle giyiyorlar
bence dedim zaten kişisel görüş
Haklısınız çorap pek sevmez misiniz
havalar sıcak zaten bir de kaçıyor ince çorap dikkat edip duramam
Çok doğru birkaç soru sorsam size kombin hakkında canımda sıkılıyor kıyafet konuşmak hoşuma gider elbise falan.
başkası yardımcı olsa daha iyi olur
Lütfen çok merak ediyorum eig seçeceğim sizi zaten çorap ayakkabı elbise falan sorarım söz veriyorum çok vaktinizi almam :)
Düğünlerde falan hep çorapsız mı elbise giyersiniz
Burda mısınızzz
Ben giymemiştim. Senim de giymeni tavsiye etmem.
Neden peki
Hoş bir görüntü olmuyor ekstra sıcak faktörü de var.
aslında seneye mayıs ayında olacak zaten ben şimdiden heyecanlıyım külotlu çorap pek sevmezsin sanırım
Giyme sıcak hava
Seneye mayıs yında olacak
O zamana çok daha canım
Evet ama ben heyecanlıyım