Moda & Stil Sizce tanga mı slip mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Tahtta iç çamaşır gozukmemesi için ne yapıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Taytta iç çamaşır gozukmemesi için ne yapıyorsunuz? Sizce tanga mı slip mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Erotltp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Göxükse nolcak Gözükmüyordur benim bakmadım gözüküyor mu diye ince tayt giyme sende 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu sıcakta mecbur ince giyiyoruz Yorumla Erotltp +1 yıl Dikişsiz kilotlar var çok ince Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tanga giyiyorum taytn altına ince olduğu iicn belli oluyor ama ustume kalçami kapatacak tunik tarzı giyiyorum sorun olmuyor 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklıymis bende deniyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen ozman beli olmuyor pek dikkat cekmiyosn Yorumla Soran +1 yıl Aynn aslında birsey giymesende farketmez tunik giyiyorsun o kapatır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kalçası kapatıyor dikkat çekmiyor öbür türlü yiyecek gibi bakiyolar Yorumla Soran +1 yıl Aynm hele büyük ve güzelse sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Bazi kişilerin hoşuna gidiyo bakilmasi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen dudaklari büyükse çok belli olur bakilmasndan hoşlanan var aynen Yorumla Soran +1 yıl Aynn benim çok büyük değil ama belli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm anladm dedigm gibi yap siknti yaşamazsın Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederm iyi akşamlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dışarı çıkmadan önce kendime çok kez aynada bakıyorum. Zaten çok belli olmuyor. Hoş belli olmasa bile bakıyorlar zaten. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynn haklısın bende bakıyorum çok belli olmasada belli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani? Son cümle için dedim. Takip isteği atan sen misin? Yorumla Soran +1 yıl Evettt benim Cok belli olmasada belli oluyor yinede dedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dikişsiz giyiyorum ama gözükmesini sevdiğim için problem olmuyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İlginçmiş Yorumla Soran +1 yıl Dudakların gözükmesi problem olmuyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçbir şey olmuyor canım Yorumla Soran +1 yıl Anladim teşekkür ederim Yorumla
Aslımme Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Tanga giymektense hiç giymemek bence hiç rahat değil ya insanlar nasıl günlük olarak kullanılır anlayamıyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynn siz ne kullanıyorsunuz Yorumla Aslımme +1 yıl Ne gıysektte her türlü görünüyor yani dar ve ince bir kumaş sonuçta bence normal bir iç çamaşırı giy Yorumla Soran +1 yıl Belli olsun yapacak birseu yok diyorsun Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı. Tanga 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorumunuz için teşekkür ederim Yorumla beachgirl07 +1 yıl Rica ederim😊 Yorumla
Petitx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Slip 2 19 Yorumla Soran +1 yıl Taytta belli oluyor ama Yorumla Petitx +1 yıl Tayt hic giyme ozaman ince pantolonlar var Yorumla Petitx +1 yıl Bende tayt giyemiyorum arkam degilde onum belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Seninde benim gibi sis birsey galiba Yorumla Petitx +1 yıl Aynen ben zayifim ama o sis Yorumla Soran +1 yıl Uzun birsey giyiyorum tayt giysem de Yorumla Soran +1 yıl Ayni ben gibisin bende çok zayıf minnacık birseyim Yorumla Petitx +1 yıl Aynen cizgisi felan belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Aynn özelden konuşalım mı Yorumla Petitx +1 yıl Erkek olmadigini nerden bilcem Yorumla Soran +1 yıl Erkek olsam neden böyle birsey soruyum ki inanmıyorsan ses atabilirim Yorumla Petitx +1 yıl Tamam sorunu begendim adim p ile basliyor ordan bul yaz Yorumla Soran +1 yıl Yorumunu beğendim sen ekle beni Yorumla Petitx +1 yıl Soran gorusunu sevdi diyor gizli oldugundan. Adin cikmiyor Yorumla Soran +1 yıl Sen görüşünü gizliden çıkart takip isteği atayım geri kapat Yorumla Petitx +1 yıl Tamam Yorumla Petitx +1 yıl Cikardim Yorumla Soran +1 yıl İstek attım Yorumla Petitx +1 yıl At mesaj Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Lazer kesim alacaksın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Anladım tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl Ama öyle giysekte belli oluyor tayt ince belli oluyor yani ister istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar da olsun Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çamaşır giymiyorum ince giyince 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Üzerine uzun birsey mi giyiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır crop giyiyorum Yorumla Soran +1 yıl Dudaklar belli oluyordur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim olmuyor dümdüz çünkü orası Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle