Bir bluz arıyorum her yer crop olmuş. Sokakta herkeste crop var. Göbeğim belim açık olsun istemiyorum ama artık crop olmayan sadece düz tişörtler kaldı. Crop olmayan bi şey giyemiyor muyuz artık?Şuraya bakın yahu
Ben çok beğenmiyorum çok saçma geliyor bana bu tarz kıyafetler. Daha 3-5 sene içerisinde kot pantolon, tişört gibi giyim tarzına yeni adapte olmaya çalışıyorum. Hayatımın hemen hemen tamamını takım elbise, kumaş pantolon, ceket, palto ve kunduralar ile geçirmiş birisi olarak. Erkeklerin giyindiği ayağına zorla yerden yapışmış gibi olan çoraplar, katlanmış paçalı takım elbiseler, ne idüğü belirsiz kesim yakaları olan gömlekler, babet dedikleri patik gibi ayakkabılar üzerinde çeşit çeşit renk ve desenler olan gömlekler ile dolu. Evet klasik giyiniyorum ve klasik giyimin hastasıyım. Kadınlarda ise sade renkler, ya da güzel desenleri olan boydan elbiseleri, daha çok seviyorum. Orasını burasını köpek parçalamış gibi her yerinden yırtık kotlar, bir tarafı uzun bir tarafı kısa tişörtler ile bel çevresini, omuzunu düğümleyip gezdikleri kıyafetlere bir türlü ısınamadım. Tertemiz, pırıl pırıl ütülü güzel güzel kıyafetler ile gezmek varken neden insanlar arbededen çıkmış, köpek saldırısından sağ kurtulmuş gibi kıyafetleri giyinir ve moda yapar anlayamıyorum...
Klasik. O an moda neyse onu satıyorlar sürekli, diğer şeyler zar zor bulunuyor. Bir ara şu iğrenç hem kısa hem geniş, düşük omuz yarasa kol üstler modaydı. Her yerde onlardan satılıyordu. Neyseki crop seviyorum.
Modamızbir sitesinde çok güzel tişört ve bluzlar var her yer crop değil ben sevsem de bir o kadarda tişört bluz grubu görüyorum, bence güzel bir görünümü var :)
Evet maalesef öyle türkiye şartlarında zaten giymek zor bir de tekstilciler bu işi zorlaştırıyor yani bir yeri kapalı olsa bir yeri illa ki çok açık oluyor diyosun bu çok güzelmiş bir arkasına bakıyorsun sırt dekoltesi var.. şahsen ben de fazla açık giyinen değil hani düzgün adam akıllı bir şeyler giymeye çalışıyorum ama çeşit o kadar az ki.. şey diyor tekstil sektörü “YA ÇOK AÇIK OLACAKSIN YA DA KAPALI TESETTÜRLÜ OLACAKSIN” bunun ortası kesinlikle yok her türlü kanıtlarım.. instagramda bazen çok güzel çok hanım hanımcık butiklere rastlıyorum bir kaç butk var takip ettiğim gerçekten çok güzel.. ama normal zincir büyük mağazalarda zara olsun bershka mudo p&b olsun adam akıllı bir şey bulmak zor hem de çok zor
@Be_smart hayır gayette güzel markalardan güzel kombinler oluşturabiliyorum abime giyinmeyi bilmek önemli çeşit bol çünkü bakın kadınlar bile erkek reyonuna yöneliyor
Ben erkegim hanımefendi, yıllardır iyi giyinirim... teşekkür ederim.. hayır demek icin abinize değil kendinize erkek olarak yıllardır kiyafet seciyor ve takip ediyor olmak daha dogru olur sanki...
@Be_smart yoo abim için dedim ben abim çok iyi kombin yapar parçalar bulur ben marka öneriyorum sadece parçalar artık tek tip zevksiz para vermeye değmez diyorsunuz üzgünüm bu sizinle alakalı..
