Şunu şuraya koymayı unutmuşum da👉👈 Rahatsızlık için üsür dilirim👉👈
Küpe sadece kızlara has bir takı mıdır?
Şunu şuraya koymayı unutmuşum da👉👈 Rahatsızlık için üsür dilirim👉👈
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Yakışmıyor ya vallahi k. b ama takan görünce biraz şüphe etmiyorum değil 😂 bırakın bazı şeyler de kadınlara özel kalsın alta yazmışlar sultanlar padişahlar takmış diye eee simdikiler sultan mi padişah mi ya😂 neyse küpe takmayan ve yakıştırmayan erkek candır net yani 😂
Ee şimdikiler sultan mı padişah mı😄 Cümleye bittim😅
😂😂😂🌼
Merhaba,
Allah yarattığı her kula belli özellikler vermiştir örnek veriyorum kadınların yaptığı şeyler erkeklere yakışmaz erkeklerin yaptığı kadınlara yakışmaz bunu iş ve meslek olarak söylemiyorum Çünkü yaratılış itibariyle farklı yaratılmıştır örnek veriyorum erkeğin çalıştığı ağır işlerde kadın çalışamaz madende çalışmak ağırlık kaldırmak Çünkü fiziki olarak erkek ona uygun yaratılmıştır kadın da aynı şekilde yaptığı bir işler vardır ve erkek de onu yapamaz işte giyim kıyafet de bu şekildedir, küpe kadına özel bir takı türüdür kolye kadına özel bir ta kötüdür bunu erkek takınca Ben açıkçası yakıştırmıyorum
Küpeyi sınıflandıranlar genelde muhafazakar kişiler olurlar. Fakat kendi taptıkları osmanlı kültürüne baktığımız zaman dönemin padişahlarının da çokça tercih ettiği bir takı olduğu görülüyor. Ben sadece padişahlar yapıyor diye yapılmasını değil insanların istediklerini yapmasını savunuyorum. Rahat olun.
Hangi padişahlarmış?
@Deviation_ Zahmet olmazsa Google denen sistemi ve tarih kitaplarını karıştır. Belki öğrenirsin
Ahah bunu bir tarihçiye söylemen garip oldu 😂
@Deviation_ Belli belli, maşallah. Tarih akıyor senden.
İngiltere de tarih okudum dostum, şimdiyse uluslararası ilişkiler okuyorum.
Ayşe sultana sorarsan erkekler küpe takmaz. Bazı erkeklere çok yakışıyor ama yine de feminen bir şey olarak görüyorum nedense bilmiyorum. Takmamaları taraftarıyım yani mesela sevgilim olsa takmasın.
Cevap
101Cevap
Aynne. Erkeklerin kızlarda olan şeylere özenmesi hoş degil. Kendilerini karizma göstermek yerine güzel göstermiş oluyorlar. Küpe veya saç uzatıp baglamak yerine piercing veya boyun kısmına dövme olabilir.
Piercing ve dövme miiiğğğ🤢
Dostum benim arkadaşlarımda gerçekten küpe yakışan tipler var. Eğer bir erkeğe yakışıyorsa saçınıda uzatabilir küpede takabilir..
@Sahildeki_Sigaraa erkeklerin saç uzatması baglaması idare eder ama küpe takmalarına olumlu bakmiyom. Erkeklerin bu tarz şeyleri kullanmasını sevmeme min nedeni kızlara ait şeyler oldugu için. Hem uzun saç veya küpe olmadan da yakışıklı olunur. İyi bir kıyafetler olsun yeter.
@KimimBenBurasiBeresi severmisin piercingle dövmeyi
Hayır sevmem çok itici geliyor bana ama tabii yakışanlar var😄
Evet. Erkeklerin küpe takması caiz değil. Çünkü kadınlaşan erkekler ve erkekleşen kadınlar lanetlenmiştir.
Haklı kadın😽💯
Erkeklerde de yakışan varmış ama ben Ankaralıyım. Küpe taktığımda silerler beni, o yüzden bunu dile bile getiremem.
Angaralı oluşun eksilenmiş😏
Elemana soruyorlar,
-neden küpe takıyorsun?
+ Yavus Selim de takıyordu!
-oğlum sen yavuz musun, adamı tanımıyorsun bile.. O yolda mı ilerliyorsun?
+ banana bende takiçaamm
Sen?
Neeğğ babet çorap giymeyen erkekte yani ne biliyim😏
Şey de yapıyorlar mı paçaları kısa pantolon giyip nargile kafelerde dolaşmak gibi?
Bnde berkecanları severim😏
Gönül ferman dinlemiyo işte ben böyleli seviyom du😪
Hayır şöyle👇
Hee ne varmış 🙄
Ehehe evet hergün evin önünden bunlardan geçiyor
İnci Küpeli Harry'e aşığım desem? :P
Harry evet çok datluş ama bu fotodaki kıyafetinden dolayı gözümden düştü😏
Olduğu gibi seviyorum kendilerini ve saygı duyuyorum o yüzden sorun yok. :)
Bu devirde cinse haa özel bişey kalmadı.