yapsam çok belli olur hersey ortaya çıkar shshsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günlük ped koyuyorum onuda biliyorsun küçücük birşey Yorumla Soran +1 yıl Aynn biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Estetik yaptırmayı düşünüyorum oraya şiş dursun diye görüştüm bir doktorla Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl Benim sis duruyor tayt giyince belli oluyor daha yaşımda genç Yorumla Soran +1 yıl Özelden konuşalım istersen bunları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel işte yaa off çok isterdim öyle olmasını benim yapışmış gibi dümdüz Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel belli olmaz iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenince eşim beğenmez diye çekiniyorum Yorumla Soran +1 yıl Özelden konuşalım mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kompleks yaparım şimdi seninki çok güzelmiş çünkü Yorumla Soran +1 yıl Beğenir neden beğenmesin saçmalama lütfen Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama gözükme derdi var tayt giyince belli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla psikolojim bozuluyor arkadaşım ile denize gitmiştik çok şiş onunda bayıldım görünce. cidden görüştüm doktorla kararını ver yaparım dedi Yorumla Soran +1 yıl Ozelden konuşalım mı birsey onercem sana çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sen olmaz uyuyamıyorum düşünmekten sonra çok kafama takıyorum Yorumla Soran +1 yıl Takma bu kadar Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Göxükse nolcak
Gözükmüyordur benim bakmadım gözüküyor mu diye ince tayt giyme sende
Bu sıcakta mecbur ince giyiyoruz
Dikişsiz kilotlar var çok ince
Teşekkür ederim
Tanga giyiyorum taytn altına ince olduğu iicn belli oluyor ama ustume kalçami kapatacak tunik tarzı giyiyorum sorun olmuyor
Mantıklıymis bende deniyim
Aynen ozman beli olmuyor pek dikkat cekmiyosn
Aynn aslında birsey giymesende farketmez tunik giyiyorsun o kapatır
Aynen kalçası kapatıyor dikkat çekmiyor öbür türlü yiyecek gibi bakiyolar
Aynm hele büyük ve güzelse sjsjsj
Bazi kişilerin hoşuna gidiyo bakilmasi
Aynen dudaklari büyükse çok belli olur bakilmasndan hoşlanan var aynen
Aynn benim çok büyük değil ama belli oluyor
Hm anladm dedigm gibi yap siknti yaşamazsın
Anladım teşekkür ederim
Rica ederm iyi akşamlar
Dışarı çıkmadan önce kendime çok kez aynada bakıyorum. Zaten çok belli olmuyor. Hoş belli olmasa bile bakıyorlar zaten.
Aynn haklısın bende bakıyorum çok belli olmasada belli oluyor
Nasıl yani? Son cümle için dedim. Takip isteği atan sen misin?
Evettt benim
Cok belli olmasada belli oluyor yinede dedim
Dikişsiz giyiyorum ama gözükmesini sevdiğim için problem olmuyor
İlginçmiş
Dudakların gözükmesi problem olmuyor mu
Hiçbir şey olmuyor canım
Anladim teşekkür ederim
Tanga giymektense hiç giymemek bence hiç rahat değil ya insanlar nasıl günlük olarak kullanılır anlayamıyorum
Aynn siz ne kullanıyorsunuz
Ne gıysektte her türlü görünüyor yani dar ve ince bir kumaş sonuçta bence normal bir iç çamaşırı giy
Belli olsun yapacak birseu yok diyorsun
Tanga
Yorumunuz için teşekkür ederim
Rica ederim😊
Slip
Taytta belli oluyor ama
Tayt hic giyme ozaman ince pantolonlar var
Bende tayt giyemiyorum arkam degilde onum belli oluyor
Seninde benim gibi sis birsey galiba
Aynen ben zayifim ama o sis
Uzun birsey giyiyorum tayt giysem de
Ayni ben gibisin bende çok zayıf minnacık birseyim
Aynen cizgisi felan belli oluyor
Aynn özelden konuşalım mı
Erkek olmadigini nerden bilcem
Erkek olsam neden böyle birsey soruyum ki inanmıyorsan ses atabilirim
Tamam sorunu begendim adim p ile basliyor ordan bul yaz
Yorumunu beğendim sen ekle beni
Soran gorusunu sevdi diyor gizli oldugundan. Adin cikmiyor
Sen görüşünü gizliden çıkart takip isteği atayım geri kapat
Tamam
Cikardim
İstek attım
At mesaj
Lazer kesim alacaksın
Anladım tesekkur ederim
Ama öyle giysekte belli oluyor tayt ince belli oluyor yani ister istemez
O kadar da olsun
Anladım teşekkür ederim
Çamaşır giymiyorum ince giyince
Üzerine uzun birsey mi giyiyorsun
Hayır crop giyiyorum
Dudaklar belli oluyordur
Benim olmuyor dümdüz çünkü orası
Ben öyle yapsam çok belli olur hersey ortaya çıkar shshsjs
Günlük ped koyuyorum onuda biliyorsun küçücük birşey
Aynn biliyorum
Estetik yaptırmayı düşünüyorum oraya şiş dursun diye görüştüm bir doktorla
Tesekkur ederim
Benim sis duruyor tayt giyince belli oluyor daha yaşımda genç
Özelden konuşalım istersen bunları
Ne güzel işte yaa off çok isterdim öyle olmasını benim yapışmış gibi dümdüz
Ne güzel belli olmaz iste
Evlenince eşim beğenmez diye çekiniyorum
Özelden konuşalım mı
Kompleks yaparım şimdi seninki çok güzelmiş çünkü
Beğenir neden beğenmesin saçmalama lütfen
Teşekkür ederim ama gözükme derdi var tayt giyince belli oluyor
Valla psikolojim bozuluyor arkadaşım ile denize gitmiştik çok şiş onunda bayıldım görünce. cidden görüştüm doktorla kararını ver yaparım dedi
Ozelden konuşalım mı birsey onercem sana çünkü
Yok sen olmaz uyuyamıyorum düşünmekten sonra çok kafama takıyorum
Takma bu kadar