Moda & Stil Sizce deri pantolon ve topuklu nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor File çorapla kombin düşündüm ama sonra vazgeçtim arkadaşlar Sizce deri pantolon ve topuklu nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Önemsiz1iii01 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Fiziğin güzel ama ben deri hiçbi sey sevmiyom deri ceket hariç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıyafetler güzel ama sigaradan (yanlış görmüyosam) son bi fırt çekip denize sallayacakmış gibi durmuş 🤣Sonuç olarak kıyafetler güzel bence. 2 0 Yorumla
Ertu_27 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Deri pantolon kalçaya süper yakışır fakat vicdansız kalçayı tam ortadan çekmen lazımdı yandan görüntü hiç olmamış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence hoş duruyor deri pantolon gerçek deri mi? Baya baya gerçek gibi güzel duruyor bence 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Hayır canım suni deri malesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek sandım ben. Topuklu da ayrı bi güzel bence. Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim, file çorap ile düşünmüştüm ama sonra istemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl File çoraba gerek yok gibi iyi ki de istememişsin bence. Ama bi kız yazmış "Duruşun sigaradan bi fırt çekip denize sallayacakmış gibi" diye. Çok doğru yazmış bi an cidden böyle yapmıştır diye kafamda kurdum ya dkdkfk Yorumla Soran +1 yıl Hahaha hayır tabi ki ya öyle Bisey yapmadım 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duruş harici kıyafetler güzel. Ama suni deri vücuda çok zararlı diye biliyorum. Yani natürel bi deri pantolon olsa iyiydi. En azından zararsız. Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle haklısın, ama söyke bi durum var hediyeydi canım ondan dolayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hediye haricinde giymemekte fayda var bence çünkü çok zararlı olduğunu duymuştum. Yani illa deri herhangi bir şey giyeceksen gerçek deri olsa iyidir. Yorumla Soran +1 yıl Gerçek deri eteğim var ona da bayılıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar az suni o kadar iyi. Kürk falan giyiyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Yok canım hiç giymedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü onların da sunisi zararlı yani bi ara giyecek olursan haberin olsun Yorumla Soran +1 yıl Tavsiyen aklımda, sen seviyorsun heralde kürk falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kürk sevmem de sen deri pantolon giydiğin için yazayım dedim. Çünkü ikisinin de sunisi var ya ondan. Yorumla Soran +1 yıl Anladım canım, böyle klasik giyim ya da deri seviyorum 🙈 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı. popona ben buradayım dedırtmıs :) 0 0 Yorumla
Ağustos15 Takip Et Xper 6 Yaş: 104 +1 yıl At gibi mübarek 0 1 Yorumla Ağustos15 +1 yıl Şimdi kim indirecek suçu ney bunun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fiziğin güzel ama ben deri hiçbi sey sevmiyom deri ceket hariç
Kıyafetler güzel ama sigaradan (yanlış görmüyosam) son bi fırt çekip denize sallayacakmış gibi durmuş 🤣
Sonuç olarak kıyafetler güzel bence.
Deri pantolon kalçaya süper yakışır fakat vicdansız kalçayı tam ortadan çekmen lazımdı yandan görüntü hiç olmamış.
Bence hoş duruyor deri pantolon gerçek deri mi? Baya baya gerçek gibi güzel duruyor bence
Hayır canım suni deri malesef
Gerçek sandım ben. Topuklu da ayrı bi güzel bence.
Çok teşekkür ederim, file çorap ile düşünmüştüm ama sonra istemedim
File çoraba gerek yok gibi iyi ki de istememişsin bence. Ama bi kız yazmış "Duruşun sigaradan bi fırt çekip denize sallayacakmış gibi" diye. Çok doğru yazmış bi an cidden böyle yapmıştır diye kafamda kurdum ya dkdkfk
Hahaha hayır tabi ki ya öyle Bisey yapmadım 😅
Duruş harici kıyafetler güzel. Ama suni deri vücuda çok zararlı diye biliyorum. Yani natürel bi deri pantolon olsa iyiydi. En azından zararsız.
Kesinlikle haklısın, ama söyke bi durum var hediyeydi canım ondan dolayı
Hediye haricinde giymemekte fayda var bence çünkü çok zararlı olduğunu duymuştum. Yani illa deri herhangi bir şey giyeceksen gerçek deri olsa iyidir.
Gerçek deri eteğim var ona da bayılıyorum
Ne kadar az suni o kadar iyi. Kürk falan giyiyor musun?
Yok canım hiç giymedim
Çünkü onların da sunisi zararlı yani bi ara giyecek olursan haberin olsun
Tavsiyen aklımda, sen seviyorsun heralde kürk falan
Kürk sevmem de sen deri pantolon giydiğin için yazayım dedim. Çünkü ikisinin de sunisi var ya ondan.
Anladım canım, böyle klasik giyim ya da deri seviyorum 🙈
popona ben buradayım dedırtmıs :)
File çorap olurmuş ya
Aşırı kezomsu aman aman.
Çok kötü duruyor bence.
Enfes yakismis
Kasar gibi
asiri Seksi
Tarz
Kons gibi olmuşn
Çok basit
Bu sen misin