Ablamın kınası salonda düğünü açık havada kır düğünü olacak kına için kırmızı olanı düğün için pudra olanı almıştım olmuş mu acabaa yorumlar mısınız kırmızı altına siyah ince bantlı giyeceğim pudra altına da gri topuklu giyeceğim?
Pudra olan güzel mi gerçekten emin olamadım acaba düğün için çok mu düz soluk diye ama kır düğünü diye de tatlı bir renk olur gibime geldi çok kararsız kaldım
Of çok iyi kilon boyuna göre ben de 1.68 im ama 52 kilo olunca biraz abiyeler üstümde garip durabiliyor çok şanslısın hiç bakma boşuna yorum yapanlara eminim çok yakışır bu fiziğe 😌🍃
Göz var izan var herşeyin bir usulü var. Hiç mi toplum içine karışmadın? Evde kafeste mi büyüdün? Bu kırmızı kıyafet aşırı abartılı , ayrıca kınada kırmızı düğünde beyaz tonları gelin giyer. Gelinle aynı tonları giymek, kınada nişanda gelinle yarışır gibi abartılı giyinmek büyük ayıptır görgüsüzlüktür. Kimin gelin olduğunu anlamakta millet zorluk çekerse onu gölgede bırakırsan herkes seni ayıplar o gelin de sana kinlenir. Ki gayet haklı.
Ne diyon lan senn belanı severim orpspu hayırdır sen? Evlenecek olan insan ablam ablam kendi. Bizzat beğendi sen hangi kapının itisin bana havlıyon o ağzının yayını severim sktr ol git it
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ya çok güzel bayıldım elbiselere sadece pudranın altına siyah da tercih edebilirsin çok güzelmiş ama hayırlı olsun İnşallah 🌼🧡eminim çok yakışacaktır
Çok teşekkür ederim ❤️
Ne demek 💙 önemli değil
Kırmızı elbiseyi beğenmedim ve kına için bu renk seçimi bence yanlış..
Pudra elbiseylee güzel bi siyah topuklu gayet hoş durur.. 😻
Kırmızı olanı ablamlar beğendi alsın da ablam evleniyor kına için giymemi istedi bilmiyorum ya bende emin değilim
kırmızı çok abartı geldi bana sade bir elbise buna göre daha hoş olabilir, ya da ben çok sade düşünüyorum bu konularda
Aslında çok abartı değil bilmiyorum sadece ucu fırfırlı yakası vs kapalı uzun
işte diyorum ya, sanırım ben çok sade düşünüyorum
Birbirinden güzel ama resimdekinden daha iyi bir ayakkabı ile kombin et bence
Ben kırmızı altına siyah topuklu giyeceğim pudra altına gri topuklu
Ucu açık giyersen çok hoş durur...
Kırmızı elbise harika yakışır. Diğeri kırmızının yanında biraz sönük kalıyor
Kımızıdaki gibi göbeğin yoksa ve pudradaki gibi göğsün sarkık değilse ikiside güzel abiyeler 🙋♂️
İkisinde harika. Kına için kırmızı elbise gider zaten
Kırmızı kına gecesi düğün için krem renkliyi giy kırmızı ispanyol tango elbisesi gibi çünkü
Kırmızı kötü mü.
Yok iyi ama düğünde gelinin giyindiği renk adettir kızlar beyaz tonu giyiyo genelikle dügünde kına gecelerinde süsüslü elbiseler kırmızıda iyi ama
Renkler güven belki siyah ayakkabı ile ikiside Süper olur bence
Kırmızı çok güzelmişşş ❤️❤️
Pudrayı kınada giy bence
Ayy pudra geldi hiç beğenmedim onun yerine kısa siyah aldım kına için düğünde kırmızı giyeceğim. Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim ❤️
Kırmızı kına için uygun bir renk değil bence
Ablamın kınası kendi. Bizzat giymemi istedi
Fizik ister bunlar. .