Ben yakıştırmıyorum ama takana da neden takıyorsun demem.
Aşırı haklı oluşun💯
Teşekkür ederim ❤
Ben sevmiyorum küpe takan erkekleri. Tamam yakışana yakışıyor ama ne gerek var. Hatta kadınlar bile takmasa olur. Gereksizz bir şeyy yaa.
Öyle deme ben takamiyrüm😿
Takma işte onu diyom ne gerek var
Gerek var çünkü güzel😄
Ama yakışıyor
@Karamelaaaa Renkler ve zevkler tartışılmaz diyore ve bu tartışmadan ayrılıyore karamelom 😊 :D
🙈🙈🙈
Eskiden bende takardım babamdan az küfür yemedim bu yüzden hayırsız döl bile dedi hacı adam djdjdjdj
Eheheh ağır olmuş biraz😄
BerkecanLar beğendi bunu :))
Ben erkeğin küpe takması taraftarı değilim. Ama yakışan bir kaç kişi de görmüştüm
Hani nerde berkecanLar😏 Bende bir erkeğin küpe takması taraftarı değilim ne kadar çok ortak yönümüz var😋
Bu arada senin eksici yine gelmiş😄
Ben kim olduğunu az çok kestirebiliyorum ama neyseee😈
Az çok değil bol bol kestir🔪😈
Hayır değil ayrıca önüne gelen her erkek te takmasın küpe yakışmıyor çünkü ama görseldeki abimizede çok yakışmış Maşallahı var 😏
Nazar değmez inşallah benim yüzümden😏
Eskiden, ailenin tek erkek çocuğu varsa kulağına küpe takılırdı. O küpe kadın takısından farklıydı ve anlama sahipti.
Günümüzde kadın takısı niyetinde kullanarak, "isteyen istediğini yapar." mottosunda gezmek en büyük ahmaklık. Hiçte hoş durmuyor.
Hayır bazı erkeklere kızlardan fazla yakışıyor valla.
Bazılarına da şöyleli oluyor👉🤢
Ay evet onlar takmasın mümkünse
Sadece kızlara diğerleri takınca şey gibi duruyorlar oğlan 🤣🤣
Ney gibi🧐
Topi toşşş yanii 🥵
Gömleği, takım elbiseyi, pantolonu ve bilmem bir sürü şeyi kadınlara kaptırırken kadını bozar demediler.
Şimdi erkek hamile kalabilir mi muhabbetini yapıyorlar
Erkek adama küpe yakışır ama her küpe değil
Minik olabilir. Ama abartanlar var, onlarda kötü duruyor.✂️
Öyle deme baksana ne kadar yakuşukluuğğ😏
Üff efsane bu hemen yarın yapıyorum jsjsj
Yap yap ama sakalını da öyle resimdeki gibi yap😄
Dikkat etmemisim bi daha baktım jsjsjjs tamam yaparım ama röflede atarım 😅😅😅
At at ne bulursan artık😅
Aynen aynen jsjs hadi iyi aksamlar
O kadınlara özel ya kadında güzel yani yinede tercih bence hayır 🙄😏😏
Bence sadece kızlar takmalı😏 Beylerde takacaksa evde hatununun yanında taksın😏 Tabii kızlarda öyle😏
Yanı tabiki 🙃🙃🙃
Ben takmam takandanda çok hoşlanmam.. herkes kendine yakışanı yapsın..
💯💯
Erkekler de kullanıyor yakışanlar oluyor.
Bana yakışmıyor ama :/
Boşver yakışmasın en iyisi😏
Eyvallah :/
Sen böyle çoçukları nerden buluyosun yaa😍Bence her kes taka bilir kendi seçimleri
Ben bulmuyorum yaw onlar benim karşıma çıkıyor😻
Ne güzel şans var sende de🥺💔
Ne şansı be aşık oluyorumm hepsine çok zor🥺
Kankası var bunun?😅
Kimin çocuğun mu😄
Evet, kankası varsa bana ayarla yaa çoçuk böyle yakışıklıysa kankasını düşünemedim😅
Kankası yokmuş😿
Ben ağlamaya kaçar🤧
Sana bunu verelim ben başka bulurum🥺
Bundan daha yakışıklı istiyom👉🏻👈🏻🤭Bana daha yakışıklı lazım
O zaman diğer soruları bekle😈
Bekliyom kız😇
Benim kardeşim de takıyor baybface bizim oğlumuz da maşaallah 😜
Tü tü nazar değmesin💦
Ya naparlarsa yapsınlar beni ilgilendirmez zaten ama ben hiç hoş bakmıyorum hele bazıları kulağını öyle Bi deldiriyoki çok gıcık oluyolar bazılarına da yakışıyor
Nayyn, erkekte de çok yakışanlar var şimdi onu çok şeyyapmayım da 😊😅 genede benim için bir dövme kadar etki etmiyor 😂
Bence kendine yakıştıran takabilir. Ki, ben aksesuar takmayı çok seven biriyim ve zamanında heves edip klipsli bir küpe almıştım halen de takmaktayım.
