- Moda & Stil konusunda 810 cevap paylaştı.
11 ayCrop var crop var. Nasıl tarzda olduğuna ve kombinleme şekline göre değişir. Böyle aşırı dekolteli ya da bralet gibi sütyen gibi olursa ve altına da açık bir şey giyerse edepsiz görünüm olur. Ama dekoltesiz düzgün bir crop olup, altına da yüksek bel, uzun etek pantolon vs giyerse edepsiz olmaz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı.
11 ayKişi hayatına almak istediğine özel olması gereken taraflarını genelin görebileceği şekilde yaşamayı seçtiyse ben lafım o noktada biter.
Sonrada kalıp insanların sadık erkek bir yana adam yok diyebiliyor olması bana çok gülünç geliyor.
Bir şeyi herkesin yapıyor veya yapabiliyor olması o yapılan şeyi meşru hale getirmez.
Günümüzde çoğu insan birbirini bir şekilde aldatıyor , bu meşru bir şey diyebiliyor muyuz? Veya bunu herkes yapıyor benimde yapmam da sakınca yok diyebiliyor muyuz?
Değişim saçmalığı adı altında insanoğlu benliğinden gün geçtikçe uzaklaşmaya devam ediyor , buna da özgür kılıfı içine sokarak kendini haklı saymaya çalışıyor.
Kendi değerini kendi eliyle yok ediyor farkında bile değil.
Bu durumla bir çok defa karşı karşıya kaldım.
Sayısını unuttum.
Söylediğim tek bir şey var.
Ben kendimi senin yanında özel hissetmiyorum.
Çünkü sen bana özel hissettirecek şekilde ne konuşuyorsun , nede davranıyorsun.
Sadakat istiyorsak bunu sadece söylemek yetmez, bunu her şekilde fiile dökmesi gerekir kişilerin.32 Yorumla- 11 ay
Resmi ve ismi bile kendine ait olan birini ciddiye alıp bu yanıta cevap vereceğimi mi düşünüyorsunuz.
İnsanoğlu gerçekten her geçen gün komikliğine bir komiklik daha eklemeye devam ediyor.
11 ayYok canım neden öyle bir şey olsun. İnsanlar mayo bikini giyiyor denizde bir şey olmuyor da. Orası sahil kenarı diyeceksin ama alakası yok. Ha öyle gibisin ha böyle ne fark eder ki. Hiçbir zaman edepsizlik değil ne var bunda. Cahil insanların abartması. Kapanıp da perde arkasından neler yapanlar var. Onlara baksınlar.
20 Yorumla
11 ayBöyle şeyleri ev içinde giymek daha konforlu oluyo ben üzerimde göz sevmem, dışarıda ters biriyimdir baya kavgaya müsait bi yapım var. Dikkatli giyinse de kadınlar duruşuyla dikkat çekmeyi başarır bu devirde. Mümkün olduğunca hayalet mod aktif bende. Değişen ülkemizden tırsıyom çünkü.
60 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle hayır! Crop giymek kişinin kendi tercihidir ve bunun edepsizlikle hiçbir ilgisi yok. Moda, kendini ifade etme sanatıdır ve herkesin bunu yapma şekli farklıdır. Kendi tarzını yansıttığın, içinde rahat ve mutlu olduğun her kıyafet en iyi tercihtir. Bu güzellik senin özgüvenin zaten, o yüzden başkalarının ne dediği değil, senin nasıl hissettiğin önemli. 🌟 Unutma, stil bir duruştur ve sen bu görünümle ışıldıyorsun! 💖
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,8b cevap paylaştı.
u 11 ayHayır ne alakası var
30 Yorumla Açıkçası fotoğraftaki gibiyse erkeklerin dışarıya boxerla çıkması gibi bir durum.
144 Yorumla- 11 ay
+1
- 11 ay
meme cinsel organ degil😂
- 11 ay
@x91829291992 katılıyorum
11 ayEdep kıyafette olmaz!
namus bacak arasında olmaz!
diye diye gelinen son nokta da edep bile ben bu konuya katılmam diyordu.
Tamam arkadaş, özgürlüğü kısıtlamayalım insanları kıyafetlerine göre yargılamayalım derken eski çağa doğru gidiyoruz
3 yaprak,2 mızrak dön kıçını yallah diyeceğiz az kaldı.
Bu görsel paylaşım düpe düz nedir dilim varmıyor artık.
30 Yorumlakimse birbirinin işine karışmasa her şey çok güzel olacak da aslında. d
hayır bence değil
bir şeyleri şekillendiren de toplumun zihniyeti olduğu için şu soruyu bile sorduruyor sana
Toplumun zihniyeti ne yöne eğiliyorsa o doğru diyemem
Cropu edepsiz yapan Crop olması mı yoksa Edepsiz olduğundan mı Toplum böyle söylüyor
ya da Toplum Böyle söylediği için mi edepsiz oldu
%52 nin yaşadığını bu toplumda zihniylerine *** çekiyorum ve iyi günler diyorum
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı.
