Güncellemeler
+1 yıl
ben erkeğim cidden böyle aranızda bu tür özel seyleri konusuyor msuusnuz merak etmiştim konusuyor mussunuz. Hepinizden özür dilerim Sürçü Lisan eyledik affola. Allah affetsin beni. Sizin böyle yalanla trollemek istmeezdim ama merak etmiştim Allah'tan daha fazla ileriye götürmedim. Lütfen hakkınızı helal ediniz biliyorum çok yanlış bir şey yaptım ama bunu da öğrenmiş oldum. Allah hepimizi affetsin ne olur hakkınızı helal ediniz yoksa içine oturur
Güncellemeler
+1 yıl
Hakkınızı tekrar helal etmenizi istiyorum. Allah'a emanet olunuz hayırlı günler 🙋♂️ hesabı siliyorum ben.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İkisi beraber ölümcüldür
Neden biriyle yetinelim ki...
Bilmiyorum teyze henüz öyle bir ilişkin olmadı zamanla olur o da belki😏.
Detaydaki soruların cevabı olacak mı yoksa ısrar etmeyeyim mi?
Ya da boşverin ısrar etmiyorum. Siz bilirsiniz.
Eh olunca bakarsın artık çouğum
bu detayları bilince ne olacak ki :) ısrar etme kuzu
Abla ayıp ediyorsan ben kuzu isen sende 🐑 olmaz mısın? E olursun
ben erkeğim cidden böyle aranızda bu tür özel seyleri konusuyor msuusnuz merak etmiştim konusuyor mussunuz. Hepinizden özür dilerim Sürçü Lisan eyledik affola. Allah affetsin beni. Sizin böyle yalanla trollemek istmeezdim ama merak etmiştim Allah'tan daha fazla ileriye götürmedim. Lütfen hakkınızı helal ediniz biliyorum çok yanlış bir şey yaptım ama bunu da öğrenmiş oldum. Allah hepimizi affetsin ne olur hakkınızı helal ediniz yoksa içine oturur
Jartiyer
Hangi zamanlarda/durumlarda kullanılmalıdır
Azdırmak için giyeriz bizler zaman veya durumu yok bu işin 😂
Hmm azdırmak için jartiyer yeter mi yoksa tanga da fena değil mi?
Tanga da iyi ama jartiyer daha etkili
hmmm
Tanga giyiyorum
Detaydaki soruların cevabı olmayacak anlaşılan siz bilirsiniz teklif var ısrar yok.
Aynn
Anlamıştım, ondan detaya girmedim😉
Eyvallah ağam hakkını helal et bari
Tamam hadi affettim^^
Sağol