Erkek ince bacaklı mı olmalı yoksa biraz kalın bacaklı mı? Kalın bacaktan ziyade öyle çokta kalın değil normal yani erkeğin bacakları biraz etli olmalı mı? Ayrıca ince olup kalça kısmı düz olan mı yoksa kalça hafif belli olacak mı pantolon da erkeğin?
İnce Bacak: ince bacaklı erkekince bacaklı erkekler Kalın Bacak: kalın bacaklı erkekkalın bacaklı erkekler
Erkek kalın bacaklı mı yoksa ince bacaklı mı olmalı? [RESİMLİ]?
İlk resim iyi hafif baldır olmalı ya çok ince yakıştıramıyorum erkek dediğin biraz iri olmalı iskelet gibi olmasın bacakları ikinci resimdeki gibi etraf da öyleleriyle dolu tabi bacak hafif kalın olunca üst kısmı da biraz geniş olmalı onunla orantılı olarak
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnce bacaklı diyorum bu resimler için çünkü o kalın bacakta attığın fotoğraflardaki erkekler iğrenç giyinmiş
ben bir erkek olarak kalın bacaklıyım fakat kalınlığım etten değil kemiklerimden ve bence gelişmiş vkemikleri olan bir erkek her zaman daha güclü gözükür
ince bacak ama bunu resinlerdeki kadar ortaya çıkartmasın her zaman bol pantolan giysin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Orta kalınlıkta olmalı bacakları :D kalcası tabiki düz olan ne o öyle kız gibi kalça mı olur :D
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yani bazı erkeğin kalçaları pantolon giydiği zaman dümdüz olur sanki orada hiçbir şey yokmuş gibi. Ama bazılarınki de hafif çıkıntılı olur yani orada bir popo olduğu bellidir. Ben 30 beden pantolon giyiyorum bu biraz dar ama kalça hafif çıkıntı yani popo hatları belli oluyor D
Benim bacaklar ince ama toto biraz yuvarlak dışa doğru. Toto hatlarını belli etmeyen bir pantolon giysem bile bu sefer pantolon çuval gibi oluyor bana. Belim ise çok ince bacak baldırlarına 30 beden pantolon gidiyor ama belden 27 tam oluyor bana. Ben böyle saçma bir vücut görmedim arkadaş :)
En İyi Cevaplar