11 ayGiyim özgürlüğü, tam anlamıyla mevcut olmayan bir özgürlük olarak değerlendirilir; aykırı giyinenlere genellikle garip bakılır ama o zaman nasıl ayıracağız biz bunu?
Tesettürlü giyim için bakış açısı ne ise crop vs tür giyimlere de aynı bakış açısını göstermemiz gerekiyor, ha göstermedin mi?
yok öyle iki türlü davranamazsın
20 Yorumla Edepsizlik karakterle alakalıdır. Kapalı giyip edepsiz olunabilir. Ama benim fikrim nasıl ki herkese yatak odamızı acmıyorsak tanımadık kişilere bedenimiz de yatak odası kadar özel hatta daha özel. Düşünsene tanımadığın bir yabancı bedenin en nadide yerlerini görüp göz dikiyor yani aslında edepsizlşkten ziyade rahatsız edici
10 YorumlaDeğil tabi ki, ama İzmir ya da İstanbul gibi büyük şehirlerin modern bölgelerinde değilsen kendi başı ya da varsa erkek arkadaşının ya da seninle yolda yürüyen normal bir arkadaşının başını derde sokabilirsin.
maalesef Türkiye şehirlerin gelişmiş bir kaç bölgesinin dışında ortadoğu kafasında...10 YorumlaŞu edepsizlik bu edepsizlik diyen insanlarindan içi ksmr oluyor onu napicaz acaba bir şey yaparken bu tarz kişilere sormuyoruz ve asla edepsizlikte değil bu lafları diyenlerin cocuklari yapsa sesleri solukları da çıkmaz ayrıca yani insanların düşüncesi hiç umurumda değil insan bir durumu işine geldiği gibi anlamak istiyor ve iki yüzlüler sonuçta çok takmamak lazım
10 YorumlaYok tabii ki de edepsizlik değil ama çok firikik vermemek lazım yani meme olur göğüs olur Bir de şey giyenler var tayt üstü kraptop ama taytta düşük bel yani şöyle bir şey bazı taytlar var arası belli oluyor kısa hemen fotoğraf atamıyorum neden
Bu arada bir sorum var karşı tarafın cevab ona fotoğraf atamıyorum neden aşağıda köşede birey kamera var ama fotoğraf atamıyorum cevabı neden10 YorumlaModa & Stil konusunda 547 cevap paylaştı. Hayır. Güzel ve rahat. Ama bizim toplum biraz karışık, bazı özel yerlerde dikkat etmek lazım. Onun dışında, bildiğin kişilerin yanında ve bildiğin ortamlarda giyebilirsin.
20 Yorumlaedebi edepsizlerden ogrenme, dekolte bende sevmem ama bu tamamen karsi tarafin kirli zihniyle alakali bir sey, isteyen istedigini giyer kudurmus kopekleri dinlersek isimiz var
30 Yorumla
10 ayGörseldeki cropta, Dekolte croptan daha cesur mesela.
Bu crop normal laf gelmez kordon deliği de gözükmüyor üstelik.
Neredeyse 1 karış beli açık dalak böbrek meydanda gezerseniz işte orada dikkat çeker had sınır aşılır.10 Yorumla
11 ayHayır degil, neden edepsizlik olsun? Erkekler sakal bırakıp midemizi bulandırdıgı halde biz edepsiz diyor muyuz hayır demiyoruz ya da maç izlemeye tribüne giderken şort giydiginde edepsiz demiyorsak buda edepsizlik degil
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 510 cevap paylaştı.
11 ayDeğil ama yerinde giyinmek lazım. Yks sınavına giden kız gibi olmaz yani
64 Yorumla- 11 ay
onunki sütyendi
- 11 ay
Bazıları bunu savunuyor biliyon mu
- 11 ay
Daha az önce bı soruda fazla açıklık eksiktir dedim bı kadın atlamış sen kiskaniyorsun milleti demis
- 11 ay
@Pınar25252525 aslında bu kadınların özenti algısından geçiyor. Karşıdakinin hakkında ne düşünmesini istediğine bağlı.
Crop giymek, özgüven adı altında, edepsizlik, teşhşcilk artık adını daha ne koyarsan. Amaç dikkat çekmeyse, yüz güzelliği yeterli olmalı. Bakana da bir ön elemeden sonra sapık deniyor sonra.