Sadece kupe degil ki dar paçalı straplez babet hepsi kadına has bunu yapan erkeğin de gozumde kadından farki yok
Şu anda genellikle Kızların kullandığı bir takı. Takan erkek nadir olduğu için dikkat çekiyor. Haliyle garipseyen insan sayısı da çok. Evet şu an bir kız takısı. Eğer erkekler de çok fazla takmaya başlarsa yıllar sonra normalleşir ve deriz ki "genel" olarak; Gayet Normal.
Fakat şu an bana göre normal değil, garip geliyor.
Ben çok yakıştırıyorum erkeklerde küpeyi.
Çok hoşuma gidiyor beğeniyorum.
Küpenin tokanın cinsiyeti olmamalı, içinden geldiği gibi yaşasın insanlar.
Özgürce.
18-25 yaslar arasindayken bende takiyordum yakistiginida soyluyordular. Kendim sevsemde hem yasim hemde tipime artik uygun olmadigini dusundugum icin takmiyorum
Kadınlar erkeklere özgü ne kullanırsa kullansın sırıtmazken, erkeklere kadınların kullandığı hiçbir şey yakıştırılmıyor.
Rahat bırakın lan erkekleri, baskılayıp durmayın cinsiyetçiler..
Bence de Evet Küpe Kadınlara Kızlara Yakışır Güzel gösterir Erkeğe Pek Uygun görmüyorum Serseri Gibi gösteriyor
Evet öyle olmalıdır. Erkekler küpe takmamalı. Yakışsa bile.
Ayrıca görseldeki arkadaşa da hiç yakışmamış :d
Yakışmış😏
Nerden buluyorsun bu arkadaşları söyle de sitelere engel koyalım😠
Onlar beni buluyo😏
Yohh yakışanda var ama ben ısırırım zaten bana tatlı geliyor🤩
Evet hoş durmuş
😂
Hayır isteyen takar bunun cinsiyeti yok. Böyle düşünen cahildir.
kıyafetlerin ve aksesuarların cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum. isteyen istediğini taksın. hatta bence bazı erkeklere küpe çok yakışıyor :)
Yakışana gerçekten çok güzel yakışıyor da, yakışmayan da çok var. Hatta yakışan bir süre sonra çıkarıyor, yakışmayan takmaya devam ediyor. 😆
Allah herşeyi dengi terezinde yaratmış erkeklerin takması çok saçma oldu bide etek giysin küpe takan beyler
Ben keko olan erkeklere ve elit kekolara yakıştırıyorum ama maço olan erkeklere pek yakıştıramıyorum.
Küpe bayan aksesuarı diye düşünüyorum. Erkeğe yakıştıramıyorum. İtici geliyor.
Hayır isteyen veya kendine yakıştıran herkes istediği herşeyi giyebilir bence
Hayır tabii ki nasıl diğer takılar sadece kadın için değilse küpede öyle.
Kadınlara has takı tabii ki ama erkeklerde takılıyor artık
Erkek adam küpe takacağına anası gibi babası gibi bıyık bıraksın
Değil erkekler de takabilir. Hatta çoğu orta uzun saçlıya yakışıyor da.
Hayır. Bunun devirle falan alakası da yok bu arada. Yavuz Sultan Selim in bile vardı.
Eskiden öyleydi ama şimdi devir değişti. Kadından daha çok küpe yakışan erkekler var. 😊
Çok bayby face erkekler bana itici geliyor ya Yani hayır taş olana herşey olur
Hayır aksesuar o sonuçta cinsiyetle bir alakası yok bence
Bana yakışmadığı için ben erkekte küpeye karşıyım :)
Küpe eskiden askerler takardı. Oğulları askerde ölenlerin son çocukları askere gidince takarlardı, aman dikkat buda ölmesin anlamında.
Yakışan erkekler de var. Herkes takabilir, sırf k*dın ürünü değil.
Hayır , modeli iyiyse erkeğe daha çok yakışıyor bile diyebilirim
Ben bazı erkeğe yakıştırıyorum ya hoß bir hava katıyor.
Bazılarına gerçekten aşırı yakışıyor ama tek kulakta seviyorum ben
Küpenin tarihine bir bakın, hem erkekler hem kadınlar kullanıyordu zaten.
Erkeklere hiç yakışmıyor direk top diyorum piercing olayı da aynı
Eskiden kölelere küpe takarlardı hür insandan ayırt edebilmek için
Evet kızlara özel. Ama bazi erkeklerde ayrı hava oluyor.
Bir zamanlar kızlara has bir şeydi ama şimdi sadece kızlara has bir şey değil jsbsb
Sizce nasılım ve hangi foto daha iyi? ↗
soruma gelir misin
Aynen öyle küpe Sadece kızlar için geçerli olması lazım Baba şimdi tam tersi erkekler küpe takıyor kızlar takmıyor
Yooo ben erkeklere de yakıştırıyorum küpe tabi her erkeğe yakışmıyor o ayrı bir konu
Yavus sultan selim bile takmis hala bu konuyumu tartışacaz herkes istediğini yapar kimse karisamaz
O Yavuz Sultan Selim değil, Şah İsmail'dir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?