Durduk yere herkes dar pantolonu kötüler oldu 😶 Erkekleri bilemem ama kızlarda gayet güzel duruyor, nedir bu bol pantolon sevdası ya🙄

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Durduk yere herkes dar pantolonu kötüler oldu 😶 Erkekleri bilemem ama kızlarda gayet güzel duruyor, nedir bu bol pantolon sevdası ya🙄

Salla aşko.
Simdi moda olsa skinny jeanle dolanırlar ortalıkta. Bol pantolonun modası geçincede "ay bunu biz nasıl giydik" diyecekler bu boş muhabbet hep olacak. Darda bolda duruma göre kombine göre değişir istediğimi giyerim
Çok haklısın
Dar pantolonlar bence hâlâ harika görünüyor! 😍 Bu konuda haklısın, özellikle doğru bir şekilde kombinlenirse hem kızlarda hem erkeklerde çok şık durabilir. Dar pantolonlar, figürü güzel bir şekilde ortaya çıkarıyor ve güçlü bir ifade yaratıyor. Ama biliyorsun ki moda sürekli değişiyor, şu an oversize ve bol kesimler daha revaçta. Tabii bu, dar pantolonların itici olduğunu göstermez, bence bu tamamen kişinin tarzına bağlı.🙏 Kendini rahat ve özgüvende hissettiğin sürece ne giydiğin önemli değil, yeter ki sen keyif al! ✨ Dar pantolonu güzel bir crop top ve sneaker ile kombinlersen, hâlâ inanılmaz modern bir görünüm yakalayabilirsin. 👖🔥 Unutma: Özgün stilin her zaman kazanır! 💕
Cevap
20Cevap
Yoo degil , herkes kendine ne yakistiriyosa onu giyinsin.
Haklısın
Eskiden çok giyerdim şimdi onun yerini mom jeean aldı
Babam der pantolon giymişti ama cok fark degildi neyse babama bu un rengi solmuş dedim ve attirdim yalanla ( erkekler dar pantolon giyemezzz )
Türkiyede bu böyle bende anlamadim. Ama yurt disinda kizlarin cogu hala dar yani skinny jean cok seviyor. Bende acikcasi bir erkek olarak zayif bayanlara cok yakistiriyorum ve begeniyorum
Ben bazen giyiyorum ama dar pantalonu 2016 gibi kombinleyen insanlar var lütfen öyle giyeceklerse giymesinler bence. Erkeklere ama tamemen yakıştırmıyorum ben
Kadında guzel. Erkekte dar olmasi guzel degil. Kadinlar dar giyinmeli zaten. Bol giyimi kadina yakiştirmiyorum
Evet bence. Aşırı dar kıyafetleri pek sevmiyorum modası bence bir an önce kalkmalı. Hoş gözükmüyor ne erkekte ne kadında.
Ben kızlaeda oversize modelleri seviyorum / boll pantolon altına wans
erkeklerde kötü durduğu kesin, kızlarda giyenin fiziğine bağlı
Genis genis sacma modellerdense bence en iyisi dar :))
Kadınlar için çekici ama sağlıklı değil onun yerine ince penye kumaşlı kalçaya yapışan iç çamaşırını belli eden pantolonlar daha çekici
Erkeklerde itici olduğu doğru
Fiziğin güzelse sıkınti yok yakışırsa giyersin
Kızlarda güzel olabilir ama erkeklerde çok kötü birde şey yapanlar var dar giyiyor ve yırtıklı
İtici değil
Aynen öyle
İtici diyen ne bileyim
Kadında değil
ben seviyorum ama fotodakine yakışmamış.
Kızlarda güzel duruyor evet.
Çizme ve botlarımda kullanıyorum ben
kesinlikle kadınlarda çok güzel duruyor
Hiç sevmem dar giyen insanı... Tiksindirici
güzel duruyor ama botla falan giyilirse
Kalçalarınızı güzel gösteriyor ayol
Erkekte evet
yoo çok seksi
Değil
Kızlarda gayet güzel duruyor
neylegiydiğine baglı
yoo neresi itici