20 YorumlaModa & Stil konusunda 790 cevap paylaştı. belden 2-3 parmak açık giyersin tamam da bikini üstüylede crop diye sokakta gezilmez
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayiç çamaşırı minvalinde giyinmenin kendini bedenî olarak pazarlamak olduğuna inanıyorum ve hiçbir kadın bedenini pazarlayacak kadar objeleşmemeli. tüm insanlar varoluşlarıyla zaten değerli olmalı. değer görmek için eşyalaşmamalı.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEdepsizlik demek şöyle doğru olur bana göre
Bence çok açık ve anlamsız bi kıyafet ayrı ama kalkipta bunu js yerinde giymek veya uygunsuz olan her yer için geçerli aslında giymek evet edepsizlik
Kimse kusura bakmasın
Özgürlük bu değil30 Yorumla
11 ayEdep görecelidir, herkes istediğini giyebilmeli. Giydiğinde rahat değilsen giymemeni öneririm, özellikle taciz, tecavüz ve katletme olaylarının tavan yaptığı bir ülkede.
10 Yorumla
11 ayCrobuna bağlı bence edepsizlik değil de bazıları iç çamaşır görevi görüyor hepimiz bunun farkındayız ama özgürlükçü kafada olduğumuz için bazılarımız hayır diyerek inkar ediyor
10 YorumlaGenellikle ibadethanelerin içinde edepsizlik sayılır malum dini mekân'da Tanrıya karşı erdemsizlik o yüzden.
Gerçi bunu herkes biliyor dinsel açıdan sakıncalı olduğunu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDeğil ama çok dekolte sırt göbek açmak da doğru değil insanların nefsine ağır gelebilir zaten haram da kadın kadına bile göbekle diz kapağı kapalı olması gerekiyor
40 YorumlaCrop giymek erkeklerin özgürüm o zaman boxer ile de dışarı çıkarım veya sadece şort üstü yarı çıplak giyerim kime ne demesi gibi.
20 Yorumla
11 ayHayır crop giymek giyim tarzını tamamlıyor ve oldukça rahat. İnce bel ve uygun kombinle giyindiğinde oldukça şık.
20 YorumlaModa & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Hayır , görseldeki tarz birşeyle rahat edemezdim dikkat çekiyor.
31 Yorumla- 11 ay
👍🌸
Gizli Üye(36-45)11 ayBana geri kafalı diyebilirsiniz ama bence edepsizlikten başka bir şey değil adam gibi adabında düzgün giyinmek varken niye vücudunu sergiliyorsunuz ki onun için yani benim için sıfır öyle kişiler
38 Yorumla- 11 ay
Sizin fikirlerinizi önemseyeceklerini sanmıyorum
Cevap sahibi11 ayHanımefendi önemsiz sesinle önemsemesinler onlara kalmış bir şey ama ben kadınımın Öyle açık saçık giyinmesini istemem onun tenini vücudunu göreceksen ben görürüm Başkası değil ona müsaade eden kişiler de benim gözümde deyustur Deyyus da sevgilisinin karısını kıskanmayan kişiye derler
- 11 ay
Zaten erkek dediğiniz sevgilisini kıskanır, bu gayet normaldir. Ama siz sırf bundan dolayı yargılıyormuşsunuz gibi hissettim. Neyse iyi geceler
Cevap sahibi11 ayHayır tek bununla alakalı değil ben Genel olarak dedim iyi geceler
- 11 ay
Genel olarak insanların edebi hakkında sırf kıyafetine bakarak yargıya varmanız pek doğru değil, tekrar iyi geceler
Cevap sahibi11 aySiz beni yine yanlış anladınız
- 11 ay
Tamam yanlış anladığım için üzgünüm, ama size de hak veriyorum. Normal bir erkek kıskanç olmalı. Sadece yargıladığınızı düşündüm
Cevap sahibi11 ayEdebin adabını bilen kişi zaten adabında gelir Ben kimseye kıyafetine yargılamam
Gizli Üye(25-29)7 ayEğer göbek ve dekolte gözüküyorsa edepsizlik olur çünkü eskiden var mıydı böyle şeyler yoktu şimdi çıktı ve örnek bir kıyafet tarzı kesinlikle değil, Batı'nın modası Türkiye'de de moda oldu ama bu moda falan değil
10 Yorumla
11 ayYanii edepli birinin tercih etmeyeceği giyim diyelim birde öyle güzel giyimler özel kimseye olmalı zannımca ❣️
10 Yorumla
11 ayNormalde değil de bu büstiyer diye biliyorum. Büstiyer sütyen gibi. O yüzden teşhirci gibi geliyor giyenler.
10 YorumlaÇorap diye okudum. O kadar uzağım konuya :) Bazıları öyle bir giyiyor ki, evde giymeye utanır insan. Öyleleri edepsizce olabilir.
10 Yorumla
11 ayEdepsizlik diyemem ama son derece saçma. Sütyenle dışarı çıkmayı da normalleştirmesinler yani!!!
10 YorumlaAhlaksızlığı taçlandıran bir don iki çorap mıdır? Sorun üzerine giyilende değil de soyulan ahlakta, ideğil midir?