Tanımadığı insan ile ilgili onyargili. konusan birine nefes tuketmek gereksiz... kac takim elbisesi var abinin?, kombin dedigin hersey iyi değil, su an moda oldugu için oyle sanıyorsunuz... moda olmasi kiyafeti iyi yapmaz.. muhatap aldığıma pisman oldum... yazma
Çoğunluk böyle giyindiği için böyle falan değil hâlâ sokaklarda normal tişört giyen bir dünya insan var ama onların almak isteyeceği tişörtler ne hikmetse üretilmiyor kısacası herkesi böyle şeyler giymeye mecbur etmeye çalışıyorlar. Bıktım gerçekten artık kendim dikiş öğrenip evimde dikmeyi falan düşünüyorum. Ya böyle giyineceksin ya da tesettür giyineceksin, açık ama her yerini açmak istemeyenlere göre kıyafet yok piyasada.
12
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte normal tişörtler çok sıradan artık. Geçen kendime düz beyaz tişört aldım biri kayık yaka biri v yaka vs, başka adam akıllı bi şey üretilmiyor çünkü çok garip
Günümüzün modası olabilir, vücuduna yakıştıran veya keyfi olarak giymek isteyenler olabilir ama şahsen crop topları günahım kadar sevmiyorum, üzgünüm. Bazı kombinlere, özellikle açık renkli yazlık takım kombinlere çok yakışıyor ama pijamadan partiye her yerde crop fazla geliyor bana, tercih etmiyorum.
Bide sey var meselaumlu bi marka yeni bir model t shirt cikartiyo sora baska firmalarda onun hemen hemen aynisini cikartiyolar evet crop fizigi iyi olana yakisir ama herkes hunu giymek zorunda degil farkli modelde bluz tshirt lerde cikmali disardaki bir cok kiz estetik makyaj sac rengi giyim birbirine benziyo klon gibiler
Kıllı göbekleri ile harika oluyorlar 😂 bide altına dar pantolon giyiyorlar parantez aç ve kapa şeklinde. Sokak modası diye bir şey var. Ama herşey herkese yakışmıyor. Tamam özgürsünüz kabul. Ne istersen giy. Amacın güzel görünmek değilse sorun yok 😋
Kadinlarimiz cok özenti Erkekler baska erkekte bisey gorse asla ondan aramaz baska bisey arar. Ama kadinlar oyle degil guzel bi kiz goruolqt hemen o ne giymisse ondan istiolar. Jreticilerde mecburen onu uretiyorlar.
Dışarıdan sadece gozleyen bir erkek olarak kizlarin iki cumle arasinda crop demelerinden ben bile sıkıldım... askili tshirt var, normal tshirt var fakat sanki attik t-shirt diyen linc edilecek 😅😅😅 o yuzden cok doğru söyledin... yani giyime karisilmaz ama üniforma gibi herkes tek tip giyinince de tarz olmuyor, herkes pek güzel itirazim yok, lakin tarzlar copy paste... gencler ne yapsın gerçi, moda bunu zorluyor anlaşılan...
Ay sorma hep yarım. Ben beğeniyorum tatil yerlerinde falan çok rahat giyiliyor. Aslında gene giyerim sıcaklarda tişörtün etek kısmı bile rahatsız ediyor da işte Kütahyada giyemem. Cidden hep crop yani. Crop olmasa hafif göbeği açık. Croptan azıcık uzun giyerim yani
Ay inanır mısın bende aynı durumdan muzdaribim çok sinirim bozuluyor , alışveriş yapmaya çıktım dün her yerde hep açık tişörtler var illa bi yerinde bi dekolte olacak imkansız gibime geliyor attık bluz bulmak
Ne güzel insanlar d vitamini alıyor ingiltere de iken d vitamini eksikliği yaşamaya başlamıştım güneş yeteri kadar vurmuyordu sonra hep şort crop giyinmeye başladım gördüğüm herkes öyle giyiniyordu d vitaminini öyle almaya başladım güneşe çıkmaya özen gösterdim ilaç takviyesi aldım öyle kendime geldim güneş ışığını almak gerçekten vücut için önemli d vitamini eksikliği çekince anladım gerçekten. Keşke insanlara cinsel yönden bakmasalar isteyen istediğini giyse sağlık için önemli gerçekten.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
D vitamini alabilmek için göbeğimi açmaya gerek yok, hiçbir doktorun göbek açın dediğini duymadım
Giyenlere karıştığımı hangi organınla okudun? Ben giymiyorum zaten ama giyebileceğim bluz sayısı azaldı çünkü her marka crop üretiyor deli gibi. Soru da bu? Savunmak için Kılıçdaroğlundan beter oluyorsunuz
Ya zaten herkes çıplak gezmiyor mu sadece ben gezmiyorum bazen diyorum acaba ben mi anormalim dısmskwösowmwk demekki düzgün giyinenlerde var şu an mutlu oldum
Ya güzelde degil bunlar. En iyi fizigi olan mankene bile yakışmıyor. Sirf moda diye herkes giyiyor. Ama cidden yakışmıyor kimseye. Olan tişört veya baska seylerde kötü. Ya yanlari kesik ya bogazi cok dar. Bende bulamadim hic bir sey. 😑
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kendine yakıştıran giysin de ben sevmiyorum ve crop dışında bi şey bulamıyorum cidden dediğin gibi
napsın göbüşlü tontik kızlar di mi... haklısın valla. benim yaşıma göre değil ben sevmiyorum da sırf zayıf kızlara hitap eden bir moda bu.. sevmiyorum pek
Belirli markaların ele geçirdiği piyasada herkes tekdüze giyinir oldu. Geçenlerde yerel ismini bilmediğim bir yere girdim heer tarza uygun başka yerlerde pek bulamadığım kiyafetler gördüm şaşirdım. Kurumsal markalardan biraz uzaklaşma zamanı.
Evet maalesef o yüzden hep pantolonlarımı yüksek bel seçmek zorunda kalıyorum ama onda bile olmuyor göbeği beli açıkta kalıyor hoşlanmıyorum, hoşlandığım tarzda bir şey bulmak da epey zorlaştı
Sen neden kızdın ki şimdi. Ben rica ettim. dolaylı yoldan ince bellilere crop tişörtlerin yakıştığını söyledim :) kimseye silah doğrutmsdım. Beni tabikide kimse ilgilendirmez. Herkesin özgür olmasını kimsenin kimseye müdahale edip özgürlüğünü kısıtlamaması gerektiğini sitede en çok savunan benim. Nerenden okuyup anladıysan yazdıklarımı artık... ya da başkasına kızgınlığın varsa benden çıkarma.
Sizden çıkardığım yok bu kilolu bayanların giymesini istemediğiniz anlamına gelir buna rica etmiş oluyorsunuz ve bu kişinin özel hayatına müdahaledir ayrıca en çok savunan biriyim demişsiniz demekki içten gelerek savunduğunuz birşey değil ya da kendinizi anlatmasını becerememişsiniz birdahakine kelimelerinizi düzgün seçerseniz sevinirim iyi günler.
Dediğim gibi birdahakine bu tarz konularda kelimelerinize dikkat ederseniz böyle birşeyle karşılık vermem size daha fazla uzatmak istemiyorum ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum iyi günler.
Bence benim algılamamı sorgulayıcağınıza bir diksiyon kursuna gitseniz iyi olur diye düşünüyorum hiç olmazsa benim gibi sadece algılama sorununuz kalır.
Kesinlikle her yer crop dolu insan almayacağıda varsa mrcburiyetten alıyor başka birşey yok çünkü olanda güzel değil pek ama unutulur 1-2 seneye yine croplar
Ben genelde pazar mali alip giyme taraftariyim. Luks giyime karsi olmakla birlikte sermaye sahiplerini herkesin emege somuru halinde gormezden gelmesini arzu ediyorum.
Ince belli narin kizlara yakisir ama sisko ya kat kat belinde yag olan kolu bodur olan kizlari gorunce bende tiksiniyorum bi de bu sicakta daracik crop giyip geziyolar🤢
@trexyt Kadın da seni etkilemek için giyiyordu zaten.😑 Sayın @soran trendyolmilla özellikle , aşırı sıçıyorlar bu konuda. eskiden böyle değildi. İçiniz rahat olsun henuz göbeği kapalı olan şeyler yasaklanmış değil.
Kadını niye etkilemek için giysin ya. En başta kendi egosunu tatmin etmek için giyiyordur. Gerçi sonunda dediğimiz aynı yere çıkıyor. Göbekli kadın göbeği düz kadına iltifat eder ve göbeği düz olan kadın egosunu tatmin eder😂
Ben memleketimde crop giyen birini gördüm burda da varsa artık diyecek birşey yok çünkü bizimkiler çok hassas bilmiyorum kültürlerinde yok ama birini görmem şaşırttı 😂 salaş en iyisi salaş spor tutuyorum