Ahahha merak etme boyum 1.71 kilom 60
Dediğin ğibiyse giyince görmek isterim işte 🥰😉
2. Beğendim sade ve şık çok güzel 😬 kırmızı güzel
Pudra olan güzel mi gerçekten emin olamadım acaba düğün için çok mu düz soluk diye ama kır düğünü diye de tatlı bir renk olur gibime geldi çok kararsız kaldım
O kınaya olur ben o kına kırmızı düğün sandım
Sence pudra kınaya kırmızıya düğün mü olmalı
Evet kırmızı kına için çok iddialı kınaya pudra gider bence düğün için iddalı giyinmek olur bide yakın biri ise sana
Ablam evleniyor 😅😅
Ooo baldız 😂😂😂 bence kırmızı düğün yani hem kınada önce seni sade şık görürler sonra düğünde iddalı sen olsun kırmızı ile
Sanada bu kadar yakışır mi
Güzel bir kız değilm o kadar ama boyum fiziğim kaldırır 1.71 boyum kilom 63
Of çok iyi kilon boyuna göre ben de 1.68 im ama 52 kilo olunca biraz abiyeler üstümde garip durabiliyor çok şanslısın hiç bakma boşuna yorum yapanlara eminim çok yakışır bu fiziğe 😌🍃
Ne güzel üstünde görmek isterdim 🙈😊yüzünde güzeldir bence
Olsun sende verirsin nolcak canım çok teşekkür ederim ❤️❤️
@lugalrun sende biraz genis abiye al hoş geldin 😊
güzel ben beğendim ikisini de
İlk taraftaki daha güzel sanki
ikisindede ske meze olursun
dikkat çekici
Kırmızıyı giyip gazinoda sahneye mi çıkacan?
Siz herhalde bu tarz şeyleri giymeye alışık değilsiniz zevkinize yorum yapamam :)
Bu nasıl art niyet ya ortadoğulusunuz tam
Göz var izan var herşeyin bir usulü var. Hiç mi toplum içine karışmadın? Evde kafeste mi büyüdün?
Bu kırmızı kıyafet aşırı abartılı , ayrıca kınada kırmızı düğünde beyaz tonları gelin giyer. Gelinle aynı tonları giymek, kınada nişanda gelinle yarışır gibi abartılı giyinmek büyük ayıptır görgüsüzlüktür.
Kimin gelin olduğunu anlamakta millet zorluk çekerse onu gölgede bırakırsan herkes seni ayıplar o gelin de sana kinlenir. Ki gayet haklı.
Ortadoğulu imişsin diyecek bir şey yok
Abla bunlar da göz zevki yok bişi yok
Anlamazlar boşuna anlatma dkflsl
@NickimSuGeldiğ haklısın valla ne kadar anlatırsan anlat anlamazlar. Görgüsüzlük hastalık değildir karakterdir
@NickimSuGeldiğ olaya bak hemcinsinzize düşmanlık yapıyorsunuz karşı cins olarak bir kadını yine kadının gazabından ben koruyorum
Kendini savunsun ağzı yok mu kaarşim djvkde
Ne diyon lan senn belanı severim orpspu hayırdır sen? Evlenecek olan insan ablam ablam kendi. Bizzat beğendi sen hangi kapının itisin bana havlıyon o ağzının yayını severim sktr ol git it
Kaltğa bak sana mı kaldı benm nasıl zevkim olduğu sen kimsin kodumn embesli
Ben insan giibi yerde büyüdüm edep adap saygı bilirim ama senn ahırda çıktığın belli sktr ol git
Sulukulenin bayır gülü 😂😂😂 ağız da foseptikten beter. Küfürlere gell 😂
Senin görgüsüz olduğunu gittiğin heryerde herkes anlar sen boşuna yorulma 😂
kırmızı ile yalnız sende olur gözler
İkinicisi cok guzeel. sade ve sikk 😻😻
Çok beğendim harika 👌 doğru bir tercih 👍
Kırmızıyı beğendim
Kötüler
Çok güzeller. Kesin alıcı çıkar sana😅
gayet şık..
Rahat mısın
Ne alaka
Yani taşımak kolay mı elbiseyi srnin için