Moda & Stil Kızlar, Lisede üniforma ile külotlu çorap giyer miydiniz? Yurioi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Lisede külotlu çorap giyer miydiniz üniforma ile yoksa uniformaniz başka mıydı Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel 2 Kızlar, Lisede üniforma ile külotlu çorap giyer miydiniz? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bide şort etek , etek ya da pantolon serbesti 3 15 Yorumla Yurioi +1 yıl Siz nasıl kombin yapiyordunuz peki Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kışın pantolon yazın şort daha çok çorap en uzun diz altı Yorumla Yurioi +1 yıl Külotlu çorap neden giymiyordun ki Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Zorunlu değildi niye giyelim Yorumla Yurioi +1 yıl Yani zorunlu olması gerekmez ki ama giymen için Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Gerekir Yorumla Yurioi +1 yıl Ama kombinleri tamamlamak için falan kullanmaz mısın hiç Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hayır kullanmam isteyerek Yorumla Yurioi +1 yıl Neden ki peki Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Gereksiz bir icat Yorumla Yurioi +1 yıl Çok hatersin bu konuda neden böyle düşünüyorsun ki Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Öyle çünkü Yorumla Yurioi +1 yıl Güçlü bir kombin çorapla tamamlanırsa zayıf mi oluyor senin için Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Çoraba gerek yok giysi olarak görmüyorum Yorumla Yurioi +1 yıl Hiç zorunlu olduğun için giymen gerekti mi külotlu çorabı Yorumla
Songül56 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Hayır. Ben yurtdışında okudum. Biz de üniforma yoktu, serbestti. 2 2 Yorumla Yurioi +1 yıl Ne giyiyordun peki Yorumla Yurioi +1 yıl Kombinin nasıl oluyordu genelde Yorumla
Ecemmelisaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Pantalon giyerdim. Okul forması pantolondu 2 3 Yorumla Yurioi +1 yıl Peki mezuniyet kombinin nasıldı lisedd Yorumla Ecemmelisaa +1 yıl Elbise giymiştim diz üstü Yorumla Yurioi +1 yıl Ne kadar güzel elbisenin rengi nasıldı ayakkabi olarak ne tercih ettin Yorumla
Asli_ii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl etekle bazen evet bazen hayır 2 3 Yorumla Yurioi +1 yıl Giymedigin zamanlar kizmiyorlar miydi Yorumla Asli_ii +1 yıl hayır rahattık Yorumla Yurioi +1 yıl Giymeyi sever miydiniz yoksa zorunluluktan mı giyiyordunuz Yorumla
ftmasdk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kardeşim liseden mezun olalı uzun zamqn oldu 2 19 Yorumla Yurioi +1 yıl Uniformanizi hatırlamıyor musunuz ki Yorumla ftmasdk +1 yıl Bizde kıyafet serbesti keko gibi giyerdim bende 😅 Yorumla Yurioi +1 yıl Ne giyiniyordun mesela kombinlerinde :( Yorumla Yurioi +1 yıl :) Yorumla ftmasdk +1 yıl Dediğim gibi o zamanlar kekoydum 😅 şimdi kadınlaştım, şimdi klas ve şik giymeyi seviyorum Yorumla Yurioi +1 yıl Lise mezuniyet kombininde ne giymistin Yorumla ftmasdk +1 yıl Siyah uzun bir elbise çok hoştu Yorumla Yurioi +1 yıl Hmm peki yırtmaçlı mıydı ayakkabi olarak nasıl bir ayakkabı giymistin Yorumla ftmasdk +1 yıl Siyah naif yırtmaclı saten bir elbiseydi stiletto ayakkabı giymiştim cantam ve ayakkabım krem regiydi Yorumla Yurioi +1 yıl Külotlu çorap giymiş miydin peki Yorumla ftmasdk +1 yıl Nope Yorumla Yurioi +1 yıl Hmm neden giymedin kii çorapsız acımadı mı Yorumla ftmasdk +1 yıl Ayakkabıyı bir numara büyük almıştım ayaklarım şişer diye ama çorap giyince ayakkabı ayağımdan çıkıyordu 😅 be de corapsız giydım Yorumla Yurioi +1 yıl Anladimm peki senin çok beğendiğin hemcinslerin var mıydı nezuniyette Yorumla ftmasdk +1 yıl En yakın arkadaşım Yorumla Yurioi +1 yıl Nasıl bir kombini vardı peki seni bile etkiledi mi kız olmana rağmen Yorumla ftmasdk +1 yıl Are you lezbiyen? Yorumla Yurioi +1 yıl Lezbiyenimsi diyebiliriz sadece fiziksel olarak yani :) Yorumla Yurioi +1 yıl ? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bide şort etek , etek ya da pantolon serbesti
Siz nasıl kombin yapiyordunuz peki
Kışın pantolon yazın şort daha çok çorap en uzun diz altı
Külotlu çorap neden giymiyordun ki
Zorunlu değildi niye giyelim
Yani zorunlu olması gerekmez ki ama giymen için
Gerekir
Ama kombinleri tamamlamak için falan kullanmaz mısın hiç
Hayır kullanmam isteyerek
Neden ki peki
Gereksiz bir icat
Çok hatersin bu konuda neden böyle düşünüyorsun ki
Öyle çünkü
Güçlü bir kombin çorapla tamamlanırsa zayıf mi oluyor senin için
Çoraba gerek yok giysi olarak görmüyorum
Hiç zorunlu olduğun için giymen gerekti mi külotlu çorabı
Hayır. Ben yurtdışında okudum. Biz de üniforma yoktu, serbestti.
Ne giyiyordun peki
Kombinin nasıl oluyordu genelde
Pantalon giyerdim. Okul forması pantolondu
Peki mezuniyet kombinin nasıldı lisedd
Elbise giymiştim diz üstü
Ne kadar güzel elbisenin rengi nasıldı ayakkabi olarak ne tercih ettin
etekle bazen evet bazen hayır
Giymedigin zamanlar kizmiyorlar miydi
hayır rahattık
Giymeyi sever miydiniz yoksa zorunluluktan mı giyiyordunuz
Hayır formam baskaydi
Nasıldı mesela
Kardeşim liseden mezun olalı uzun zamqn oldu
Uniformanizi hatırlamıyor musunuz ki
Bizde kıyafet serbesti keko gibi giyerdim bende 😅
Ne giyiniyordun mesela kombinlerinde :(
:)
Dediğim gibi o zamanlar kekoydum 😅 şimdi kadınlaştım, şimdi klas ve şik giymeyi seviyorum
Lise mezuniyet kombininde ne giymistin
Siyah uzun bir elbise çok hoştu
Hmm peki yırtmaçlı mıydı ayakkabi olarak nasıl bir ayakkabı giymistin
Siyah naif yırtmaclı saten bir elbiseydi stiletto ayakkabı giymiştim cantam ve ayakkabım krem regiydi
Külotlu çorap giymiş miydin peki
Nope
Hmm neden giymedin kii çorapsız acımadı mı
Ayakkabıyı bir numara büyük almıştım ayaklarım şişer diye ama çorap giyince ayakkabı ayağımdan çıkıyordu 😅 be de corapsız giydım
Anladimm peki senin çok beğendiğin hemcinslerin var mıydı nezuniyette
En yakın arkadaşım
Nasıl bir kombini vardı peki seni bile etkiledi mi kız olmana rağmen
Are you lezbiyen?
Lezbiyenimsi diyebiliriz sadece fiziksel olarak yani :)
?
önemli
Önemli derken