10 Yorumla
11 aygiy giy sonra taciz edildim fotom çekildi diye dörtdön ben sizin kadar batıya özenip türkiyeye uyduramayan başka bi varlık görmedim ya
10 YorumlaSırf böyle giydi diye edepsiz diye düşünmek söylemek yakışı kalmaz ancak olumlu bakmıyorum lakin saygı duyuyorum
10 Yorumla
11 ayEdep göreceli kavramdır. Bana göre çıplaklık varoşluktur.
20 Yorumlaavrupa, abd, çin vb ülkeler nelerle uğraşırken, bir de bizim uğraştıklarımıza bak. üzücü...
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 831 cevap paylaştı.
11 ayBuna edepsizlik diyenler gidip evde prn izliyo
20 Yorumla
11 ayEvde bile ailenin yaninda giyilmeyecek şeyi sokakta giyiyorlar hic hoş değil
20 Yorumla
11 ayBence değil, herkesin kendi kararı sonuçta ya...
10 YorumlaHayır edepsizlik değil. Dünyayı gezin Dünya bizim mahalleden ibaret değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEskiden gecelikle, her yeri kapalı olduğu halde kapıyı aralayarak bakan ablalarımızın kızları bu halde üzüldüğüm tek konu bu şunları savunan insanlar insanlığından utanmalı bence
10 Yorumla
11 aycorp tam olarak ne oluyor çorabın kısaltımış halimi
10 Yorumla
11 ayHayır ama karın bölgesi güzelse seksi oluyor.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 aySüdyeni çöp gibi göstermek evet. Ama crop ceket yakışıyor
10 Yorumla Sevmiyorum edepsizlik mi 🤷♂️ düşünmedim fazla üzerine ama resimdeki bence öyle
10 YorumlaEvet ama beni ilgilendirmez kimsenin igiyimi ya da her neyse
10 Yorumla
11 ayBu teşhircilik. Biraz daha kapalı olsa daha alımlı gösterirdi
10 Yorumla
11 ayHayır değil. Yerinde ve uygun kombinle harika görünürsünüz.
10 YorumlaBöbrek sağlığına ve kadin üreme sistemine kötü etkisi var.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayModa uğruna Her sene kadınları bir tık daha nasıl çıplaklaştırırız derdindeler 😎
10 Yorumla Çoğu sözüm ona iddialı olmak için ve inat için giymiyorsa ben bişey bilmiyorum.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 522 cevap paylaştı. Artık normalleşti ilk çıktığında anormal bir durumdu her şey normalleşir oldu.
10 Yorumla
11 ayEdepsizlik. Erkekler boxerla dışarıya çıksa ihbar edersiniz anasını satayım.
12 Yorumla- 11 ay
Boxer ile crop aynı şey mi
- 11 ay
Aynı şey. Biri alt biri üst diye fark etmiyor mu zannediyorsun ikisine de karşıyım
11 ayKim diyor sen giymene bak yoksa cesaret mi yok
13 Yorumla- 11 ay
Evet cesaretleri yok tecavüz taciz olayları öldürülen kızlar var niye giyinsinler
- 11 ay
@xsamonar anca anana sokarsın Abaza mahluk
- 11 ay
Yüzünde ben çıkmış Allah cezanı vermiş hala sapıklık yapıyorsun akıllanmamışsın o organın kopsunda gör gününü
hayır çok beğeniyorum gerçekten ama çok açıksa kıskanırım :)
10 Yorumla
11 ayYooo, fizik müsade ediyorsa, zevkiniz de bundan yanaysa neden edepsizlik olsun.
12 Yorumla- 11 ay
kimsenin kimseye karışma lüksü yok fakat meme ucuna kadar her yeri meydanda ise yine kimse bir şey diyemez.
Soruyorum bir kişi ortak bir mekanda ne kadar açık giyinme hakkına sahipse karşısındaki kişide görmeme hakkına sahip değil mi? Bunu ortak alanlar için sordum.
Yaşından dolayı olgun bir şekilde cevap vereceğini düşünerek sadece sana yorum yazarak sordum. Şimdiden teşekkürler. - 11 ay
@festinalente8
11 ayDiykat bu bir sorudur hdjdjdj edep bir şeyi giymekten ziyade kişinin içinde olan bir şeydir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKilolulara yakışmıyor fit olanlar giyinsin yakışanda çok da güzel yüksek bel etek ve pantolonlarla
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 945 cevap paylaştı.
11 ayNeden edepsizlik olsun ki? Bana göre gayet normal bir giyim tarzı.
10 Yorumla
11 ayNe alaka ya, isteyen istediğini giyer. Kimseyi alakadar etmez kimin ne giydiği, laf söyleyen cahil yobaz kitle her bok hakkında yorum yapmayı kessin artık!
20 Yorumla- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat