İlk defa alacağım
Sorum kızlara takma kirpik kullanisli mi?

Günlük kullanım için pek değil, onun yerine ipek kirpik yaptırmayı deneyebilirsin. Fakat özel bir gün için soruyorsan işini görür bence.
Arada sırada takmak icn
Görüş
1Görüş
takmasını bilirsen takma kirpik estetik duruyor ama rüzgarda ya da tozlu ortamda çok sorun çıkarıyor.
Kolay gibi sanki takmak
kirpik boyutunu ayarlayabilirsen basit tabii ama yeni yeni takma kirpik kullanan arkadaşlarım bayağı zorlanıyordu.
Boyutunu derken
Sana uygun onereyim guzellik salonumuz var her cesit var ilk bulusma icinmi takcan aşko
profosyonel biri takmadigi surece hayir degil
ben aldim takamadim dlfl
Neden kaca aldn
pahaliydi benim beceriksizligim ya
Markalı biset mi aldn
Baya cekici olursun ama
Aynn öyle olim diye zaten
He kendin icinmi birine karsimi yani🙂
Saaaane
Sordum yaa☺ takma asiri cekici gosterir seni ama karsi kisiyi kopek edebilir soyliyim bastan
Köpek olsun diye zaten
Vay ciddenmi ya sasirdim valla tapar ama saka yapmiyorum cunku yuzunden cok etkilenecek ayaklkabilarini bile opturecek kivama getirirsin tabi getirmek istersen
Aynen
Vay be knk sen adami kukla. mi etcen ya cocugu cok mahvetme bari😀
Olsun banane
Ya fena bi kizsin knk bu tavirlarini ona gosterirsen baya cekici bulur al sana taktik hele birde utangacsa falan aman aman kopek knk ciddiyim utangacmi cok😀
Ya hadi ordan ne diyon
S**ktorettm
Tm ksra bakma
Afern
Beni bile taptirirsin ya 🙄
Paran varsa evet
Nasil var diyelim tm ama yani hem para vercem hemde tapicakmiyim☺
Aynn
Oha vay be ama biraz ilginc geldi ilgimi cekti aslinda para verip tapmak ne kadar peki
Sende ne kadar var
Şu an maasi aldim yeni hepsini verebilirim cidden 4 bin falan sen ne diyorsun azmi sence
Ver hepsini şimdilik idare eder
Tm vericem ama yani idare eder dersen olur ama cidden tapmak istiyorum neler yaparsinki bana ayakkabilarini falan opturursen falan olur mu boyle isterim ben sen ne yaptirmak istersin
Önce verceksin sonra ayağımı yalacaksn
Tm vericem ama ayak degil ayakkabini istiyorum. ben altini falan ayagini degil ayakkabilarinin?
Olur evliyim hemen seni
Ekldm
Tm olur ama ayakkabilarin guzel cekici olcak spor boyle var mı ?
Kalin taban yuksek?
Aynen ekldm yz bana
mesaj atilmiyo. bnde takip attim
Degil alma
Neden
En İyi Görüş